Petitmoni

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Petitmoni tai Pucchimoni (jap. プッチモニ) oli Morning Musumen toinen alaryhmä.

Historiaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ryhmä perustettiin marraskuussa 1999. Ryhmän perustajajäsenet olivat Kei Yasuda, Sayaka Ichii ja Maki Gotō. Heidän ensimmäinen singlensä, Chokotto Love, myi yli miljoona kappaletta.

21. toukokuuta 2000 Sayaka Ichii valmistui Morning Musumesta ja Petitmonista, jolloin Tsunku korvasi hänet Hitomi Yoshizawalla muodostaen näin ryhmän toisen sukupolvi. Ryhmä julkaisi kolme singleä ja kokonaisen albumin tuona aikana.

2002 Maki Gotō valmistui Morning Musumesta ja Petitmonista, ja häntä seurasi 2003 Kei Yasuda, jolloin ryhmään jäi vain Hitomi Yoshizawa. Tämän jälkeen muodostettiin Petitmonin kolmas sukupolvi. Uusina jäseninä liittyivät Ayaka Kimura (Coconuts Musumesta) ja Makoto Ogawa (Morning Musumen 5. sukupolven jäsen). Tämä kokoonpano ei koskaan julkaissut yhtään singleä. He tekivät tosin yhden kappaleen nimeltään WOW WOW WOW ja 2003 vuoden version kappaleesta Chokotto Love. Nämä julkaistiin myöhemmin Petit Best -albumeilla.

Vuodesta 2003 ryhmä on ollut tauolla, mutta palasi taas muiden alaryhmien kanssa toimintaan vuonna 2009, uudella nimellään Pucchimoni V/Petitmoni V. Uudet jäsenet ovat Erina Mano, Saki Nakajima ja Mai Hagiwara.

Jäsenet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen sukupolvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Toinen sukupolvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kolmas sukupolvi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]