Luettelo televisiosarjan Kampus Greek jaksoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kampus Greek on amerikkalainen komedia/draamasarja, joka seuraa fiktiivisen Cyprus-Rhodes yliopiston (CRY) oppilaiden elämää, heidän osallistuessa koulun sisar- ja veljeskuntien toimintaan. Sarjan loi Patrick Sean Smith, ja sen ensiesitys oli Yhdysvalloissa ABC Family-kanavalla 9. heinäkuuta 2007.


Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kymmenen ensimmäisen Kampus Greek -jakson jälkeen, sen tuotanto keskeytettiin käsikirjoittajien lakon vuoksi. Ennen ensimmäisen kauden viimeisten jaksojen eistystä, sarjan ensimmäiset kymmenen jaksoa sisältävä DVD, Season One: Chapter One julkaistiin. Loput ensimmäisestä kaudesta julkaistiin myöhemmin nimellä Season One: Chapter Two. Myös myöhemmät kaudet jaettiin puoliksi, tai yksinkertaisemmin "kappaleiksi".[1][2]

Kausi Kappale (DVD) Kappale (TV) EJaksot Ensiesitys Viimeinen esitys Alue 1 DVD-julkaisu Alue 2 DVD-julkaisu
1 Kappale yksi Kappale yksi 1-10 9. heinäkuuta 2007[3] 10. syyskuuta 2007 18. maaliskuuta 2008[4] 5. lokakuuta 2009[5]
Kappale kaksi Kappale kaksi 11-22 24. maaliskuuta 2008 9. kesäkuuta 2008 30. joulukuuta 2008[6] TBA
2 Kappale kolme Kappale kolme 1-10 26. elokuuta 2008[3] 28. lokakuuta 2008 18. elokuuta 2009[7] TBA
Kappale neljä Kappale neljä 11-22 30. maaliskuuta 2009 15. kesäkuuta 2009 9. maaliskuuta 2010[8] TBA
3 Kappale viisi[9] Kappale viisi 1-10 31. elokuuta 2009[10] 2. marraskuuta 2009 11. tammikuuta 2011[9] TBA
Kappale kuusi 11-20 25. tammikuuta 2010[11] 29. maaliskuuta 2010 TBA
4 Kappale kuusi[9] Kappale seitsemän 1-10 3. tammikuuta 2011 7. maaliskuuta 2011[12] TBA TBA


Ensimmäinen tuotantokausi: 2007-2008[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kampus Greekin ensimmäisessä kappaleessa fuksi, Rusty Cartwright (Jacob Zachar) kirjoittautuu Cyprus-Rhodesin yliopistoon (CRY). Rusty on sosiaalisen ja suositun sisarkuntaan kuuluvan Casey Cartwrightin (Spencer Grammer) nörttimäinen veli. Rustyn päättäessä yrittää hakeutua veljeskuntaan, kaksikon sosiaaliset elämät törmäävät toisiinsa. Rusty saa selville Caseyn poikaystävän, Evanin (Jake McDorman) pettäneen tätä Rebecca Loganin (Dilshad Vadsaria), fuksi tulokkaan kanssa. Casey tasoittaa tilit Evanin kanssa harrastamalla seksiä ex-poikaystävänsä, Cappien (Scott Michael Foster), Kappa Taun presidentin kanssa, jonka veljeskuntaan Rusty liittyy. Kauden aikana Casey yrittää korjata suhdettaan Evaniin ja kestää Rebeccan yritykset ottaa ZBZ haltuun. Rusty yrittää tasapainottaa elämäsnä veljeskunnan ja insinöörintutkintonsa välillä Caseyn, Cappien, huonetoverinsa Dalen (Clark Duke), ystävänsä Calvinin (Paul James) ja ensimmäisen tyttöystävänsä Jen K:n (Jessica Rose) kanssa. Ashleigh (Amber Stevens) ystävystyy Calvinin kanssa ja paljastaa vahingossa tämän homoseksuaalisuuden tämän veljeskunnalle, Omega Chille. Jen K:n kirjoittaessa koulun sanomalehteen artikkelin ja paljastaen sisar- ja veljeskuntien salaisuudet, Casey löytää itsensä ZBZ:n väliaikaisena presidenttinä. Rusty eroaa Jen K:sta ja Evan eroaa Caseysta huomatessaan tämän olevan yhä rakastunut Cappieen.

Kappale kaksi alkaa lukukauden ensimmäisellä viikolla. Sisar- ja veljeskuntien jäsenet joutuvat tottumaan uusiin sääntöihin ja rajoituksiin, Caseyn joutuessa kansainvälisen lautakunnan edustajan, Lizzien (Senta Moses) tarkkailun kohteeksi, tämän tuodessa taloon perinteitä ja konservatismia. Cappie ja Rebecca alkavat seurustella, Evan ja Casey oppivat olemaan ystäviä kunnes Evanin kateus astuu parin välille; Casey antaa anteeksi Frannielle ja päästää tämän takaisin ZBZ:n, Rusty suree parisuhteensa menetystä ja veljeskuntien välinen vihamielisyys vaikuttaa tämän ja Calvinin ystävyyteen. Cappien, Caseyn, Evanin ja Frannien menneisyyttää selitetään takaumajaksossa. Veljes- ja sisarkuntien perinteitä tutkaillaan muun muassa Mr. Purr-fect -kilpailussa, All Greek Ball -juhlatilaisuudessa sekä vanhempain viikonlopussa. Kaikki aktiviteetit johtavat lopulta kevätlomaan, jolloin Rebeccan isän skandaalit nousevat julkisuuteen, johtaen Rebeccan ja Cappien väliseen riitaan, Cappien ja Caseyn väliseen suudelmaan sekä Rustyn ja Calvinin ystävyyteen.

No. # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkuperäinen esityspäivämäärä
Chapter One
1 1 Pilot - Gil Junger Patrick Sean Smith 9. heinäkuuta 2007
Sisarukset Casey ja Rusty Cartwright käyvät Cyprus-Rhodesin yliopistoa. Rusty on nörttmäinen fuksi, joka päättää liittyä veljeskuntaan tunkeutuen suositun sisarensa sosiaaliseen elämään, antaen kuitenkin vieraantuneelle kaksikolle mahdollisuuden tutustua toisiinsa.
2 2 Hazed and Confused Ihan pihalla Gil Junger Patrick Sean Smith 16. heinäkuuta 2007
On tulokkaiden viikko CRY:ssa. Rusty yrittää tasapainottaa elämäsnä insinöörin opintojensa sekä veljeskunna välille oppien samalla veljeydestä. Casey ja Ashleigh joutuvat pulaan Rebecca Loganin kanssa. Kappa Tau ja Omega Chi taistelevat olut-pingiksen merkeissä, Calvinin epäonneksi.
3 3 The Rusty Nail' Taidot ruosteessa Gil Junger Carter Covington, Patrick Sean Smith 23. heinäkuuta 2007
Rusty panikoi yrittäessään löytää seuralaista veljeskunnan juhliin, Cappien kuitenkin taatessa tämän menettävän pikuutensa samana iltana. Samaan aikaan Evanilla ja Caseylla ei mene hyvin, parin välillä olevan luottamuspulan vuoksi. Calvin ja Ashleigh ystävystyvät suunnitellessaan Omega Chi/ZBZ juhlia, mutta Ashleigh tulkitsee Calvinin väärin.
4 4 Picking Teams Joukkueiden valinta Nick Marck Sharon Bordas, Damon Hill 30. heinäkuuta 2007
Omega Chi ja Kappa Tau suuntaavat salibandyn mestaruuden ratkaisevaan otteluun ja Caseyn lojaaliuus kyseenalaistetaan kun hänen ja Cappien yhteinen yö paljastuu.Samaan aikaan Rusty haluaa epätoivoisesti pelata Kappa Taun riveissä, joten hän ja Dale yrittävät tieteen avulla voittaa Rusty koordinaation puuttee, kuitenkaan onnistumatta. Calvin ei haluaisi pelata, lajin muistuttaessa häntä high school ajoista.
5 5 Liquid Courage Rohkaisun tarpeessa Michael Lembeck Jessica O'Toole, Amy Rardin 6. elokuuta 2007
Kappa Taut valmistautuvat legendaarisiin kotiinpaluu juhliinsa, mutta juhlien pääosan rikkoutuessa, vain Rusty voi pelastaa päivän. Rusty manipuloi Dalen varastamaan kanssaan Remington Herzogin ilmaston epävakauttimen moduuliin, tehden samalla vaikutuksen ZBZ:n tulokkaaseen, Jen K:hen. Casey ryhdistäytyy kohdatakseen Evanin vanhemmat, jotka kuitenkin haluavat mieluummin tutustua senaattorin tyttäreen, Rebeccaan, pakottaen Evanin valitsemaan mikä on perheen kannalta parasta ja mikä on parasta parisuhteessa Caseyn kanssa.
6 6 Friday Night Frights Pelottava perjantai-ilta Nick Marck Carter Covington 13. elokuuta 2007
Suurin osa sisar- ja veljeskunnan jäsenistä on CRY:n järjestämännä kilpailussa, jättäen vain kourallisen oppilaita kampukselle myrskyn iskiessä kaupunkiin. Casey on suunnitellut pyjamapartyt tulokkaille, mutta Rebecca kuitenkin kaappaa suunnitelman kertoen ZBZ:n talon olevan vainottu. Evan ja Calvin jahtaavat rottaa Omega Chin talossa. Kappa Taun juhlat jatkuvat myrskystä huolimatta, salaperäisen tytön (AnnaLynne McCord) ilmaantuessa Cappien luo.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Amazon.com
  2. “Separation Anxiety” Greek (DVD Commentary). Perf. Clark Duke, Scott Michael Foster, Paul James, Jake McDorman. Disney, 2008.DVD. Buena Vista Entertainment, 2008.
  3. a b IMDb.com
  4. Videoeta.com (Arkistoitu – Internet Archive)
  5. Amazon.com
  6. Videoeta.com (Arkistoitu – Internet Archive)
  7. Videoeta.com (Arkistoitu – Internet Archive)
  8. Videoeta.com (Arkistoitu – Internet Archive)
  9. a b c TVshowsondvd.com (Arkistoitu – Internet Archive)
  10. Thefutoncritic.com
  11. ABCfamiliymedianet.com
  12. TVline.com (Arkistoitu – Internet Archive)