Nintendo Space World

Kohteesta Wikipedia
(Ohjattu sivulta SpaceWorld)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Space World oli Nintendon järjestämä videopelitapahtuma, joka yleensä pidettiin Nintendon laitepaljastuksia varten. Space Worldia ei järjestetty vuosittain, kuten useita muita suuria pelitapahtumia. Space World järjestettiin aina Japanissa, joko Tokiossa tai Kiotossa, jossa Nintendolla on päämaja.

Viimeisimmässä, vuoden 2000 Space World -tapahtumassa paljastettiin Nintendo GameCube ja Game Boy Advance. Useita faneja innostutti uusia pelejä yhdistävällä trailerilla ollut kohtaus, jossa nähtiin Link ja Ganon taistelemassa – yhteenotto oli toteutettu realistisilla grafiikoilla. Taistelukohtaus oli kuitenkin vain tehoja esittelevä demo, ja seuraavassa Zelda-pelissä, The Legend of Zelda: The Wind Wakerissä oli cel-shading-tekniikalla toteutetut, sarjakuvamaiset grafiikat.

Vuonna 2006 Space Worldia huhuttiin järjestettävän Wii-paljastuksille, varsinkin, kun Nintendo ei aikonut ottaa osaa 2006 Tokyo Game Show -tapahtumaan. Nintendolla ei kuitenkaan ollut suunnitelmia pitää Space Worldia vuonna 2006.[1].

Tapahtumassa paljastettuja laitteita[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]