Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Lahha” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 51: Rivi 51:
[[Kuva:Nuvola apps filetypes.svg|left|40px|]] Hei, huomasin että olet innostunut [[Wikipedia:Wikiprojekti Käyttäjälaatikot|käyttäjälaatikoista]], hieno homma. Huomioithan kuitenkin vastaisuudessa Wikipedian yhteisön hyväksymän '''[[Wikipedia:Käyttäjälaatikko|käyttäjälaatikkokäytännön]]''', sillä jouduin nyt <span class="plainlinks">[{{FULLURL:Toiminnot:Loki|type=delete}} poistamaan] tai merkkaamaan tekemäsi käyttäjälaatikon [[Wikipedia:Roska|poistettavaksi]] käytännön vastaisena. --[[Käyttäjä:Elena|Elena]] 20. toukokuuta 2007 kello 14.49 (UTC)
[[Kuva:Nuvola apps filetypes.svg|left|40px|]] Hei, huomasin että olet innostunut [[Wikipedia:Wikiprojekti Käyttäjälaatikot|käyttäjälaatikoista]], hieno homma. Huomioithan kuitenkin vastaisuudessa Wikipedian yhteisön hyväksymän '''[[Wikipedia:Käyttäjälaatikko|käyttäjälaatikkokäytännön]]''', sillä jouduin nyt <span class="plainlinks">[{{FULLURL:Toiminnot:Loki|type=delete}} poistamaan] tai merkkaamaan tekemäsi käyttäjälaatikon [[Wikipedia:Roska|poistettavaksi]] käytännön vastaisena. --[[Käyttäjä:Elena|Elena]] 20. toukokuuta 2007 kello 14.49 (UTC)



:Rupesin huvikseni tutkimaan miksi nuo on olisi kielletty ja tulin sellaiseen tulokseen että tuolla linkkaamallasi sivulla ja sen keskustelusivulla olevassa mielipidekyselyssä puhutaan uusien mallineiden luomisesta. Ei siitä millaisia laatikoita saa omalla sivullaan pitää.
:Rupesin huvikseni tutkimaan miksi nuo on olisi kielletty ja tulin sellaiseen tulokseen että tuolla linkkaamallasi sivulla ja sen keskustelusivulla olevassa mielipidekyselyssä puhutaan uusien mallineiden luomisesta. Ei siitä millaisia laatikoita saa omalla sivullaan pitää. --[[Käyttäjä:Lahha|Lahha]] 20. huhtikuuta 2011 kello 22.38 (EEST)

Versio 20. huhtikuuta 2011 kello 22.38

Tälle sivulle voit kirjoittaa, jos sinulla on jotain oikeata asia asiaa minulle.
Mitään valituksia minityngistä ja muusta vastaavasta on aivan turha laittaa, koska minä en välitä moisista pätkääkään.
Äläkä kirjoita ärsyttävän ystävälliseen sävyyn itse asiaa kierrellen, vaan sano asia suoraan!


Tervetuloa

Hei! Hienoa, että olet luonut Wikipediaan käyttäjätunnuksen. Se tuo sinulle monia etuja, kuten oikeuden artikkeleiden nimien siirtoon ja äänestämisoikeuden. Voit näin aluksi lukea sivun Ohje:Kuinka sivuja muokataan, josta saat hyvän alun ja monipuolista tietoa muokkaamisesta. Sitten voit lukea tyylioppaan. Muista myös lukea käytännöistä, ne ovat erittäin tärkeitä Wikipediassa. Hiekkalaatikko on paikka, jossa sinun kannattaa harjoitella muokkaamista, ennen kuin siirryt artikkelimuokkauksiin. Apua ja neuvoja voit kysyä minulta, autan mielelläni, jos tulee ongelmia. Yleisellä tasolla olevia asioita, kuten jos jollain sivulla on teknisiä ongelmia tms... voit esittää kahvihuoneessa. Kiitos käyttäjätunnuksen luomisesta ja tervetuloa Wikipediaan! Ystävyydellä,--Kouluhai ۞ 8. marraskuuta 2006 kello 13.04 (UTC)

Kiitos, kiitos. Johan tässä onkin puolivuotta pyöritty.Lahha 8. marraskuuta 2006 kello 16.22 (UTC)

radio-ohjattavista

Olemme kirjoittaneet samalle sivulle radio-ohjattavista ja haluankin tuoda sinne oman panokseni, koska tutustuin aikanaan niin perusteellisesti aiheeseen. Nyt olet muutellut ja poistellut tietojani ja siten olen viettänyt täällä turhaan aikaa saamatta rakentavaa aikaseksi. Toivoisin, että voisimme molemmat tuoda tänne lisää tietoa, vielä sitä ei ole hukattavaksi ja poistettavaksi aste, etkä poistaisi lisäämiäni tietoja. Toki kieliasua voi muuttaa. Nämä sivuthan eivät ole kenenkään omia artikkeleita, niitä pitää mennä kirjoittamaan esim. PM:iin tästä aiheesta. Jatketaan vaan hyvässä yhteistyössä. Terveisin Antti


yritämpä tässä hiukan selitellä. Tuo viimeisimmän tapauksen[[1]](käytetään tasavirtamoottoria, joka saa sähköenergiansa 7.2 V...) poistaminen oli minun mielestäni täysin asiallista, koska ei missään määrätä että jännitteen on oltava juuri tuo 7.2V. 6V ja 8.4V laitteet ovat yleistyneet viimeaikoina houmattavasti. Ja akku tyypeissä Litium-polymeeri akut yleistyneet. eikä tuo muutenkaan oikein sopinut tuohon. Akuistahan voisi kirjoittaa ihan oman pätkänsä. Kannatan edelleen "Rakenne" kohdan palauttamista.
-että tuli huono selitys.
"koska tutustuin aikanaan niin perusteellisesti aiheeseen."
-ja osa sinun tiedoista on hiukan vanhentuneita. En nyt osaa oikein selittää tätä juttua.
Pahoittelen jos olen aiheuttanut kauheasti mielipahaa sinulle.
Lahha 17. marraskuuta 2006 kello 21.32 (UTC)


