Peter Reynolds (poliitikko)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Peter Reynolds

Peter Reynolds (s. 12. syyskuuta 1957) on brittiläinen kirjailija ja Cannabis Law Reform -puolueen (CLEAR) johtaja. Hänet valittiin Legalise Cannabis Alliancen johtoon jäsenten äänestyksellä helmikuussa 2011, minkä jälkeen ryhmän nimi muutettiin nykyiseen muotoonsa. Se rekisteröitiin poliittisena puolueena tuona vuonna.

Reynolds on toiminut mainosalalla. Hän on oikeistolibertaristi ja on kuulunut Britannian konservatiivipuolueeseen. Hän on lähettänyt teini-ikäisestä alkaen kannabisaiheisia kirjeitä lehtiin ja parlamentaarikoille. Hän on tullut tunnetuksi Press Complaints Commissioniin lähettämistään valituksista, jotka ovat liittyneet hänen epäasianmukaisina pitämiinsä kannabiskirjoituksiin lehdistössä.

Reynolds kirjoitti 1990-luvulla On Your Bike -nimistä kolumnia The Independentiin. Hän aloitti Life and Times of Peter Reynolds -blogin kirjoittamisen vuonna 2007; muun muassa kannabista käsittelevä blogi herätti niin laajaa mielenkiintoa, että Reynolds päätti hakeutua Legalise Cannabis Allianceen, joka valitsi hänet johtoonsa. Reynolds julkaisi netissä ensimmäisen valmistuneen romaaninsa (London Games) vuonna 2011.

Reynolds syntyi viidestä lapsesta vanhimpana Newportissa, Walesissa. Hän kävi Englannissa Rickmansworth Schoolia. Hän asui kahden vuoden ajan Amsterdamissa. Ensimmäisen avioliittonsa Reynolds solmi ollessaan 19-vuotias. Puoliso oli viisitoista vuotta vanhempi Christine Mary Theresa; avioliitto kesti viisi vuotta ja päättyi eroon. Siitä syntyi lapsi, Thomas, johon isä ei kuitenkaan ole yhteydessä. Reynolds meni uusiin naimisiin vuonna 1985; hän sai toisen puolisonsa, Sharron Myra Janen, kanssa kaksi lasta, Richardin ja Evenin. Pari erosi vuonna 2000. Nykyisin Reynolds asuu Weymouthissa.

Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Peter Reynolds (politician)