Ser bonita no basta

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ser Bonita No Basta (engl. Beauty Is Not Enough) on venezuelalainen telenovela vuodelta 2005. Se kertoo kolmesta sisarpuolesta, jotka ovat kauniita, mutta onnettomia.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Telenovela kertoo kolmesta sisarpuolesta nimiltään Coral, Topacío ja Esmeralda. He eivät ole tietoisia toistensa olemassaolosta tai siitä että heidän yhteinen isänsä, Asdrúbal Torres, on yhä elossa. Ainoa heitä yhdistävä asia on kuunsirpin muotoinen syntymämerkki alaselässä. Sisarukset ovat kaikki omalla tavallaan uskomattoman kauniita, mutta onnettomia yksityiselämässään.

Hahmot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hyvikset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Coral Torres: Coral on sisaruksista vanhin ja ainoa avioliitossa syntynyt. Hän on huippumalli. Hänen diktaattorimainen äitinsä, Soledad, kontrolloi hänen koko elämäänsä. Coral rakastaa Alejandroa, mutta Soledadilla ei ole aikomustakaan antaa rakastavaisten olla yhdessä. Soledadin juonien kautta Coral sekä menettää Alejandron että on pakotettu antamaan heidän vastasyntyneen tyttärensä serkulleen, ”Lalalle” kasvatettavaksi. Coralille itselleen ei jää mitään muuta mahdollisuutta kuin jatkaa uralla, jota hän on alkanut vihata.
  • Topacío Martínez: Topacio on keskimmäinen sisaruksista. Hän on kasvanut lapsuutensa orpokodissa. Ainoa perhe joka hänellä on koskaan ollut oli orpokodista saatu veli, joka kuitenkin kuoli nuorena. Topacíon erikoinen kaunis ja surullinen tausta toivat hänelle voiton Ms. Venezuela kisassa. Hän kumminkin luopui siitä voiton hetkellä rakkauden takia. Valitettavasti vain Topacíon rakastettu, Orlando, käytti häntä vain omaksi edukseen ja saatuaan tarpeeksi mainetta hylkäsi hänet julmasti alttarille. Tämä jätti Topacíon kokonaan sirpaleiksi.
  • Esmeralda Falcón: Esmeralda on sisaruksista nuorin ja myös aroin ja hiljaisin. Telenovelan alussa hän pitää huolta kuolevasta äidistään. Hänen kaksi sisaruspuoltaan kiusaavat Esmeraldaa jatkuvasti ja samalla varastavat hänen muotipiirustuksensa omiin nimiinsä. Kuolinvuoteellaan Esmeraldan äiti kertoo hänelle totuuden hänen isästään. Äitinsä kuoltua Esmeralda päättää etsiä oikean isänsä. Hänen ilkeät sisarpuolensa kuitenkin lukitsevat hänet ullakolle estääkseen tämän.
  • Alejandro Mendoza: Alejandro on komea nuori lakimies ja Coralin rakastettu. Coralin äiti erottaa rakastavaiset ja pakottaa Coralin luopumaan heidän lapsestaan, jonka olemassaolosta Alejandro ei edes tiedä.
  • Julian ”El Duque” Mendoza: Julian on Alejandron veli. Hänestä tulee myöhemmin Esmeraldan sankari ja rakastettu.

Pahikset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Soledad Olavarría: Soledad on Coralin äiti. Hän on päättänyt tehdä tyttärestään huippumallin hinnalla millä hyvänsä, mukaan lukien oman tyttärentyttärensä vieminen Coralilta.
  • Orlando Álvarez: Orlando on Topacíon petollinen sulhanen. Hän ei rakasta Topacíota, vaan on tämän kanssa vain edistääkseen omaa asemaansa ja mainettaan. Silotellun ulkokuorensa alla hän on kylmäverinen opportunisti. Käytettyään Topacíota tarpeekseen hän jättää tämän julmasti alttarille kaiken kansan nähden.
Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Näyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]