Eipä tilanne niin vakava ole. Tarkoitin vain laittaa analogisesti polttomoottorin kanssa, millaista sähköenergiaa näissä sähkömoottoreissa käytetään, eli tasavirtaa ja "tankin" tyyppi on Ni-xx jne.
Ehkä katsoin asiaa liian kapeasta näkökulmasta, kun ajattelin vain tiettyjä kisalaitteita. Voisitko sinä muotoilla vähän yleisempää tästä asiasta. Akut on kyllä sinäänsä selostettu toisaalla aivan ok, ks. viite. Terveisin, Antti


Koitan pähkäillä jotain. Lahha 17. marraskuuta 2006 kello 23.08 (UTC)
Nyt tuo akkukohta on hyvä, lyhyt ja paljon asiaa. Autojen selostaminen olisikin sitten suuri urakka. Onko sinulla kuvia, joita voisit käyttää ? Minä pystyn ottamaan vielä kuvan aika siististä sähkö-touring-autosta. Tuli mieleeni, että autojen kohdalla olis hyvä myös mainita mistä isosta autotyypistä se on esikuva. Varmaan varsinkin lentokonepuolella tulee sellaista juttua. Jos sinulla on neliveto-polttiskrossari, siitä sais hyvän kuvan, millainen voimansiirto, jousitus ym. ovat. Antti
Eipä taida olla muista autoista sellasia kuvia joita minulla olisi lupa laittaa tänne. Yhestä lentsikasta mulla on kuvia. Ja tulee aikamoinen sotku jos kuvia on joka osasta.Lahha 18. marraskuuta 2006 kello 10.21 (UTC)


Tyylioppaan vastaiset muokkaukset

Kiitos yrityksestäsi parantaa Wikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi ei soveltunut Wikipediaan, joten se jouduttiin poistamaan tai merkitsemään roskaksi. Mutta älä lannistu – muokkausoppaasta ja tyylioppaasta löytyy hyödyllisiä neuvoja muokkaukseen, ja esimerkkiä voit katsoa muista aihealueen artikkeleista. Muokkaamista voit harjoitella hiekkalaatikossa. Jos luomasi artikkeli on poistettu, löydät poistosyyn poistolokista. Joka tapauksessa tervetuloa Wikipediaan! -Les 9. helmikuuta 2007 kello 22.18 (UTC)

Siis eikö näihin voi laittaa sitä että mikä meni vikaan? Ois helmpompi oppia virheistä kun tietäisi mitkä ovat olleet virheitä. Lahha 9. helmikuuta 2007 kello 23.28 (UTC)
Jaa se oli toi Sveitsi homma. Se oli ihan vahinko ei ollu tarkoitus kuin muokata sitä tekstiili kohtaa. Empä sit huomannu että kävi noin. =) Lahha 9. helmikuuta 2007 kello 23.32 (UTC)
Ei pelkästään se, vaan noin esimerkkinä tyyliopas sanelee linkit otsikoitavan Aiheesta muualla. Toki jos luot uuden artikkelin ja otsikoit siinä väärin, ei sillä mielestäni kovin suurta merkitystä ole. Sveitsi -artikkeliin vain sattui muokkauksia, jotka olivat aikaisemmin tyylioppaan mukaisia, mutta muokkauksesi jälkeen sitä vastaan. Vilkaise tosiaan tyyliopas läpi, niin omaksunet yleiset käytännöt. Niillä olennaisuusarvoa artikkelien yhtenäisen ulkoasun kannalta, siinä Wikipedia häviää kuitenkin edelleen pahasti perinteisille tietosanakirjoille. -Les 10. helmikuuta 2007 kello 11.33 (UTC)

Käyttäjälaatikot

Hei, huomasin että olet innostunut käyttäjälaatikoista, hieno homma. Huomioithan kuitenkin vastaisuudessa Wikipedian yhteisön hyväksymän käyttäjälaatikkokäytännön, sillä jouduin nyt

poistamaan tai merkkaamaan tekemäsi käyttäjälaatikon poistettavaksi käytännön vastaisena. --Elena 20. toukokuuta 2007 kello 14.49 (UTC)


Rupesin huvikseni tutkimaan miksi nuo on olisi kielletty ja tulin sellaiseen tulokseen että tuolla linkkaamallasi sivulla ja sen keskustelusivulla olevassa mielipidekyselyssä puhutaan uusien mallineiden luomisesta. Ei siitä millaisia laatikoita saa omalla sivullaan pitää. --Lahha 20. huhtikuuta 2011 kello 22.38 (EEST)[vastaa]