OVV Asuntopalvelut

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

OVV Asuntopalvelut on suomalainen vuokra-asuntojen välittämiseen erikoistunut ketju, joka toimii franchising-periaatteella 12 paikkakunnalla: Helsingissä, Hyvinkäällä, Joensuussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Oulussa, Porissa, Tampereella ja Turussa.

Nykyisin OVV kuuluu Investors House -konserniin.[1]

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

OVV Asuntopalvelut aloitti toimintansa Turussa vuonna 1994 välittämällä aluksi asuntoja opiskelijoille. Alkuvaiheessa yritys tunnettiin nimellä Opiskelijoiden vuokravälitys, josta myös kirjainlyhenne OVV tulee. Ydinliiketoimintana on alusta lähtien ollut asuntojen vuokravälitys ja vähitellen OVV on laajentunut usealla paikkakunnalla toimivaksi franchising-ketjuksi. Vuonna 2016 pörssinoteerattu Investors House Oyj osti OVV Asuntopalvelut -ketjun liiketoiminnan.

Organisaatio[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

OVV Asuntopalvelut toimii franchising-periaatteella, ja sen aluetoimistot ovat itsenäisten yrittäjien omistamia. Toimistoja on 12 paikkakunnalla.

Kokonaispalvelu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

OVV Asuntopalvelut on pyrkinyt kehittämään vuokravälitysalaa perinteisestä asuntojen vuokrauksesta kohti konaisvaltaisempaa palvelukokonaisuutta, joka kattaa koko vuokrasuhteen. Tästä esimerkkinä OVV Asuntopalvelut oli ensimmäinen vuokravälittäjä Suomessa, joka tarjosi täyden takuun vuokran maksusta koko vuokrasuhteen ajalta.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]