Pimeyden rakastaja

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Pimeyden rakastaja
Dark Lover
Alkuperäisteos
Kirjailija J. R. Ward
Kieli Englanti
Genre fantasia
Kustantaja Penguin Group (USA)
Julkaistu 1. syyskuuta 2005
Ulkoasu sidottu
Sivumäärä 400
Suomennos
Suomentaja Marke Ahonen
Kustantaja Basam Books
Julkaistu 31. joulukuuta 2009
Ulkoasu sidottu
Sivumäärä 442
Sarja: Mustan tikarin veljeskunta
Seuraava Ikuinen rakastaja
Löydä lisää kirjojaKirjallisuuden teemasivulta

Pimeyden rakastaja (engl. Dark Lover) on ensimmäinen osa kirjasarjasta Mustan tikarin veljeskunta, jonka on kirjoittanut J. R. Ward (toiselta nimeltään Jessica Bird). Kirja julkaistiin englanniksi vuonna 2005 ja se suomennettiin vuonna 2009.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Maailman viimeinen puhdasverinen vampyyri Wrath janoaa kostoa niille, jotka murhasivat hänen vanhempansa. Pian Wrath saa kuitenkin muuta ajateltavaa kun hänen luottosoturinsa kuolee räjähdyksessä. Mieheltä jää jälkeen puoliverinen tytär nimeltä Beth.

Aluksi hieman vastahakoinen Wrath päättää kunnioittaa ystävänsä viimeistä toivomusta tutustumalla hänen tyttäreensä ja kertomalla tälle, että hän on puoliksi vampyyri. Beth ei aluksi tajua, miksi suuri ja komea mies lähestyy häntä. Pian hän kuitenkin huomaa tuntevansa miestä kohtaan muutakin kuin tuttavallisia tunteita. Beth luulee ensin Wrathia jonkinlaiseksi hämäräbisneksien tekijäksi, mutta tahtomattaan hän alkaa kaivata miehen läheisyyttä ja kosketusta, joka uhkaa sytyttää heidät molemmat liekkeihin.

Samaan aikaan rikosetsivä Butch O'Neal huokailee Bethin perään ja alkaa epäillä Bethin sekaantuneen huumeisiin tämän viettäessä aikaa mystisen, tummiin pukeutuneen miehen kanssa. Bethin muutos saa Butchin heittämään teoriansa nurkkaan pelastaakseen kauniin naisen, joten hän päätyy suoraan vampyyrien tukikohtaan. Reissu ei ole ollenkaan turha, koska hän tapaa siellä kauniin vampyyrinaaraan ja ihastuu tähän. Beth ja Wrath ovat viimein löytäneet toisensa, mutta tie on mutkainen ja arvaamaton. Vihollinen on aivan nurkan takana.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kirjaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.