Staffpoint

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
StaffPoint
Staffpoint logo.svg
Tunnuslause Teemme työelämän löytöjä
Yritysmuoto Konserni
Perustettu 15.01.2002 [1]
Toimitusjohtaja Anu Ahokas
Puheenjohtaja Juuso Kivinen
Avainhenkilöt Anu Ahokas, Minna Arneal, Jussi Aulin, Tiina Forsbom, Susanna Huuskonen, Mariliina Karppo, Lauri Kukkasniemi, Markko Saukkonen
Toiminta-alue HR-palvelut työelämän koko elinkaarelle
Toimiala Rekrytointi, henkilöstövuokraus, henkilöstövalmennus, työllistämis- ja urapalvelut
Liikevaihto 125
Henkilöstö 350 (konserni)[2]
Omistaja Sponsor Capital
Kotisivu www.staffpoint.fi

StaffPoint-konserni on suomalainen vuokratyövoimaa tarjoava yritys, joka toimii Suomessa lähes 20 toimipaikassa. Lisäksi konsernilla on yhtiöt Virossa, Espanjassa ja Liettuassa.

Konsernin kuusi palvelualuetta ovat rekrytointi, henkilöstövuokraus, henkilöstövalmennus, työllistämis- ja urapalvelut, HR-asiantuntijapalvelut ja konsultointi sekä HR-prosessien hallintatyökalut. Staffpoint on perustettu vuonna 2002.[1] Konserniyhtiöihin lukeutuvat StaffPoint Oy:n lisäksi mm. valmennus- ja koulutusyhtiö Spring House Oy sekä HR-ohjelmistoratkaisuja kehittävä Saima Soft Oy. Konsernin juuret ulottuvat jo 1970-luvulle.

StaffPoint-konsernin liikevaihto on noin 125 miljoonaa euroa. Sen palveluksessa työskentelee lähes 350 toimihenkilöä (rekrytointikonsultteja, johdon suorahakuun erikoistuneita headhuntereita, asiakkuuspäälliköitä, kouluttajia, valmentajia sekä HR-prosessien ja työkalujen muita ammattilaisia) sekä noin 12 000 vuokratyöntekijää kuuden-seitsemän eri toimialan operatiivisissa tai asiantuntijatehtävissä.

Konsernin pääomistajana on 1.12.2017 alkaen ollut pääomasijoitusyhtiö Sponsor Capital ja muina omistajina työeläkeyhtiö Varma sekä liiketoimintajohto/avainhenkilöt. StaffPoint-konsernin hallituksen puheenjohtaja on Sponsor Capitalin partner Juuso Kivinen. StaffPoint kuuluu Elinkeinoelämän Keskusliittoon kuuluvan Henkilöstöpalveluyritysten liittoon sekä on myös Reiluja Vuokratöitä -auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]