Seksialan Liitto SALLI

Wikipediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 19. maaliskuuta 2015 kello 00.18 käyttäjän Kaldur (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta.
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli käsittelee seksialan järjestöä. Muista merkityksistä kerrotaan täsmennyssivulla Salli.

Seksialan Liitto SALLI ry oli Suomen seksityöläisten etujärjestö, joka pyrki vähentämään seksialan ongelmia, jakamaan tietoa muun muassa seksitaudeista sekä antamaan vertaistukea seksityöläisille. Yhdistyksen virallisilla verkkosivuilla painotettiin seksialan ihmisoikeustilanteen edistämistä ja verrattiin yhdistystä ennemmin ihmisoikeusjärjestöön kuin ammattiliittoon.

Yhdistys perustettiin marraskuussa 2002 alan edustajien omasta aloitteesta. Yhdistys suhtautui edustamaansa seksipalveluja myyvään ihmisjoukkoon nimenomaan seksialan työntekijöinä, seksityöläisinä. SALLI merkittiin yhdistysrekisteriin 5. tammikuuta 2006. SALLIn kokouksessa 8. joulukuuta 2010 yhdistys päätettiin purkaa.

Aiheesta muualla

Tämä järjestöön, yhdistykseen tai organisaatioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.