Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat tai sitä vanhemmat henkilöt, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus
vanhimpien
elävien
listalla
Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Susannah Mushatt Jones[1] N 6. heinäkuuta 1899 116 v 53 vrk Yhdysvallat
2 Emma Morano-Martinuzzi[1] N 29. marraskuuta 1899 115 v 272 vrk Italia
3 Violet Brown[1] N 10. maaliskuuta 1900 115 v 171 vrk Jamaika
4 Tuntematon[1] N 15. maaliskuuta 1900 115 v 166 vrk Japani
5 Nabi Tajima[1] N 4. elokuuta 1900 115 v 24 vrk Japani
6 Kiyoko Ishiguro[1] N 4. maaliskuuta 1901 114 v 177 vrk Japani
7 Chiyo Miyako[1] N 2. toukokuuta 1901 114 v 118 vrk Japani
8 Dominga Velasco[1] N 12. toukokuuta 1901 114 v 108 vrk Yhdysvallat/Meksiko
9 Toshie Yorimitsu[1] N 30. syyskuuta 1901 113 v 332 vrk Japani
10 Eudoxie Baboul[1] N 1. lokakuuta 1901 113 v 331 vrk Ranskan Guayana
11 Matsuyo Kageyama[1] N 10. lokakuuta 1901 113 v 322 vrk Japani
12 Emma Otis[1] N 22. lokakuuta 1901 113 v 310 vrk Yhdysvallat
13 Ana María Vela-Rubio[1] N 29. lokakuuta 1901 113 v 303 vrk Espanja
14 Mitsue Toyoda[1] N 15. helmikuuta 1902 113 v 194 vrk Japani
15 Marie-Josephine Gaudette[1] N 25. maaliskuuta 1902 113 v 156 vrk Italia/Yhdysvallat
16 Yukie Hino[1] N 17. huhtikuuta 1902 113 v 133 vrk Japani
17 Giuseppina Projetto-Frau[1] N 30. toukokuuta 1902 113 v 90 vrk Italia
18 Goldie Michelson[1] N 8. elokuuta 1902 113 v 20 vrk Yhdysvallat/Venäjä
19 Tuntematon[1] N 7. syyskuuta 1902 112 v 355 vrk Japani
20 Kiyo Oshiro[1] N 15. syyskuuta 1902 112 v 347 vrk Japani
21 Helen Wheat[1] N 16. syyskuuta 1902 112 v 346 vrk Yhdysvallat
22 Masa Iseri[1] N 19. syyskuuta 1902 112 v 343 vrk Japani
23 Masayo Ito[1] N 1. lokakuuta 1902 112 v 331 vrk Japani
24 Ethel Farrell[1] N 27. marraskuuta 1902 112 v 274 vrk Australia/Intia
25 Adele Dunlap[1] N 12. joulukuuta 1902 112 v 259 vrk Yhdysvallat
26 Kane Tanaka[1] N 2. tammikuuta 1903 112 v 238 vrk Japani
27 Gladys Hooper[1] N 18. tammikuuta 1903 112 v 222 vrk Englanti
28 Irene Ciuffoletti[1] N 19. tammikuuta 1903 112 v 221 vrk Yhdysvallat
29 Elizabeth Delaney[1] N 12. maaliskuuta 1903 112 v 169 vrk Yhdysvallat
30 Yasutaro Koide[1] M 13. maaliskuuta 1903 112 v 168 vrk Japani
31 Tsuto Hori[1] N 15. maaliskuuta 1903 112 v 166 vrk Japani
32 Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] N 20. maaliskuuta 1903 112 v 161 vrk Italia
33 Yasuno Kawamoto[1] N 15. huhtikuuta 1903 112 v 135 vrk Japani
34 Iso Nakamura[1] N 23. huhtikuuta 1903 112 v 127 vrk Japani
35 Elisabeth Collot[1] N 21. kesäkuuta 1903 112 v 68 vrk Ranska
36 Sina Hayes[1] N 27. kesäkuuta 1903 112 v 62 vrk Yhdysvallat
37 Alida Victoria Grubba Rudge[1] N 10. heinäkuuta 1903 112 v 49 vrk Brasilia
38 Tae Ito[1] N 11. heinäkuuta 1903 112 v 48 vrk Japani
39 Honorine Rondello[1] N 28. heinäkuuta 1903 112 v 31 vrk Ranska
40 Ila Jones[1] N 21. elokuuta 1903 112 v 7 vrk Yhdysvallat
41 Emilia Zucchetti[1] N 28. elokuuta 1903 112 v 0 vrk Italia
42 Hatsuno Goto[1] N 1. syyskuuta 1903 111 v 361 vrk Japani
43 Aino Matsuoka[1] N 3. syyskuuta 1903 111 v 359 vrk Japani
44 Mélanie Leblais[1] N 4. syyskuuta 1903 111 v 358 vrk Ranska
45 Tane Shimada[1] N 25. syyskuuta 1903 111 v 337 vrk Japani
46 Ichino Kawasaki[1] N 15. marraskuuta 1903 111 v 286 vrk Japani
47 Ivy Frampton[1] N 22. marraskuuta 1903 111 v 279 vrk Englanti
48 Wasa Takano[1] N 25. joulukuuta 1903 111 v 246 vrk Japani
49 Shingo Kitamura[1] M 18. maaliskuuta 1904 111 v 163 vrk Japani

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw Validated Living Supercentenarians 3.7.2015. Gerontology Research Group. Viitattu 3.7.2015. (englanniksi)