Seo Soo-jin

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Soo-jin (kor. 서수진), joka tunnetaan myös lyhemmin nimellä Soojin (s. 9. maaliskuuta 1998), on eteläkorealainen laulaja ja tanssija.

Soojin syntyi Gyeonggissa Etelä-Koreassa. Hän osallistui Waw Middle Schooliin Hwaseongissa. Myöhemmin hän oppi jazztanssia ja taekwondoa opiskellessaan Korean Arts High Schoolissa. Hän päätti varhain elämänsä aikana, että hän halusi jatkaa laulajan uraa, mutta sanoi, että kesti kaksi vuotta ennen kuin hän vakuutti isänsä suostumaan hänen päätöksiinsä.

Ennen debyyttiä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Soojin oli harjoittelijana DN Entertainmentissa, ja hänen piti alun perin kuulua eteläkorealaiseen tyttöyhtyeeseen Vividiva taiteilijanimellään N.Na (앤나). Hän osallistui useisiin ryhmän esityksiin ja valokuvauksiin,  mutta sitten erosi ryhmästä vuonna 2015.

Sitten vuonna 2016 Soojinista tuli harjoittelija Cube Entertainmentissa. Vuosina 2017–2018 hän esiintyi Soyeonin soolomusiikkivideoissa kappaleille "Jelly" ja "Idle Song" tuntemattomana tanssijana ja naamion päällä.

2018–2020: Debyytti (G)I-dlen ja soolotoiminnan kanssa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuonna 2018 Soojin liittyi tyttöyhtyeeseen nimeltä (G)I-dle. Hän debytoi ryhmän kanssa 2. toukokuuta 2018 ryhmän debyyttiminialbumin I Am ja sen johtavan singlen " Latata " julkaisun jälkeen.  (G)I-dle teki debyyttinsä Mnetin M Countdownissa .

Lokakuussa 2020 Glance TV esitteli uuden muotinäytöksensä Minnie Soojinin i'M THE TREND (민니 수진의 i'M THE TREND) ja muodosti Seon ja Minnien pariksi.  Kaksikko kävi joka kerta tyylitaistelua 'Trend Centerin' tittelistä, joka on yhdistelmä trendintekijästä ja idolikeskuksesta. Lisäksi kaksikko paljasti tyylisalaisuuksiaan, erilaisia ​​asujaan, ostosvinkkejä ja videokuvaa "Fashion Film". Ohjelma sai ensi-iltansa 14. lokakuuta Naver Style TV:n kautta .

Cube Entertainmentin mukaan Soojin tutkittiin ja hoidettiin sairaalassa 22. lokakuuta 2020 nilkan nyrjähdyksen vuoksi, jonka hän sai koreografiaharjoittelun aikana. Soojin vieraili sairaalassa tutkimuksia ja hoitoa varten. Virasto sanoi: "Lääkintähenkilöstön tutkimuksen seurauksena nilkan nivelside on kasvanut ja lääkintähenkilöstön mielipiteen mukaan käyttää kipsiä ja suojaa toipumiseen asti, elämme toistaiseksi minimaalisella liikkeellä eikä voi osallistua ryhmän tuleviin aikatauluihin, mukaan lukien "2020 LIVE in DMZ" 23. lokakuuta ja "2020 K-Culture Festival" 24. lokakuuta.

2021–2022: Kiusausskandaali ja ero (G)I-dlestä ja Cube Entertainmentista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

4. maaliskuuta 2021 ilmoitettiin, että Soojin keskeyttää tilapäisesti kaiken toiminnan entisten luokkatovereiden syytösten johdosta. 14. elokuuta Cube Entertainment ilmoitti, että Soojin oli virallisesti vetäytynyt (G)I-dlestä, vaikka hän pysyy saman viraston alaisuudessa.  (G)I-dle jatkaa toimintaansa myös viisijäsenisenä tyttöryhmänä hänen lähtönsä jälkeen.

5. maaliskuuta 2022 Cube Entertainment ilmoitti, että he ovat virallisesti irtisanoneet Soojinin sopimuksen sen jälkeen, kun poliisitutkinta totesi, että syyttäjät eivät olleet syyllistyneet väärien tietojen levittämiseen.

8. syyskuuta 2022 Soojinin laillinen edustaja julkaisi hänen puolestaan ​​lausunnon, jonka mukaan Soojin ei ollut koskaan syyllistynyt mihinkään kouluväkivaltaan ja että Soojin ei jatkaisi oikeustoimia.