Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat tai sitä vanhemmat henkilöt, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus
vanhimpien
elävien
listalla
Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Emma Morano-Martinuzzi[1] N 29. marraskuuta 1899 117 v 75 vrk Italia
2 Violet Brown[1] N 10. maaliskuuta 1900 116 v 339 vrk Jamaika
3 Nabi Tajima[1] N 4. elokuuta 1900 116 v 192 vrk Japani
4 Chiyo Miyako[1] N 2. toukokuuta 1901 115 v 286 vrk Japani
5 Ana María Vela Rubio[1] N 29. lokakuuta 1901 115 v 106 vrk Espanja
6 Marie-Josephine Gaudette[1] N 25. maaliskuuta 1902 114 v 324 vrk Italia/Yhdysvallat
7 Yukie Hino[1] N 17. huhtikuuta 1902 114 v 301 vrk Japani
8 Giuseppina Projetto-Frau[1] N 30. toukokuuta 1902 114 v 258 vrk Italia
9 Adele Dunlap[1] N 12. joulukuuta 1902 114 v 62 vrk Yhdysvallat
10 Kane Tanaka[1] N 2. tammikuuta 1903 114 v 41 vrk Japani
11 Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] N 20. maaliskuuta 1903 113 v 329 vrk Italia
12 Iso Nakamura[1] N 23. huhtikuuta 1903 113 v 295 vrk Japani
13 Tae Ito[1] N 11. heinäkuuta 1903 113 v 216 vrk Japani
14 Shizue Nagata[1] N 25. heinäkuuta 1903 113 v 202 vrk Japani
15 Honorine Rondello[1] N 28. heinäkuuta 1903 113 v 199 vrk Ranska
16 Delphine Gibson[1] N 17. elokuuta 1903 113 v 179 vrk Yhdysvallat
17 Ila Jones[1] N 21. elokuuta 1903 113 v 175 vrk Yhdysvallat
18 Hatsuno Goto[1] N 1. syyskuuta 1903 113 v 164 vrk Japani
19 Yisrael Kristal[1] M 15. syyskuuta 1903 113 v 150 vrk Puola/Israel
20 Tuntematon[1] N 12. tammikuuta 1904 113 v 32 vrk Japani
21 Kuma Kobayashi[1] N 8. helmikuuta 1904 113 v 5 vrk Japani
22 Lucile Randon[1] N 11. helmikuuta 1904 113 v 2 vrk Ranska
23 Tsurue Amour[1] N 1. maaliskuuta 1904 112 v 348 vrk Japani
24 Luzia Mohrs[1] N 23. maaliskuuta 1904 112 v 326 vrk Brasilia/Saksa
25 Tomoe Iwata[1] N 25. maaliskuuta 1904 112 v 324 vrk Japani
26 Shin Matsushita[1] N 30. maaliskuuta 1904 112 v 319 vrk Japani
27 Yoshiyo Bessho[1] N 1. huhtikuuta 1904 112 v 317 vrk Japani
28 Bienvenida Vergara Jaen de Cano[1] N 6. huhtikuuta 1904 112 v 312 vrk Panama
29 Tane Yonekura[1] N 2. toukokuuta 1904 112 v 286 vrk Japani
30 Virginia Moyano[1] N 17. toukokuuta 1904 112 v 271 vrk Argentiina
31 Vera Wagner[1] N 24. toukokuuta 1904 112 v 264 vrk Yhdysvallat
32 Katsue Hiraishi[1] N 9. kesäkuuta 1904 112 v 248 vrk Japani
33 Bessie Camm[1] N 20. kesäkuuta 1904 112 v 237 vrk Englanti
34 Huguette Masson[1] N 27. kesäkuuta 1904 112 v 230 vrk Ranska
35 Hisa Arai[1] N 10. syyskuuta 1904 112 v 155 vrk Japani
36 Tetsu Ishii[1] N 15. syyskuuta 1904 112 v 150 vrk Japani
37 Lessie Brown[1] N 22. syyskuuta 1904 112 v 143 vrk Yhdysvallat
38 Olive Boar[1] N 29. syyskuuta 1904 112 v 136 vrk Englanti
39 Ilse Weiszfeld[1] N 16. lokakuuta 1904 112 v 119 vrk Ranska/Itävalta
40 Mildred Salk[1] N 3. marraskuuta 1904 112 v 101 vrk Yhdysvallat
41 Kamada Shimabukuro[1] N 20. joulukuuta 1904 112 v 54 vrk Japani
42 Kuni Onose[1] N 31. joulukuuta 1904 112 v 43 vrk Japani
43 Shigeyo Nakachi[1] N 1. helmikuuta 1905 112 v 11 vrk Japani
44 Leta Nolen[1] N 17. helmikuuta 1905 111 v 360 vrk Yhdysvallat
45 Lizzie Wood[1] N 20. helmikuuta 1905 111 v 357 vrk Yhdysvallat

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as Validated Living Supercentenarians 17.9.2015. Gerontology Research Group. Viitattu 23.12.2015. (englanniksi)