Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat tai sitä vanhemmat henkilöt, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus
vanhimpien
elävien
listalla
Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Nabi Tajima[1] N 4. elokuuta 1900 117 v 125 vrk Japani
2 Chiyo Miyako[1] N 2. toukokuuta 1901 116 v 219 vrk Japani
3 Ana María Vela Rubio[1] N 29. lokakuuta 1901 116 v 39 vrk Espanja
4 Giuseppina Projetto-Frau[1] N 30. toukokuuta 1902 115 v 191 vrk Italia
5 Kane Tanaka[1] N 2. tammikuuta 1903 114 v 339 vrk Japani
6 Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] N 20. maaliskuuta 1903 114 v 262 vrk Italia
7 Iso Nakamura[1] N 23. huhtikuuta 1903 114 v 228 vrk Japani
8 Delphine Gibson[1] N 17. elokuuta 1903 114 v 112 vrk Yhdysvallat
9 Lucile Randon[1] N 11. helmikuuta 1904 113 v 300 vrk Ranska
10 Tomoe Iwata[1] N 25. maaliskuuta 1904 113 v 257 vrk Japani
11 Shin Matsushita[1] N 30. maaliskuuta 1904 113 v 252 vrk Japani
12 Yoshiyo Bessho[1] N 1. huhtikuuta 1904 113 v 250 vrk Japani
13 Tane Yonekura[1] N 2. toukokuuta 1904 113 v 219 vrk Japani
14 Bessie Camm[1] N 20. kesäkuuta 1904 113 v 170 vrk Englanti
15 Huguette Masson[1] N 27. kesäkuuta 1904 113 v 163 vrk Ranska
16 Kiku Usami[1] N 1. syyskuuta 1904 113 v 97 vrk Japani
17 Hisa Arai[1] N 10. syyskuuta 1904 113 v 88 vrk Japani
18 Lessie Brown[1] N 22. syyskuuta 1904 113 v 76 vrk Yhdysvallat
19 Olive Boar[1] N 29. syyskuuta 1904 113 v 69 vrk Englanti
20 Avelina Mouzo Leis[1] N 27. joulukuuta 1904 112 v 345 vrk Espanja
21 Kuni Onose[1] N 31. joulukuuta 1904 112 v 341 vrk Japani
22 Shigeyo Nakachi[1] N 1. helmikuuta 1905 112 v 309 vrk Japani
23 Mathilde Lartigue[1] N 24. maaliskuuta 1905 112 v 258 vrk Ranska
24 Mine Suzuki[1] N 26. maaliskuuta 1905 112 v 256 vrk Japani
25 Kame Ganeko[1] N 10. huhtikuuta 1905 112 v 241 vrk Japani
26 Ellen Gibb[1] N 26. huhtikuuta 1905 112 v 225 vrk Kanada
27 Anna Maria Rosati[1] N 4. toukokuuta 1905 112 v 217 vrk Italia
28 Alice Ducat[1] N 8. toukokuuta 1905 112 v 213 vrk Englanti
29 Clara Anderson[1] N 2. heinäkuuta 1905 112 v 158 vrk Yhdysvallat
30 Tuntematon[1] N 16. heinäkuuta 1905 112 v 144 vrk Japani
31 Geertje Kuijntjes[1] N 19. heinäkuuta 1905 112 v 141 vrk Alankomaat
32 Masazou Nonaka[1] M 25. heinäkuuta 1905 112 v 135 vrk Japani
33 Lena Dick[1] N 5. elokuuta 1905 112 v 124 vrk Yhdysvallat
34 Osugi Sogo[1] N 13. elokuuta 1905 112 v 116 vrk Japani
35 Hester Ford[1] N 15. elokuuta 1905 112 v 114 vrk Yhdysvallat
36 Iris Westman[1] N 28. elokuuta 1905 112 v 101 vrk Yhdysvallat
37 Tsukimi Kishi[1] N 31. elokuuta 1905 112 v 98 vrk Japani
38 Mariannina Genovese[1] N 15. lokakuuta 1905 112 v 53 vrk Italia
39 Lucille Treccase[1] N 18. lokakuuta 1905 112 v 50 vrk Yhdysvallat
40 Kura Bingo[1] N 20. lokakuuta 1905 112 v 48 vrk Japani

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an Validated Living Supercentenarians 17.9.2015. Gerontology Research Group. Viitattu 23.12.2015. (englanniksi)