Monopoly City Streets

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Monopoly City Streets
Monopolycitystreets logo.gif
Kotisivu Monopolycitystreets.com
Tyyppi Verkkopelisivusto
Omistaja Hasbro
Kehittäjä Tribal DDB, Google
Avattu 9. syyskuuta 2009
Nykyinen tila Lopetettu (aktiivinen 9. joulukuuta 2009 saakka)

Monopoly City Streets oli Monopolyyn perustunut verkkopeli. Sitä pelattiin oikean maailman kaduilla Google Mapsin ja OpenStreetMapin avulla. Pelin kehitti Tribal DDB, Hasbron digitaalisen puolen edustusyhtiö. Projektissa oli mukana myös Google. Peli käynnistettiin 9. syyskuuta 2009 ja se lopetettiin 9. joulukuuta 2009.

Yleistä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Monopoly City Streets -pelaajat aloittavat 3 miljoonasta virtuaalisesta dollarista ja he voivat ostaa oikean maailman rakennuksia kuten hotelleja, taloja, jalkapallostadioneita, linnoja ja pilvenpiirtäjiä. Pelaajat maksavat rakennuksien vuokraa joka päivä, alkaen talosta maksettavasta 50:stä aina pilvenpiirtäjän 100 miljoonaan dollariin asti.

Pelaajat voivat ostaa, myydä, ja neuvotella hinnoista muiden pelaajien kanssa. Monopoly Chance Cards -nimisiä kortteja annetaan pelaajille satunnaisesti, ja niillä on mahdollista sabotoida toisten pelaajien peliä rakentamalla hasardeja toisten pelaajien kaduille. Myös bonusrakennuksia, kuten puistoja, kouluja, vesitorneja ja tuulipuistoja, voidaan rakentaa. Pelaajat saavat näitä rakennuksia mahdollisuuskorttien avulla.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]