Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat tai sitä vanhemmat henkilöt, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus
vanhimpien
elävien
listalla
Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Emma Morano-Martinuzzi[1] N 29. marraskuuta 1899 116 v 272 vrk Italia
2 Violet Brown[1] N 10. maaliskuuta 1900 116 v 170 vrk Jamaika
3 Nabi Tajima[1] N 4. elokuuta 1900 116 v 23 vrk Japani
4 Chiyo Miyako[1] N 2. toukokuuta 1901 115 v 117 vrk Japani
5 Ana María Vela-Rubio[1] N 29. lokakuuta 1901 114 v 303 vrk Espanja
6 Marie-Josephine Gaudette[1] N 25. maaliskuuta 1902 114 v 155 vrk Italia/Yhdysvallat
7 Yukie Hino[1] N 17. huhtikuuta 1902 114 v 132 vrk Japani
8 Giuseppina Projetto-Frau[1] N 30. toukokuuta 1902 114 v 89 vrk Italia
9 Adele Dunlap[1] N 12. joulukuuta 1902 113 v 259 vrk Yhdysvallat
10 Kane Tanaka[1] N 2. tammikuuta 1903 113 v 237 vrk Japani
11 Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] N 20. maaliskuuta 1903 113 v 160 vrk Italia
12 Iso Nakamura[1] N 23. huhtikuuta 1903 113 v 126 vrk Japani
13 Meta Dishman[1] N 1. kesäkuuta 1903 113 v 87 vrk Yhdysvallat
14 Elisabeth Collot[1] N 21. kesäkuuta 1903 113 v 67 vrk Ranska
15 Alida Victoria Grubba Rudge[1] N 10. heinäkuuta 1903 113 v 48 vrk Brasilia
16 Tae Ito[1] N 11. heinäkuuta 1903 113 v 47 vrk Japani
17 Shizue Nagata[1] N 25. heinäkuuta 1903 113 v 33 vrk Japani
18 Honorine Rondello[1] N 28. heinäkuuta 1903 113 v 30 vrk Ranska
19 Delphine Gibson[1] N 17. elokuuta 1903 113 v 10 vrk Yhdysvallat
20 Ila Jones[1] N 21. elokuuta 1903 113 v 6 vrk Yhdysvallat
21 Hatsuno Goto[1] N 1. syyskuuta 1903 112 v 361 vrk Japani
22 Yisrael Kristal[1] M 15. syyskuuta 1903 112 v 347 vrk Puola/Israel
23 Tane Shimada[1] N 25. syyskuuta 1903 112 v 337 vrk Japani
24 Hazel Campbell[1] N 7. joulukuuta 1903 112 v 264 vrk Kanada/Yhdysvallat
25 Tameko Shijo[1] N 1. tammikuuta 1904 112 v 239 vrk Yhdysvallat/Japani
26 Tuntematon[1] N 12. tammikuuta 1904 112 v 228 vrk Japani
27 Mumeno Sakurai[1] N 7. helmikuuta 1904 112 v 202 vrk Japani
28 Kuma Kobayashi[1] N 8. helmikuuta 1904 112 v 201 vrk Japani
29 Ambrosia Acosta Terán[1] N 21. helmikuuta 1904 112 v 188 vrk Meksiko
30 Tsurue Amour[1] N 1. maaliskuuta 1904 112 v 179 vrk Japani
31 Luzia Mohrs[1] N 23. maaliskuuta 1904 112 v 157 vrk Brasilia/Saksa
32 Tomoe Iwata[1] N 25. maaliskuuta 1904 112 v 155 vrk Japani
33 Shin Matsushita[1] N 30. maaliskuuta 1904 112 v 150 vrk Japani
34 Yoshiyo Bessho[1] N 1. huhtikuuta 1904 112 v 148 vrk Japani
35 Bienvenida Vergara Jaen de Cano[1] N 6. huhtikuuta 1904 112 v 143 vrk Panama
36 Tsuya Hayashi[1] N 26. huhtikuuta 1904 112 v 123 vrk Japani
37 Tane Yonekura[1] N 2. toukokuuta 1904 112 v 117 vrk Japani
38 Virginia Moyano[1] N 17. toukokuuta 1904 112 v 102 vrk Argentiina
39 Vera Wagner[1] N 24. toukokuuta 1904 112 v 95 vrk Yhdysvallat
40 Masamitsu Yoshida[1] M 30. toukokuuta 1904 112 v 89 vrk Japani
41 Katsue Hiraishi[1] N 9. kesäkuuta 1904 112 v 79 vrk Japani
42 Bessie Camm[1] N 20. kesäkuuta 1904 112 v 68 vrk Englanti
43 Huguette Masson[1] N 27. kesäkuuta 1904 112 v 61 vrk Ranska
44 Ana Sara Marquez de Ramirez[1] N 25. heinäkuuta 1904 112 v 33 vrk Kolumbia
45 Hisa Arai[1] N 10. syyskuuta 1904 111 v 352 vrk Japani
46 Tetsu Ishii[1] N 15. syyskuuta 1904 111 v 347 vrk Japani
47 Lessie Brown[1] N 22. syyskuuta 1904 111 v 340 vrk Yhdysvallat
48 Ilse Weiszfeld[1] N 16. lokakuuta 1904 111 v 316 vrk Ranska/Itävalta

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av Validated Living Supercentenarians 17.9.2015. Gerontology Research Group. Viitattu 23.12.2015. (englanniksi)