Ero sivun ”Raw Power” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
83 merkkiä lisätty ,  16 vuotta sitten
ei muokkausyhteenvetoa
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
'''Raw Power''' on yhdysvaltalaisen [[rock]]-yhtye [[The Stooges]]in kolmas ja viimeinen studioalbumi, joka julkaistiin vuonna [[1973]]. Albumin tunnetuin kappale lienee "Search And Destroy". Myös kappaleet "Raw Power" ja "Shake Appeal" ovat melko tunnettuja.
 
Albumin raivokas ja repivä [[rock and roll]] ei heti saavuttanut suuren yleisön suosiota. [[Punk]]in synnyttyä pari vuotta myöhemmin punkkarit kuitenkin pitivät The Stoogesia musiikkityylinsä edelläkävijänä. Nykyisin ''Raw Power'' luetaan rockin klassikkoalbumeiden joukkoon. Albumin sessioissa nauhoitettiin demokappaleita, joita ei loppuen lopuksi koskaan levytetty studioalbumille kuitenkin joitankin kappaleita voi kuulla liveversioina albumilla ''[[Metallic K.O.]]''.
 
Albumin sessioissa nauhoitettiin demokappaleita, joita ei loppuen lopuksi koskaan levytetty studioalbumille kuitenkin joitankin kappaleita voi kuulla liveversioina albumilla ''[[Metallic K.O.]]''. Myöhemmin albumisession demot julkaistiin [[2005]] boxina ''[[Heavy Liquid]]''.
 
Tällä albumilla kitaristi Ron Asheton soittaa poikkeuksellisesti bassoa. James Williamson soittaa kitaraa.
Rekisteröitymätön käyttäjä

Navigointivalikko