Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat tai sitä vanhemmat henkilöt, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus
vanhimpien
elävien
listalla
Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Emma Morano-Martinuzzi[1] N 29. marraskuuta 1899 116 v 360 vrk Italia
2 Violet Brown[1] N 10. maaliskuuta 1900 116 v 258 vrk Jamaika
3 Nabi Tajima[1] N 4. elokuuta 1900 116 v 111 vrk Japani
4 Chiyo Miyako[1] N 2. toukokuuta 1901 115 v 205 vrk Japani
5 Ana María Vela Rubio[1] N 29. lokakuuta 1901 115 v 25 vrk Espanja
6 Marie-Josephine Gaudette[1] N 25. maaliskuuta 1902 114 v 243 vrk Italia/Yhdysvallat
7 Yukie Hino[1] N 17. huhtikuuta 1902 114 v 220 vrk Japani
8 Giuseppina Projetto-Frau[1] N 30. toukokuuta 1902 114 v 177 vrk Italia
9 Adele Dunlap[1] N 12. joulukuuta 1902 113 v 347 vrk Yhdysvallat
10 Kane Tanaka[1] N 2. tammikuuta 1903 113 v 325 vrk Japani
11 Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] N 20. maaliskuuta 1903 113 v 248 vrk Italia
12 Iso Nakamura[1] N 23. huhtikuuta 1903 113 v 214 vrk Japani
13 Meta Dishman[1] N 1. kesäkuuta 1903 113 v 175 vrk Yhdysvallat
14 Alida Victoria Grubba Rudge[1] N 10. heinäkuuta 1903 113 v 136 vrk Brasilia
15 Tae Ito[1] N 11. heinäkuuta 1903 113 v 135 vrk Japani
16 Shizue Nagata[1] N 25. heinäkuuta 1903 113 v 121 vrk Japani
17 Honorine Rondello[1] N 28. heinäkuuta 1903 113 v 118 vrk Ranska
18 Delphine Gibson[1] N 17. elokuuta 1903 113 v 98 vrk Yhdysvallat
19 Ila Jones[1] N 21. elokuuta 1903 113 v 94 vrk Yhdysvallat
20 Hatsuno Goto[1] N 1. syyskuuta 1903 113 v 83 vrk Japani
21 Yisrael Kristal[1] M 15. syyskuuta 1903 113 v 69 vrk Puola/Israel
22 Tameko Shijo[1] N 1. tammikuuta 1904 112 v 327 vrk Yhdysvallat/Japani
23 Tuntematon[1] N 12. tammikuuta 1904 112 v 316 vrk Japani
24 Kuma Kobayashi[1] N 8. helmikuuta 1904 112 v 289 vrk Japani
25 Lucile Randon[1] N 11. helmikuuta 1904 112 v 286 vrk Ranska
26 Tsurue Amour[1] N 1. maaliskuuta 1904 112 v 267 vrk Japani
27 Luzia Mohrs[1] N 23. maaliskuuta 1904 112 v 245 vrk Brasilia/Saksa
28 Tomoe Iwata[1] N 25. maaliskuuta 1904 112 v 243 vrk Japani
29 Shin Matsushita[1] N 30. maaliskuuta 1904 112 v 238 vrk Japani
30 Yoshiyo Bessho[1] N 1. huhtikuuta 1904 112 v 236 vrk Japani
31 Bienvenida Vergara Jaen de Cano[1] N 6. huhtikuuta 1904 112 v 231 vrk Panama
32 Tsuya Hayashi[1] N 26. huhtikuuta 1904 112 v 211 vrk Japani
33 Tane Yonekura[1] N 2. toukokuuta 1904 112 v 205 vrk Japani
34 Virginia Moyano[1] N 17. toukokuuta 1904 112 v 190 vrk Argentiina
35 Vera Wagner[1] N 24. toukokuuta 1904 112 v 183 vrk Yhdysvallat
36 Masamitsu Yoshida[1] M 30. toukokuuta 1904 112 v 177 vrk Japani
37 Katsue Hiraishi[1] N 9. kesäkuuta 1904 112 v 167 vrk Japani
38 Bessie Camm[1] N 20. kesäkuuta 1904 112 v 156 vrk Englanti
39 Huguette Masson[1] N 27. kesäkuuta 1904 112 v 149 vrk Ranska
40 Hisa Arai[1] N 10. syyskuuta 1904 112 v 74 vrk Japani
41 Tetsu Ishii[1] N 15. syyskuuta 1904 112 v 69 vrk Japani
42 Lessie Brown[1] N 22. syyskuuta 1904 112 v 62 vrk Yhdysvallat
43 Olive Boar[1] N 29. syyskuuta 1904 112 v 55 vrk Englanti
44 Ilse Weiszfeld[1] N 16. lokakuuta 1904 112 v 38 vrk Ranska/Itävalta
45 Corine Snow[1] N 1. joulukuuta 1904 111 v 358 vrk Yhdysvallat
46 Elisabet Ekenaes[1] N 26. joulukuuta 1904 111 v 333 vrk Norja

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at Validated Living Supercentenarians 17.9.2015. Gerontology Research Group. Viitattu 23.12.2015. (englanniksi)