Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat tai sitä vanhemmat henkilöt, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus
vanhimpien
elävien
listalla
Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Violet Brown[1] N 10. maaliskuuta 1900 117 v 105 vrk Jamaika
2 Nabi Tajima[1] N 4. elokuuta 1900 116 v 323 vrk Japani
3 Chiyo Miyako[1] N 2. toukokuuta 1901 116 v 52 vrk Japani
4 Ana María Vela Rubio[1] N 29. lokakuuta 1901 115 v 237 vrk Espanja
5 Marie-Josephine Gaudette[1] N 25. maaliskuuta 1902 115 v 90 vrk Italia/Yhdysvallat
6 Giuseppina Projetto-Frau[1] N 30. toukokuuta 1902 115 v 24 vrk Italia
7 Kane Tanaka[1] N 2. tammikuuta 1903 114 v 172 vrk Japani
8 Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] N 20. maaliskuuta 1903 114 v 95 vrk Italia
9 Iso Nakamura[1] N 23. huhtikuuta 1903 114 v 61 vrk Japani
10 Tae Ito[1] N 11. heinäkuuta 1903 113 v 347 vrk Japani
11 Honorine Rondello[1] N 28. heinäkuuta 1903 113 v 330 vrk Ranska
12 Delphine Gibson[1] N 17. elokuuta 1903 113 v 310 vrk Yhdysvallat
13 Ila Jones[1] N 21. elokuuta 1903 113 v 306 vrk Yhdysvallat
14 Yisrael Kristal[1] M 15. syyskuuta 1903 113 v 281 vrk Puola/Israel
15 Tuntematon[1] N 12. tammikuuta 1904 113 v 163 vrk Japani
16 Kuma Kobayashi[1] N 8. helmikuuta 1904 113 v 136 vrk Japani
17 Lucile Randon[1] N 11. helmikuuta 1904 113 v 133 vrk Ranska
18 Tsurue Amour[1] N 1. maaliskuuta 1904 113 v 114 vrk Japani
19 Luzia Mohrs[1] N 23. maaliskuuta 1904 113 v 92 vrk Brasilia/Saksa
20 Tomoe Iwata[1] N 25. maaliskuuta 1904 113 v 90 vrk Japani
21 Shin Matsushita[1] N 30. maaliskuuta 1904 113 v 85 vrk Japani
22 Yoshiyo Bessho[1] N 1. huhtikuuta 1904 113 v 83 vrk Japani
23 Bienvenida Vergara Jaen de Cano[1] N 6. huhtikuuta 1904 113 v 78 vrk Panama
24 Tane Yonekura[1] N 2. toukokuuta 1904 113 v 52 vrk Japani
25 Virginia Moyano[1] N 17. toukokuuta 1904 113 v 37 vrk Argentiina
26 Vera Wagner[1] N 24. toukokuuta 1904 113 v 30 vrk Yhdysvallat
27 Katsue Hiraishi[1] N 9. kesäkuuta 1904 113 v 14 vrk Japani
28 Bessie Camm[1] N 20. kesäkuuta 1904 113 v 3 vrk Englanti
29 Huguette Masson[1] N 27. kesäkuuta 1904 112 v 361 vrk Ranska
30 Kiku Usami[1] N 1. syyskuuta 1904 112 v 295 vrk Japani
31 Hisa Arai[1] N 10. syyskuuta 1904 112 v 286 vrk Japani
32 Lessie Brown[1] N 22. syyskuuta 1904 112 v 274 vrk Yhdysvallat
33 Olive Boar[1] N 29. syyskuuta 1904 112 v 267 vrk Englanti
34 Ilse Weiszfeld[1] N 16. lokakuuta 1904 112 v 250 vrk Ranska/Itävalta
35 Mildred Salk[1] N 3. marraskuuta 1904 112 v 232 vrk Yhdysvallat
36 Kamada Shimabukuro[1] N 20. joulukuuta 1904 112 v 185 vrk Japani
37 Kuni Onose[1] N 31. joulukuuta 1904 112 v 174 vrk Japani
38 Shigeyo Nakachi[1] N 1. helmikuuta 1905 112 v 142 vrk Japani
39 Etsu Nishiura[1] N 19. helmikuuta 1905 112 v 124 vrk Japani
40 Lizzie Wood[1] N 20. helmikuuta 1905 112 v 123 vrk Yhdysvallat
41 Kame Ganeko[1] N 10. huhtikuuta 1905 112 v 74 vrk Japani
42 Ellen Gibb[1] N 26. huhtikuuta 1905 112 v 58 vrk Kanada
43 Anna Maria Rosati[1] N 4. toukokuuta 1905 112 v 50 vrk Italia
44 Alice Ducat[1] N 8. toukokuuta 1905 112 v 46 vrk Englanti

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar Validated Living Supercentenarians 17.9.2015. Gerontology Research Group. Viitattu 23.12.2015. (englanniksi)