Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat tai sitä vanhemmat henkilöt, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus
vanhimpien
elävien
listalla
Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Nabi Tajima[1] N 4. elokuuta 1900 117 v 198 vrk Japani
2 Chiyo Miyako[1] N 2. toukokuuta 1901 116 v 292 vrk Japani
3 Giuseppina Projetto-Frau[1] N 30. toukokuuta 1902 115 v 264 vrk Italia
4 Kane Tanaka[1] N 2. tammikuuta 1903 115 v 47 vrk Japani
5 Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] N 20. maaliskuuta 1903 114 v 335 vrk Italia
6 Iso Nakamura[1] N 23. huhtikuuta 1903 114 v 301 vrk Japani
7 Delphine Gibson[1] N 17. elokuuta 1903 114 v 185 vrk Yhdysvallat
8 Lucile Randon[1] N 11. helmikuuta 1904 114 v 8 vrk Ranska
9 Tomoe Iwata[1] N 25. maaliskuuta 1904 113 v 330 vrk Japani
10 Shin Matsushita[1] N 30. maaliskuuta 1904 113 v 325 vrk Japani
11 Yoshiyo Bessho[1] N 1. huhtikuuta 1904 113 v 323 vrk Japani
12 Tane Yonekura[1] N 2. toukokuuta 1904 113 v 292 vrk Japani
13 Bessie Camm[1] N 20. kesäkuuta 1904 113 v 243 vrk Englanti
14 Huguette Masson[1] N 27. kesäkuuta 1904 113 v 236 vrk Ranska
15 Kiku Usami[1] N 1. syyskuuta 1904 113 v 170 vrk Japani
16 Hisa Arai[1] N 10. syyskuuta 1904 113 v 161 vrk Japani
17 Lessie Brown[1] N 22. syyskuuta 1904 113 v 149 vrk Yhdysvallat
18 Olive Boar[1] N 29. syyskuuta 1904 113 v 142 vrk Englanti
19 Avelina Mouzo Leis[1] N 27. joulukuuta 1904 113 v 53 vrk Espanja
20 Kuni Onose[1] N 31. joulukuuta 1904 113 v 49 vrk Japani
21 Shigeyo Nakachi[1] N 1. helmikuuta 1905 113 v 17 vrk Japani
22 Mathilde Lartigue[1] N 24. maaliskuuta 1905 112 v 331 vrk Ranska
23 Mine Suzuki[1] N 26. maaliskuuta 1905 112 v 329 vrk Japani
24 Kame Ganeko[1] N 10. huhtikuuta 1905 112 v 314 vrk Japani
25 Ellen Gibb[1] N 26. huhtikuuta 1905 112 v 298 vrk Kanada
26 Anna Maria Rosati[1] N 4. toukokuuta 1905 112 v 290 vrk Italia
27 Alice Ducat[1] N 8. toukokuuta 1905 112 v 286 vrk Englanti
28 Clara Anderson[1] N 2. heinäkuuta 1905 112 v 231 vrk Yhdysvallat
29 Tuntematon[1] N 16. heinäkuuta 1905 112 v 217 vrk Japani
30 Geertje Kuijntjes[1] N 19. heinäkuuta 1905 112 v 214 vrk Alankomaat
31 Masazou Nonaka[1] M 25. heinäkuuta 1905 112 v 208 vrk Japani
32 Lena Dick[1] N 5. elokuuta 1905 112 v 197 vrk Yhdysvallat
33 Osugi Sogo[1] N 13. elokuuta 1905 112 v 189 vrk Japani
34 Hester Ford[1] N 15. elokuuta 1905 112 v 187 vrk Yhdysvallat
35 Iris Westman[1] N 28. elokuuta 1905 112 v 174 vrk Yhdysvallat
36 Tsukimi Kishi[1] N 31. elokuuta 1905 112 v 171 vrk Japani
37 Mariannina Genovese[1] N 15. lokakuuta 1905 112 v 126 vrk Italia
38 Lucille Treccase[1] N 18. lokakuuta 1905 112 v 123 vrk Yhdysvallat
39 Kura Bingo[1] N 20. lokakuuta 1905 112 v 121 vrk Japani

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am Validated Living Supercentenarians 17.9.2015. Gerontology Research Group. Viitattu 23.12.2015. (englanniksi)