Skuugi Darlings

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Skuugi Darlings on suomalainen Oulussa toimiva rockyhtye, joka on perustettu vuonna 2014. Skuugi Darlingsissa soittavat Jarmo Heikkinen (kitara, huuliharppu, laulu), Petri Laukka (basso) ja Juha Seilonen (rummut). Skuugien kanssa on keikkaillut muun muassa Jyrki Mäki Radiopuhelimet-yhtyeestä. Heikkinen on aiemmin soittanut mm. Ramblersissa, The Bootseissa ja Kauko Röyhkän kanssa.

Musiikillinen kivijalka on 1970-luvun rockissa. Nimi Skuugi Darlings tulee rocklegenda Remu Aaltosen tavasta huudahtaa ”skuugi darling just tyttö my pylly”lähde?. Remu on keikkaillut ja levyttänyt Skuugi Darlingsin kanssa.

Remun ja Skuugien yhteinen lp-levy Rocking All Life Long[1] (Ainoa) julkaistiin syyskuussa 2021. Levy sai myönteiset arviot[2] ja sijoittui myyntilistalla kolmanneksi ilmestyttyään. Levyltä julkaistiin Cisse Häkkisestä kertova single You’ve Been Knockin’.[3]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Skuugi Darlings Spotify. Viitattu 25.6.2022.
  2. Levyarvio: Remu & Skuugi Darlings – Blues News (BN) / Finnish Blues Society (FBS) ry / Blue North Records bluesnews.fi. Viitattu 25.6.2022.
  3. ”REMU & SKUUGI DARLINGS: YOU´VE BEEN KNOCKING”. fi-FI