Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat tai sitä vanhemmat henkilöt, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus
vanhimpien
elävien
listalla
Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Susannah Mushatt Jones[1] N 6. heinäkuuta 1899 116 v 216 vrk Yhdysvallat
2 Emma Morano-Martinuzzi[1] N 29. marraskuuta 1899 116 v 70 vrk Italia
3 Violet Brown[1] N 10. maaliskuuta 1900 115 v 334 vrk Jamaika
4 Nabi Tajima[1] N 4. elokuuta 1900 115 v 187 vrk Japani
5 Chiyo Miyako[1] N 2. toukokuuta 1901 114 v 281 vrk Japani
6 Toshie Yorimitsu[1] N 30. syyskuuta 1901 114 v 130 vrk Japani
7 Eudoxie Baboul[1] N 1. lokakuuta 1901 114 v 129 vrk Ranskan Guayana
8 Matsuyo Kageyama[1] N 10. lokakuuta 1901 114 v 120 vrk Japani
9 Ana María Vela-Rubio[1] N 29. lokakuuta 1901 114 v 101 vrk Espanja
10 Mitsue Toyoda[1] N 15. helmikuuta 1902 113 v 357 vrk Japani
11 Marie-Josephine Gaudette[1] N 25. maaliskuuta 1902 113 v 319 vrk Italia/Yhdysvallat
12 Yukie Hino[1] N 17. huhtikuuta 1902 113 v 296 vrk Japani
13 Giuseppina Projetto-Frau[1] N 30. toukokuuta 1902 113 v 253 vrk Italia
14 Goldie Michelson[1] N 8. elokuuta 1902 113 v 183 vrk Yhdysvallat/Venäjä
15 Helen Wheat[1] N 16. syyskuuta 1902 113 v 144 vrk Yhdysvallat
16 Masa Iseri[1] N 19. syyskuuta 1902 113 v 141 vrk Japani
17 Adele Dunlap[1] N 12. joulukuuta 1902 113 v 57 vrk Yhdysvallat
18 Kane Tanaka[1] N 2. tammikuuta 1903 113 v 35 vrk Japani
19 Gladys Hooper[1] N 18. tammikuuta 1903 113 v 19 vrk Englanti
20 Irene Ciuffoletti[1] N 19. tammikuuta 1903 113 v 18 vrk Yhdysvallat
21 Thérèse Ladigue[1] N 15. helmikuuta 1903 112 v 357 vrk Ranska
22 Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] N 20. maaliskuuta 1903 112 v 324 vrk Italia
23 Iso Nakamura[1] N 23. huhtikuuta 1903 112 v 290 vrk Japani
24 Meta Dishman[1] N 1. kesäkuuta 1903 112 v 251 vrk Yhdysvallat
25 Elisabeth Collot[1] N 21. kesäkuuta 1903 112 v 231 vrk Ranska
26 Alida Victoria Grubba Rudge[1] N 10. heinäkuuta 1903 112 v 212 vrk Brasilia
27 Tae Ito[1] N 11. heinäkuuta 1903 112 v 211 vrk Japani
28 Viola Jacobi[1] N 25. heinäkuuta 1903 112 v 197 vrk Yhdysvallat
Shizue Nagata[1] N 25. heinäkuuta 1903 112 v 197 vrk Japani
30 Honorine Rondello[1] N 28. heinäkuuta 1903 112 v 194 vrk Ranska
31 Delphine Gibson[1] N 17. elokuuta 1903 112 v 174 vrk Yhdysvallat
32 Ila Jones[1] N 21. elokuuta 1903 112 v 170 vrk Yhdysvallat
33 Emilia Zucchetti[1] N 28. elokuuta 1903 112 v 163 vrk Italia
34 Hatsuno Goto[1] N 1. syyskuuta 1903 112 v 159 vrk Japani
35 Mélanie Leblais[1] N 4. syyskuuta 1903 112 v 156 vrk Ranska
36 Tane Shimada[1] N 25. syyskuuta 1903 112 v 135 vrk Japani
37 Mathilde Dupray[1] N 31. lokakuuta 1903 112 v 99 vrk Ranska
38 Henriette Boeuf[1] N 4. marraskuuta 1903 112 v 95 vrk Ranska
39 Foy Ingram[1] N 28. marraskuuta 1903 112 v 71 vrk Yhdysvallat
40 Ethel Boltz[1] N 2. joulukuuta 1903 112 v 67 vrk Yhdysvallat
41 Tameko Shijo[1] N 1. tammikuuta 1904 112 v 37 vrk Yhdysvallat/Japani
42 Tuntematon[1] N 12. tammikuuta 1904 112 v 26 vrk Japani
43 Mumeno Sakurai[1] N 7. helmikuuta 1904 111 v 366 vrk Japani
44 Kuma Kobayashi[1] N 8. helmikuuta 1904 111 v 365 vrk Japani
45 Luzia Mohrs[1] N 23. maaliskuuta 1904 111 v 321 vrk Brasilia/Saksa
46 Tomoe Iwata[1] N 25. maaliskuuta 1904 111 v 319 vrk Japani
47 Shin Matsushita[1] N 30. maaliskuuta 1904 111 v 314 vrk Japani
48 Nugi Ikeda[1] N 1. huhtikuuta 1904 111 v 312 vrk Japani
Yoshiyo Bessho[1] N 1. huhtikuuta 1904 111 v 312 vrk Japani
50 Tane Yonekura[1] N 2. toukokuuta 1904 111 v 281 vrk Japani
51 Virginia Moyano[1] N 17. toukokuuta 1904 111 v 266 vrk Argentiina
52 Mumeno Shirai[1] N 19. toukokuuta 1904 111 v 264 vrk Japani
53 Vera Wagner[1] N 24. toukokuuta 1904 111 v 259 vrk Yhdysvallat

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba Validated Living Supercentenarians 17.9.2015. Gerontology Research Group. Viitattu 23.12.2015. (englanniksi)