The Quest for Thelda

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
The Quest for Thelda
Kehittäjä Eric A. Wolf
Julkaisija Sundog Systems
Suunnittelija Eric A. Wolf
Julkaistu 1989
Lajityyppi Toimintaseikkailu
Pelimuoto Yksinpeli
Alusta TRS-80 Color Computer III
Jakelumuoto CoCo-pelikasetti
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

The Quest for Thelda on Eric A. Wolfin TRS-80 Color Computerille kehittämä videopeli. Sundog Systems osti pelin oikeudet vuonna 1989. Peli pohjautuu Nintendon The Legend of Zeldaan ja on pelimekaniikaltaan lähes identtinen.

The Quest of Thelda sijoittuu Galaduirlin fantasiamaailmaan. Päähenkilönä toimii nimetön samooja, jonka tehtävänä on pelastaa Prinsessa Thelda ilkeän taikurin Divinaxin vallasta. Seikkalun kuluessa pelaajan on koottava kuusi elämänvoiman palasta eri puolilta maanalaista maailmaa. Peliä pelataan näppäimistöltä tai joystickillä ja sen pelaamiseen vaaditaan CoCo 3 -tietokone 128K- tai 512K-muistilla.

Pelin kulku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peli sisältää The Legend of Zeldan tapaan laajan kartan, jossa sankari seikkailee ja päätyy lopulta yhteen monista luolista. Peli alkaa kartalta, tallennuksen jälkeen peli jatkuu viimeksi käytetyn luolan yläpuolelta. Aseistuksena pelaajalla on alussa pieni kilpi ja lyhytmiekka. Pelin tavoitteena on selvittää kuusi maanalaista luolaa. Luolat ovat labyrintteja, jotka sisältävät hirviöitä, esineitä ja salaovia.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]