Tiedosto:Hanna Vihriälä – Laidunmaa, osa Kiviaidan varjo – Malminkartano 2011.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(3 390 × 2 225 kuvapistettä, 1,28 MiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Valokuva osasta Hanna Vihriälän kolmiosaista vuonna 2011 paljastettua taideteosta Laidunmaa Helsingin Malminkartanossa. Teoksen tämä osa on Malminkartanonaukiolla.

Lähde oma valokuva
Päiväys 29.8.2019
Tekijä(t)

veistos: Hanna Vihriälä, valokuva: Paju

60.2475°N, 24.8617°E

Valokuvan käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä käyttöoikeus koskee pelkästään otettua valokuvaa, ja käyttöoikeuslisenssi edellyttää esimerkiksi, että lähde ja kuvaaja mainitaan asianmukaisesti; myös nimimerkilliset kuvaajat on mainittava. Valokuva sisältää kuvan taideteoksesta, jonka tekijänoikeus rajoittaa tämän lisäksi valokuvan käyttöä.

Minä, tämän työn tekijänoikeuksien haltija, julkaisen työni seuraavalla lisenssillä:
Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä Creative Commons Tarttuva
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. Lyhyesti: Saat käyttää teosta sillä ehdolla, että mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän hyvän tavan mukaisesti ja lisensoit teoksesta tekemäsi johdannaiset eli muunnellut versiot samalla lisenssillä kuin tämä. Varsinainen lisenssi.

Käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen30. elokuuta 2019 kello 01.08Pienoiskuva 30. elokuuta 2019 kello 01.08 tallennetusta versiosta3 390 × 2 225 (1,28 MiB)Paju (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Valokuva Helsingin Malminkartanon aseman lounaispuolella sijaitsevalla aukiolla, osoitteessa Puustellinrinne 3 sijaitsevasta metallisesta, ruskeaksi kästellystä veistoksesta. Teostietoja (tekijää, teosnimeä, julkaisuvuotta. lähdettä tiedolle) kaivataan! | Lähde = oma valokuva | Päiväys = 29.8.2019 | Tekijä = veistos: ei tiedossa (kerro jos tiedät!); valokuva: Käyttäjä:Paju | Tekijänoikeuksien haltija = veistos: ei tiedossa (kerro jos tiedät!...

Seuraavat 2 sivua käyttävät tätä tiedostoa:

Metatieto