Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat tai sitä vanhemmat henkilöt, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus
vanhimpien
elävien
listalla
Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Nabi Tajima[1] N 4. elokuuta 1900 117 v 73 vrk Japani
2 Chiyo Miyako[1] N 2. toukokuuta 1901 116 v 167 vrk Japani
3 Ana María Vela Rubio[1] N 29. lokakuuta 1901 115 v 352 vrk Espanja
4 Giuseppina Projetto-Frau[1] N 30. toukokuuta 1902 115 v 139 vrk Italia
5 Kane Tanaka[1] N 2. tammikuuta 1903 114 v 287 vrk Japani
6 Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] N 20. maaliskuuta 1903 114 v 210 vrk Italia
7 Iso Nakamura[1] N 23. huhtikuuta 1903 114 v 176 vrk Japani
8 Tae Ito[1] N 11. heinäkuuta 1903 114 v 97 vrk Japani
9 Honorine Rondello[1] N 28. heinäkuuta 1903 114 v 80 vrk Ranska
10 Delphine Gibson[1] N 17. elokuuta 1903 114 v 60 vrk Yhdysvallat
11 Ila Jones[1] N 21. elokuuta 1903 114 v 56 vrk Yhdysvallat
12 Lucile Randon[1] N 11. helmikuuta 1904 113 v 248 vrk Ranska
13 Tsurue Amour[1] N 1. maaliskuuta 1904 113 v 229 vrk Japani
14 Luzia Mohrs[1] N 23. maaliskuuta 1904 113 v 207 vrk Brasilia/Saksa
15 Tomoe Iwata[1] N 25. maaliskuuta 1904 113 v 205 vrk Japani
16 Shin Matsushita[1] N 30. maaliskuuta 1904 113 v 200 vrk Japani
17 Yoshiyo Bessho[1] N 1. huhtikuuta 1904 113 v 198 vrk Japani
18 Tane Yonekura[1] N 2. toukokuuta 1904 113 v 167 vrk Japani
19 Katsue Hiraishi[1] N 9. kesäkuuta 1904 113 v 129 vrk Japani
20 Bessie Camm[1] N 20. kesäkuuta 1904 113 v 118 vrk Englanti
21 Huguette Masson[1] N 27. kesäkuuta 1904 113 v 111 vrk Ranska
22 Kiku Usami[1] N 1. syyskuuta 1904 113 v 45 vrk Japani
23 Hisa Arai[1] N 10. syyskuuta 1904 113 v 36 vrk Japani
24 Lessie Brown[1] N 22. syyskuuta 1904 113 v 24 vrk Yhdysvallat
25 Olive Boar[1] N 29. syyskuuta 1904 113 v 17 vrk Englanti
26 Avelina Mouzo Leis[1] N 27. joulukuuta 1904 112 v 293 vrk Espanja
27 Kuni Onose[1] N 31. joulukuuta 1904 112 v 289 vrk Japani
28 Shigeyo Nakachi[1] N 1. helmikuuta 1905 112 v 257 vrk Japani
29 Mathilde Lartigue[1] N 24. maaliskuuta 1905 112 v 206 vrk Ranska
30 Kame Ganeko[1] N 10. huhtikuuta 1905 112 v 189 vrk Japani
31 Ellen Gibb[1] N 26. huhtikuuta 1905 112 v 173 vrk Kanada
32 Anna Maria Rosati[1] N 4. toukokuuta 1905 112 v 165 vrk Italia
33 Alice Ducat[1] N 8. toukokuuta 1905 112 v 161 vrk Englanti
34 Clara Anderson[1] N 2. heinäkuuta 1905 112 v 106 vrk Yhdysvallat
35 Tuntematon[1] N 16. heinäkuuta 1905 112 v 92 vrk Japani
36 Geertje Kuijntjes[1] N 19. heinäkuuta 1905 112 v 89 vrk Alankomaat
37 Masazou Nonaka[1] M 25. heinäkuuta 1905 112 v 83 vrk Japani
38 Lena Dick[1] N 5. elokuuta 1905 112 v 72 vrk Yhdysvallat
39 Osugi Sogo[1] N 13. elokuuta 1905 112 v 64 vrk Japani
40 Hester Ford[1] N 15. elokuuta 1905 112 v 62 vrk Yhdysvallat
41 Iris Westman[1] N 28. elokuuta 1905 112 v 49 vrk Yhdysvallat
42 Tsukimi Kishi[1] N 31. elokuuta 1905 112 v 46 vrk Japani

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap Validated Living Supercentenarians 17.9.2015. Gerontology Research Group. Viitattu 23.12.2015. (englanniksi)