Suomi-tytöt New Yorkissa

Wikipediasta
(Ohjattu sivulta Minna Ajo)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Suomi-tytöt New Yorkissa
Kestoaika n. 1 h
Pääosissa Alexandra Alexis, Annabella Åsvik, Sara Nurmi, Minna Ajo
Alkuperämaa Suomi
Verkko Liv
Esitetty 4. huhtikuuta 2012 – 6. kesäkuuta 2012
Tuotantokausia 1
Jaksoja 10
Aiheesta muualla
Elonet

Suomi-tytöt New Yorkissa on tositelevisiosarja, jossa seurataan neljän nuoren suomalaisen naisen (Alexandra Alexis, Annabella Åsvik, Sara Nurmi ja Minna Ajo) elämää New Yorkissa.

Esiintyjät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Alexandra Alexis on pop-artisti, joka kirjoittaa ja säveltää musiikkia itselleen ja muille, konsertoi ja tekee artistin taustatöitä.
  • Annabella Åsvik on ekomuotibloggaaja ja yrittäjä, joka tekee freelancerina töitä muun muassa tuottajana ja juontajana. Annabellan intohimoja ovat sekä eläinten hyvinvointi että muoti- ja mediamaailma.
  • Sara Nurmi on näyttelijän koulutuksen New Yorkissa saanut ja musiikaalinen nainen, joka tekee töitä myös laulajana ja lauluntekijänä.
  • Minna Ajo päätti lähteä aikuistumaan ja metsästämään "amerikkalaista unelmaansa" New Yorkiin. Toimistotyö, maanantaista perjantaihin, kello 9-17 olisi unelmien täyttymys naiselle, joka on ajanut Suomea ristiin rastiin.

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Suomi-tytöt New Yorkissa. Ensimmäisessä jaksossa poplaulaja Alexandra valmistautuu illan juhliin ja pääsee samaan kuvaan huippusuunnittelija Richie Richin kanssa. Juuri kaupunkiin muuttanut Minna etsii Sohosta asuntoa. Näyttelijäksi valmistunut Sara käy tyttöjen kanssa tankotanssitunnilla ja liikuttuu näyttelijäntyön kurssilla. Ekopersoona Annabella haluaa aviomiehen ja valokuvausstudiolle saapuukin yksi lukuisista deiteistä.
  2. Äiti kylässä ja sarjadeittailua. Alexandran äiti Hanski saapuu Suomesta New Yorkiin. Yhteinen päivä pitää sisällään matkan Ikeaan, verhojen ripustusta ja biljardia. Minna etsii kuumeisesti työpaikkaa ja Sara joutuu inhoamaansa työhön lapsenvahdiksi. Annabella deittailee urakalla seinäkiipeilemällä ja tangotunnilla.
  3. Pieleen menneitä keikkoja ja vegaanikenkiä. Alexandralla on keikka kuuluisalla Greenhouse-klubilla, mutta myös Macy Gray esiintyy samassa paikassa. Samassa jaksossa myös Sauli Koskinen ja Katri Utula vierailevat Alexandran kotona Sohossa. Minna on onnellinen löydettyään unelmiensa työpaikan. Sara menee koe-esiintymiseen, jossa pianisti tuottaa pettymyksen. Annabella suunnittelee ekologisen muodin kauppaansa, valmistautuu illan luksusjuhliin ja miesjahtiin.
  4. Lihansyöjiä ja vegaaneja. Sara inhoaa poikaystävä Ozzien ostamaa taulua ja saa sisustusapua Alexandralta. Annabella käy akupunktiossa ja järjestää vegaani-illallisen muille tytöille. Minnalle ja Saralle ekoilu tuottaa ongelmia. Illallisella puhutaan tyttöjen juttuja ja Minna paljastaa suunnitelmansa, joka ei kaikkia miellytä.
  5. Possuja ja tyttöjen ilta. Sara järjestää deitit Alexandralle. Minnan ruisleipä on kadonnut ja Minna riitaantuu kämppiksen kanssa. Annabella ja Alexandra lähtevät Woodstockiin pelastettujen eläinten farmille ja joutuvat selkkauksiin sekä poliisin että porsaan kanssa. Minna saa kuulla ystävältään, että Alexandra on haukkunut häntä selän takana. Tyttöjen yhteinen ilta loppuu lyhyeen.
  6. Riita keskuspuistossa. Alexandra, Sara ja Minna käyvät golfaamassa ja lähtevät Keskuspuistoon retkelle, joka päättyy riitaan. Annabella lähtee deiteille upealla ekoautolla - ja rakastuu. Alexandran Los Angelesin matka tapaamaan Conan O'Brienia alkaa painajaismaisesti.
  7. Parisuhteita ja paniikki Los Angelesissa. Annabella käy pilateksessa ja saa lifecoachilta neuvoja miesasioissa. Poikaystävä Ozzie tekee Saralle tatuoinnin. Illalla Jim esittää Annabellalle käänteen tekevän kysymyksen. Alexandra on Los Angelesissa, jossa hän tapaa muun muassa Conan O'Brienin ja suomalaisen yhtyeen Baton Rogue Morguen. Ilta päättyy paniikkiin ja pakoon hotellihuoneesta.
  8. Häähumua ja hirviökissa. Alexandra etsii tiedottajalleen Marthalle täydellistä polttarilahjaa. Kaikki ei mene kuitenkaan niin kuin pitää ja polttarit päättyvät nolosti. Annabella ja Jim ovat muuttaneet yhteiseen luksusasuntoon, jossa hyvin alkaneen rakkaustarinan sekoittaa mustasukkainen kissa. Sara saa roolin lyhytleffassa ja Minna miettii, haluaako enää olla muiden tyttöjen kanssa tekemisissä.
  9. Juhannuskeikka Suomessa. Alexandra on saanut tärkeän juhannuskeikan Unajaan Raumalle. Selviääkö Alexandra keikasta, vaikka ilta on täynnä vastoinkäymisiä.Samaan aikaan New Yorkissa Annabellan paniikki kasvaa tupaantuliaisten vuoksi. Minna on tehnyt yllättävän valinnan elämässään - ja tapaa katolisen papin.
  10. Kesän loppu. Annabellalla on ekomuotia myyvän nettikauppansa avajaiset. Alexandra pelkää muodonmuutosta, jonka Annabella on hänelle suunnitellut avajaisia varten. Kansanedustaja Jani Toivola tulee pitämään juhliin puheen ja rokkari Jimi Constantine säestää Alexandraa. Jakson lopussa Alexandra, Annabella ja Sara lähtevät ylelliselle lomalle Hamptonsiin. Matkalla koetaan yllätyksiä sekä eläinten että ihmisten muodossa.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]