Ruotsin miljonääriäidit

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ruotsin miljonääriäidit (ruots. Svenska Hollywoodfruar) on ruotsalainen dokumenttisarja, jossa seurataan ruotsalaisten naisten elämää Kalifornian kukkuloilla. Alun perin sarjassa oli kolme miljonääriäitiä: Anna Anka, Agnes-Nicole Winter ja Maria Montazami, myöhemmin sarjaan tulivat uudet miljonäärit. Maria Montazami on ainoa, joka on tähän mennessä pysynyt sarjassa mukana.

Henkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Anna Anka[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Puolalainen Anna Ålberg adoptoitiin Ruotsiin. Myöhemmin hän muutti Los Angelesiin ja sai ensimmäisestä avioliitostaan tyttären. Myöhemmin hän meni uudelleen naimisiin laulaja Paul Ankan kanssa ja heille syntyi poika. Pari erosi vuonna 2010.

Agnes-Nicole Winter[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Agnes-Nicole Winter on eronnut elokuvatähti, joka oli mukana ohjelmassa ensimmäisellä ja kolmannella kaudella. Hän on tuottanut ja ollut pääosassa elokuvassa The Gold and the Beautiful.

Maria Montazami[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Maria Montazami on Ruotsin suosituin rouvista ja on ollut mukana kaikilla kausilla. Hän lähti Amerikkaan opiskelemaan 16-vuotiaana ja työnskenteli au pairina ja sitten tarjoilijana. Hänen miehensä Kamran Montazami oli ravintolan kokki ja he rakastuivat. Nykyään heillä on kolme tytärtä ja yksi poika.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä televisioon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.