Materiaali-insinöörikilta

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Materiaali-insinöörikilta ry (lyhenne MIK) on Tampereen yliopiston tekniikan ja luonnontieteiden tiedekuntaan kuuluva materiaalitekniikan opiskelijoiden ainejärjestö. Kilta toimii Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan TREYn piirissä ja on myös Tampereen Teekkarit ry:n jäsen. Killan tarkoituksena on yhdistää Tampereen yliopiston materiaalitekniikan opiskelijat ja edistää materiaalitekniikan opiskelijoiden yhteistoimintaa, kehittää harrastusmahdollisuuksia sekä ajaa jäsentensä etuja opintoihin liittyvissä asioissa.lähde?

Killan tehtäviin kuuluu valvoa Materiaalitekniikkaa opiskelevien etua opintoihin liittyvissä asioissa. Vaikuttamistyötä tehdään mm. Materiaaliopin laboratorion suuntaan. Tästä esimerkkinä kiltahuoneella säännöllisesti järjestettävät opintoavautumiskahvit, joissa opiskelijat voivat esittää materiaalitekniikan laitoksen henkilökunnalle kysymyksiä ja palautetta kurssien toteutuksesta.lähde?

MIK on Tampereen Teekkarit ry:n jäsen[1] ja Tampereen ylioppilaskunnan TREYn piirissä toimiva järjestö[2].

Kilta perustettiin 1993 entisen Dislokaatio ammattiainekerhon kiltauduttua. Ennen kiltautumista materiaalitekniikkaa opiskeltiin osana Koneenrakentajakiltaa (KoRK).lähde?

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Tampereen Teekkarit ry perustajat Tampereen Teekkarit ry. Arkistoitu 25.1.2022. Viitattu 12.12.2020.
  2. TREYn piirissä toimivat järjestöt TREY. Viitattu 12.12.2020.