Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat tai sitä vanhemmat henkilöt, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus
vanhimpien
elävien
listalla
Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Susannah Mushatt Jones[1] N 6. heinäkuuta 1899 116 v 299 vrk Yhdysvallat
2 Emma Morano-Martinuzzi[1] N 29. marraskuuta 1899 116 v 153 vrk Italia
3 Violet Brown[1] N 10. maaliskuuta 1900 116 v 51 vrk Jamaika
4 Nabi Tajima[1] N 4. elokuuta 1900 115 v 270 vrk Japani
5 Chiyo Miyako[1] N 2. toukokuuta 1901 114 v 364 vrk Japani
6 Eudoxie Baboul[1] N 1. lokakuuta 1901 114 v 212 vrk Ranskan Guayana
7 Matsuyo Kageyama[1] N 10. lokakuuta 1901 114 v 203 vrk Japani
8 Ana María Vela-Rubio[1] N 29. lokakuuta 1901 114 v 184 vrk Espanja
9 Mitsue Toyoda[1] N 15. helmikuuta 1902 114 v 74 vrk Japani
10 Marie-Josephine Gaudette[1] N 25. maaliskuuta 1902 114 v 36 vrk Italia/Yhdysvallat
11 Yukie Hino[1] N 17. huhtikuuta 1902 114 v 13 vrk Japani
12 Giuseppina Projetto-Frau[1] N 30. toukokuuta 1902 113 v 336 vrk Italia
13 Goldie Michelson[1] N 8. elokuuta 1902 113 v 266 vrk Yhdysvallat/Venäjä
14 Adele Dunlap[1] N 12. joulukuuta 1902 113 v 140 vrk Yhdysvallat
15 Kane Tanaka[1] N 2. tammikuuta 1903 113 v 118 vrk Japani
16 Gladys Hooper[1] N 18. tammikuuta 1903 113 v 102 vrk Englanti
17 Irene Ciuffoletti[1] N 19. tammikuuta 1903 113 v 101 vrk Yhdysvallat
18 Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] N 20. maaliskuuta 1903 113 v 41 vrk Italia
19 Iso Nakamura[1] N 23. huhtikuuta 1903 113 v 7 vrk Japani
20 Meta Dishman[1] N 1. kesäkuuta 1903 112 v 334 vrk Yhdysvallat
21 Elisabeth Collot[1] N 21. kesäkuuta 1903 112 v 314 vrk Ranska
22 Alida Victoria Grubba Rudge[1] N 10. heinäkuuta 1903 112 v 295 vrk Brasilia
23 Tae Ito[1] N 11. heinäkuuta 1903 112 v 294 vrk Japani
24 Viola Jacobi[1] N 25. heinäkuuta 1903 112 v 280 vrk Yhdysvallat
Shizue Nagata[1] N 25. heinäkuuta 1903 112 v 280 vrk Japani
26 Honorine Rondello[1] N 28. heinäkuuta 1903 112 v 277 vrk Ranska
27 Delphine Gibson[1] N 17. elokuuta 1903 112 v 257 vrk Yhdysvallat
28 Ila Jones[1] N 21. elokuuta 1903 112 v 253 vrk Yhdysvallat
29 Hatsuno Goto[1] N 1. syyskuuta 1903 112 v 242 vrk Japani
30 Yisrael Kristal[1] M 15. syyskuuta 1903 112 v 228 vrk Puola/Israel
31 Tane Shimada[1] N 25. syyskuuta 1903 112 v 218 vrk Japani
32 Henriette Boeuf[1] N 4. marraskuuta 1903 112 v 178 vrk Ranska
33 Florence Boggs[1] N 16. marraskuuta 1903 112 v 166 vrk Yhdysvallat
34 Tameko Shijo[1] N 1. tammikuuta 1904 112 v 120 vrk Yhdysvallat/Japani
35 Tuntematon[1] N 12. tammikuuta 1904 112 v 109 vrk Japani
36 Mumeno Sakurai[1] N 7. helmikuuta 1904 112 v 83 vrk Japani
37 Kuma Kobayashi[1] N 8. helmikuuta 1904 112 v 82 vrk Japani
38 Ambrosia Acosta Terán[1] N 21. helmikuuta 1904 112 v 69 vrk Meksiko
39 Luzia Mohrs[1] N 23. maaliskuuta 1904 112 v 38 vrk Brasilia/Saksa
40 Tomoe Iwata[1] N 25. maaliskuuta 1904 112 v 36 vrk Japani
41 Shin Matsushita[1] N 30. maaliskuuta 1904 112 v 31 vrk Japani
42 Nugi Ikeda[1] N 1. huhtikuuta 1904 112 v 29 vrk Japani
Yoshiyo Bessho[1] N 1. huhtikuuta 1904 112 v 29 vrk Japani
44 Bienvenida Vergara Jaen de Cano[1] N 6. huhtikuuta 1904 112 v 24 vrk Panama
45 Take Tanaka[1] N 21. huhtikuuta 1904 112 v 9 vrk Japani
46 Tsuya Hayashi[1] N 26. huhtikuuta 1904 112 v 4 vrk Japani
47 Tane Yonekura[1] N 2. toukokuuta 1904 111 v 364 vrk Japani
48 Virginia Moyano[1] N 17. toukokuuta 1904 111 v 349 vrk Argentiina
49 Mumeno Shirai[1] N 19. toukokuuta 1904 111 v 347 vrk Japani
50 Vera Wagner[1] N 24. toukokuuta 1904 111 v 342 vrk Yhdysvallat
51 Katsue Hiraishi[1] N 9. kesäkuuta 1904 111 v 326 vrk Japani

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay Validated Living Supercentenarians 17.9.2015. Gerontology Research Group. Viitattu 23.12.2015. (englanniksi)