Muistojen bulevardi (radio-ohjelma)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Muistojen bulevardi on YLE Radio 1:ssä 9. tammikuuta 2012 alkanut äänilevykonserttien sarja. Se kuultiin alun perin maanantaista perjaintaihin kello 9.05–9.58. Kunkin päivän äänilevyvalinnoista vastasi tietty YLE:n musiikkitoimittaja: Pasi Hiihtola, Jake Nyman, Susanna Vainiola, Juha-Pekka Sillanpää tai Pekka Laine.

Ohjelmassa kuullaan viihdemusiikin klassikoiksi muodostuneita kappaleita. Ohjelman tuottaja on Elina Roms. Ohjelma on saanut nimensä Laila Kinnusen kappaleesta "Muistojen bulevardi".

Vuonna 2013 ohjelmaa toimittavat Pasi Hiihtola (maanantaisin), Jake Nyman (alkuvuodesta tiistaisin), Pekka Laine (keskiviikkoisin ja perjantaisin) ja Kalevi Pollari (torstaisin ja loppuvuodesta tiistaisin).

Vuoden 2014 alusta lähtien ohjelmaa toimittivat Pasi Hiihtola (maanantaisin ja torstaisin), Tuuli Saksala (tiistaisin) ja osan vuotta Jake Nyman (keskiviikkoisin ja perjantaisin). Samalla ohjelma muuttui kuusipäiväiseksi siten, että lauantaisin kuultiin uusintoja vuodelta 2012.

Vuoden 2015 alussa ohjelma muuttui seitsenpäiväiseksi. Toimittajia ovat Pasi Hiihtola, Tuuli Saksala, Pekka Laine ja Kalevi Pollari. Yleisön toivomuksesta sunnuntainen lähetys kuitenkin korvattiin 12. huhtikuuta 2015 lähtien sen paikalla aikaisemmin olleella ohjelmalla Musiikkia vanhasta Euroopasta.[1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]