Musiikki-tv

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Musiikki-tv
Kestoaika 60 minuuttia
Pääosissa Laura Vähähyyppä
Erno Kulmala
Juha Lahti
Anne-Mari Aaltonen
Harri Hakanen
Heta Hyttinen
Marja Hintikka
Sonja Kailassaari
Ilkka ”Ile” Uusivuori
Tomi Saarinen
Alkuperämaa  Suomi
Verkko Yle TV2
Yle Extra
Esitetty 11. syyskuuta 2006 – 19. kesäkuuta 2009
Jaksoja 502
Aiheesta muualla
IMDb

Musiikki-tv oli Ylen musiikkiohjelma, joka esitti eri musiikkityylien musiikkivideoita sekä koti- että ulkomailta. Lisäksi ohjelmassa oli artistihaastatteluita ja vierailevia artisteja. Ohjelma pyöri vuosina 2006–2009.

Aiemmin ohjelman jokainen lähetys noudatti jotain yhtä teemaa, joka saattoi vaihdella lähetysajankohdan tai ajankohtaisuuden suhteen. Lähetyskaavio noudatti skeemaa maanantain tuoreet eli uudet julkaisut, tiistain ääripää eli vaihtoehtomusiikki, keskiviikkona Suomen virallinen lista, torstaina katsojien toiveet ja perjantaina klassikot.

Ohjelman tuottajana toimi Yle Viihde. Ohjelman aloittaessa ohjelmaa näytettiin jokaisena arki-iltana. Ohjelma kävi välillä suuren kanavauudistuksen myötä 1. toukokuuta 2007 alkaen YLE Extra -kanavalla, mutta palasi normaalipaikalleen Yle TV2 -kanavalle ennen vuoden loppua. Tällöin Musiikki-tv palasi TV2:n myöhäisiltoihin, ja vuodesta 2009 alkaen ohjelmalla oli vain yksi viikoittainen lähetysaika sunnuntai-iltaisin. Ohjelma oli katsottavissa myös Yle Areenassa.

Ohjelmaa juonsivat Laura Vähähyyppä, Erno Kulmala, Juha Lahti, Anne-Mari Aaltonen, Harri Hakanen, Heta Hyttinen, Marja Hintikka, Sonja Kailassaari, Ilkka ”Ile” Uusivuori ja Tomi Saarinen.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]