Nancy Carell

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Nancy Ellen Walls Carell (s. 19. heinäkuuta 1966) on yhdysvaltalainen näyttelijä, koomikko ja kirjailija, joka tunnetaan parhaiten työstään Saturday Night Livessä, The Daily Showssa ja The Officessa. Vuonna 2016 hän loi TBS-komediasarjan Angie Tribeca miehensä Steve Carellin kanssa.

Koulutus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nancy syntyi ja kasvoi Cohassetissa, Massachusettsissa. Hän valmistui Boston Collegesta vuonna 1988. Opiskelijana hän kuului improvisaatioryhmään "My Mother's Fleabag."[1]

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nancy aloitti komedian The Second Cityssä Chicagossa ja, liittyi Saturday Night Liven (1995–1996) näyttelijöihin. Myöhemmin hän toimi kirjeenvaihtajana satiirisessa TV-uutisohjelmassa The Daily Show. Hän ääninäytteli Helen Gooden hahmoa Mike Judgen luomassa animaatiosarjassa The Goode Family, jossa hänet mainittiin ensimmäistä kertaa Nancy Carellina Nancy Wallsin sijaan. Carell vieraili toisinaan The Office -ohjelmassa Carol Stillsinä, kiinteistönvälittäjänä ja miehensä Michael Scottin entisenä tyttöystävänä.

Nancy ja hänen miehensä Steve loivat TBS:n komediasarjan Angie Tribeca, jossa pääosassa oli Rashida Jones. Sarjan ensi-ilta oli 17.1.2016.

Henkilökohtainen elämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nancy on naimisissa näyttelijä ja koomikko Steve Carellin kanssa. Heillä on kaksi lasta, Elisabeth ja John.