Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat tai sitä vanhemmat henkilöt, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus
vanhimpien
elävien
listalla
Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Emma Morano-Martinuzzi[1] N 29. marraskuuta 1899 116 v 184 vrk Italia
2 Violet Brown[1] N 10. maaliskuuta 1900 116 v 82 vrk Jamaika
3 Nabi Tajima[1] N 4. elokuuta 1900 115 v 301 vrk Japani
4 Chiyo Miyako[1] N 2. toukokuuta 1901 115 v 29 vrk Japani
5 Eudoxie Baboul[1] N 1. lokakuuta 1901 114 v 243 vrk Ranskan Guayana
6 Matsuyo Kageyama[1] N 10. lokakuuta 1901 114 v 234 vrk Japani
7 Ana María Vela-Rubio[1] N 29. lokakuuta 1901 114 v 215 vrk Espanja
8 Mitsue Toyoda[1] N 15. helmikuuta 1902 114 v 105 vrk Japani
9 Marie-Josephine Gaudette[1] N 25. maaliskuuta 1902 114 v 67 vrk Italia/Yhdysvallat
10 Yukie Hino[1] N 17. huhtikuuta 1902 114 v 44 vrk Japani
11 Giuseppina Projetto-Frau[1] N 30. toukokuuta 1902 114 v 1 vrk Italia
12 Goldie Michelson[1] N 8. elokuuta 1902 113 v 297 vrk Yhdysvallat/Venäjä
13 Adele Dunlap[1] N 12. joulukuuta 1902 113 v 171 vrk Yhdysvallat
14 Kane Tanaka[1] N 2. tammikuuta 1903 113 v 149 vrk Japani
15 Gladys Hooper[1] N 18. tammikuuta 1903 113 v 133 vrk Englanti
16 Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] N 20. maaliskuuta 1903 113 v 72 vrk Italia
17 Iso Nakamura[1] N 23. huhtikuuta 1903 113 v 38 vrk Japani
18 Meta Dishman[1] N 1. kesäkuuta 1903 112 v 365 vrk Yhdysvallat
19 Elisabeth Collot[1] N 21. kesäkuuta 1903 112 v 345 vrk Ranska
20 Alida Victoria Grubba Rudge[1] N 10. heinäkuuta 1903 112 v 326 vrk Brasilia
21 Tae Ito[1] N 11. heinäkuuta 1903 112 v 325 vrk Japani
22 Shizue Nagata[1] N 25. heinäkuuta 1903 112 v 311 vrk Japani
23 Honorine Rondello[1] N 28. heinäkuuta 1903 112 v 308 vrk Ranska
24 Delphine Gibson[1] N 17. elokuuta 1903 112 v 288 vrk Yhdysvallat
25 Ila Jones[1] N 21. elokuuta 1903 112 v 284 vrk Yhdysvallat
26 Hatsuno Goto[1] N 1. syyskuuta 1903 112 v 273 vrk Japani
27 Yisrael Kristal[1] M 15. syyskuuta 1903 112 v 259 vrk Puola/Israel
28 Tane Shimada[1] N 25. syyskuuta 1903 112 v 249 vrk Japani
29 Henriette Boeuf[1] N 4. marraskuuta 1903 112 v 209 vrk Ranska
30 Florence Boggs[1] N 16. marraskuuta 1903 112 v 197 vrk Yhdysvallat
31 Tameko Shijo[1] N 1. tammikuuta 1904 112 v 151 vrk Yhdysvallat/Japani
32 Tuntematon[1] N 12. tammikuuta 1904 112 v 140 vrk Japani
33 Mumeno Sakurai[1] N 7. helmikuuta 1904 112 v 114 vrk Japani
34 Kuma Kobayashi[1] N 8. helmikuuta 1904 112 v 113 vrk Japani
35 Ambrosia Acosta Terán[1] N 21. helmikuuta 1904 112 v 100 vrk Meksiko
36 Luzia Mohrs[1] N 23. maaliskuuta 1904 112 v 69 vrk Brasilia/Saksa
37 Tomoe Iwata[1] N 25. maaliskuuta 1904 112 v 67 vrk Japani
38 Shin Matsushita[1] N 30. maaliskuuta 1904 112 v 62 vrk Japani
39 Nugi Ikeda[1] N 1. huhtikuuta 1904 112 v 60 vrk Japani
Yoshiyo Bessho[1] N 1. huhtikuuta 1904 112 v 60 vrk Japani
41 Bienvenida Vergara Jaen de Cano[1] N 6. huhtikuuta 1904 112 v 55 vrk Panama
42 Tsuya Hayashi[1] N 26. huhtikuuta 1904 112 v 35 vrk Japani
43 Tane Yonekura[1] N 2. toukokuuta 1904 112 v 29 vrk Japani
44 Virginia Moyano[1] N 17. toukokuuta 1904 112 v 14 vrk Argentiina
45 Vera Wagner[1] N 24. toukokuuta 1904 112 v 7 vrk Yhdysvallat
46 Masamitsu Yoshida[1] M 30. toukokuuta 1904 112 v 1 vrk Japani
47 Katsue Hiraishi[1] N 9. kesäkuuta 1904 111 v 357 vrk Japani
48 Ana Sara Marquez de Ramirez[1] N 25. heinäkuuta 1904 111 v 311 vrk Kolumbia
49 Dorothy Wagner[1] N 2. syyskuuta 1904 111 v 272 vrk Yhdysvallat
50 Tomo Sato[1] N 6. syyskuuta 1904 111 v 268 vrk Japani

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax Validated Living Supercentenarians 17.9.2015. Gerontology Research Group. Viitattu 23.12.2015. (englanniksi)