Son Goten

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Son Goten on kuvitteellinen Akira Toriyaman luoma Dragon Ball Z- ja Dragon Ball GT -sarjan hahmo. Hän on Gokun ja Chi-Chin lapsi ja Son Gohanin veli. Gotenin paras kaveri on Trunks.

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Goten on todella vahva, ja hän pystyy saavuttamaan supersaiyalaistason, joka nostaa hänen ki-energiaa ja voimaa 50-kertaiseksi. Goten saavutti supersaiyalaisuuden ensimmäistä kertaa harjoitellessaan äitiään Chi-Chiä vastaan, mutta Chi-Chi kielsi sen käytön, eikä muuttunut supersaiyalaiseksi ennen kuin alkoi harjoitella Maailman Vahvin -turnaukseen Gohanin kanssa.

Ulkonäkö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ulkonäöltään Goten on hyvin yhdennäköinen Gokun kanssa tämän ollessa lapsi. Hänellä on hyvin paljon samoja luonteenpiirteitä kuin Gokulla, kuten puhdassydämisyys ja hyvä ruokahalu. Lisäksi kun Goten ja Goku kohtasivat ensikertaa, Goku sanoi tätä pikkuiseksi itsekseen. Dragon Ball GT:ssä Goten kuitenkin leikkaa hiuksensa ja on kiinnostuneempi tyttöystävästään kuin ottelemisesta. Hän tekee myös fuusion Trunksin kanssa, josta syntyy todella vahva Gotenks.

Gokun ja Gotenin ensitapaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Goku ja Goten tapasivat ensimmäistä kertaa Maailman Vahvin -turnauksessa. Gotenia ujostutti, kun hän näki isänsä. Goten ja Trunks kamppailivat Maailman Vahvin -turnauksessa, ja Trunks voitti. Junioriturnauksen jälkeen Trunks keksi pukeutua Mahtinaamion pukuun ja taistella aikuisten turnauksessa, mutta he paljastuivat finaalissa.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.