Luettelo Yhdistyneen kuningaskunnan rautatieasemista – C

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Kaikki A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Asema Tunnus Hallintoalue Omistaja
Cadoxton CAD Vale of Glamorgan Arriva Trains Wales
Caergwrle CGW Flintshire Arriva Trains Wales
Caerphilly CPH Caerphilly Arriva Trains Wales
Caersws CWS Powys Arriva Trains Wales
Caldercruix CAC Pohjois-Lanarkshire ScotRail
Caldicot CDT Monmouthshire Arriva Trains Wales
Caledonian Road & Barnsbury CIR Suur-Lontoo London Overground
Calstock CSK Cornwall First Great Western
Cam & Dursley CDU Gloucestershire First Great Western
Camberley CAM Surrey South West Trains
Camborne CBN Cornwall First Great Western
Cambridge CBG Cambridgeshire Abellio Greater Wales
Cambridge Heath CBH Suur-Lontoo Abellio Greater Wales
Cambuslang CBL Etelä-Lanarkshire ScotRail
Camden Road CMD Suur-Lontoo London Overground
Camelon CMO Falkirk ScotRail
Canada Water CAW Suur-Lontoo Lontoon metro
Canley CNL Länsi-Midlands London Midland Trains
Cannock CAO Staffordshire London Midland Trains
Cannon Street CST Suur-Lontoo Network Rail
Canonbury CNN Suur-Lontoo London Overground
Canterbury East CBE Kent Southeastern
Canterbury West CBW Kent Southeastern
Cantley CBE Norfolk Abellio Greater Anglia
Capenhurst CPU Cheshire Merseyrail
Carbis Bay CBB Cornwall First Great Western
Cardenden CDD Fife ScotRail
Cardiff Bay CDB Cardiff Arriva Trains Wales
Cardiff Central CDF Cardiff Arriva Trains Wales
Cardiff Queen Street CDQ Cardiff Arriva Trains Wales
Cardonald CDO Glasgow ScotRail
Cardross CDR Argyll ja Bute ScotRail
Carfin CDD Pohjois-Lanarkshire ScotRail
Cark & Cartmel CAK Cumbria Northern Rail
Carlisle CAR Cumbria Virgin Trains West Coast
Carlton CTO Nottinghamshire East Midlands Trains
Carluke CLU Etelä-Lanarkshire ScotRail
Carmarthen CMN Carmarthenshire Arriva Trains Wales
Carmyle CML Glasgow ScotRail
Carnalea Down NI Railways
Carnforth CNF Lancashire First TransPennine Express
Carnoustie CAN Angus ScotRail
Cartyne CAY Glasgow ScotRail
Carpenders Park CPK Hertfordshire London Overground
Carrbridge CAG Ylämaa ScotRail
Carrickfergus Antrim NI Railways
Carshalton CSH Suur-Lontoo Southern
Carshalton Beeches CSB Suur-Lontoo Southern
Carstairs CRS Etelä-Lanarkshire ScotRail
Cartsdyke CDY Inverclyde ScotRail
Castle Bar Park CBP Suur-Lontoo First Great Western
Castle Cary CLC Somerset First Great Western
Castleford CFD Länsi-Yorkshire Northern Rail
Castlerock Derry NI Railways
Castleton CAS Suur-Manchester Northern Rail
Castleton Moor CSM Pohjois-Yorkshire Northern Rail
Caterham CAT Surrey Southern
Catford CTF Suur-Lontoo Southeastern
Catford Bridge CFB Suur-Lontoo Southeastern
Cathays CYS Cardiff Arriva Trains Wales
Cathcart CCT Glasgow ScotRail
Cattal CTL Pohjois-Yorkshire Northern Rail
Causeland CAU Cornwall First Great Western
Cefn-y-Bedd CYB Flintshire Arriva Trains Wales
Chadwell Heath CTH Suur-Lontoo Abellio Greater Anglia
Chafford Hundred CFH Thurrock c2c
Chalfont & Latimer CFO Buckinghamshire Lontoon metro
Chalkwell CHW Southend-on-Sea c2c
Chandlers Ford CFR Hampshire South West Trains
Chapel-en-le-Frith CEF Derbyshire Northern Rail
Chapelton CPN Devon First Great Western
Chapeltown CLN Etelä-Yorkshire Northern Rail
Chappel & Wakes Colne CWC Essex Abellio Greater Anglia
Charing CHG Kent Southeastern
Charing Cross CHX Suur-Lontoo Network Rail
Charing Cross (Glasgow) CHC Glasgow ScotRail
Charlbury CBY Oxfordshire First Great Western
Charlton CTN Suur-Lontoo Southeastern
Chartham CRT Kent Southeastern
Chassen Road CSR Suur-Manchester Northern Rail
Chatelherault CTE Etelä-Lanarkshire ScotRail
Chatham CTM Medway Southeastern
Chathill CHT Northumberland Northern Rail
Cheadle Hulme CHU Suur-Manchester Northern Rail
Cheam CHE Suur-Lontoo Southern
Cheddington CED Buckinghamshire London Midland Trains
Chelford CEL Cheshire Northern Rail
Chelmsford CHM Essex Abellio Greater Anglia
Chelsfield CLD Suur-Lontoo Southeastern
Cheltenham Spa CNM Gloucestershire First Great Western
Chepstow CPW Monmouthshire Arriva Trains Wales
Cherry Tree CYT Blackburn with Darwen Northern Rail
Chelford CHY Surrey South West Trains
Cheshunt CHN Herfordshire Abellio Greater Anglia
Chessington North CSN Suur-Lontoo South West Trains
Chessington South CSS Suur-Lontoo South West Trains
Chester CTR Cheshire Arriva Trains Wales
Chester Road CRD Länsi-Midlands London Midland Trains
Chesterfield CHD Derbyshire East Midlands Trains
Chester-le-Street CLS Durham Northern Rail
Chestfield & Swalecliffe CSW Kent Southeastern
Chetnole CNO Dorset First Great Western
Chichester CCH Länsi-Sussex Southern
Chilham CIL Kent Southeastern
Chilworth CHL Surrey First Great Western
Chingford CHI Suur-Lontoo Abellio Greater Anglia
Chinley CLY Derbyshire Northern Rail
Chippenham CPM Wiltshire First Great Western
Chipstead CHP Surrey Southern
Chirk CRK Wrexham Arriva Trains Wales
Chislehurst CIT Suur-Lontoo Southeastern
Chiswick CHK Suur-Lontoo South West Trains
Cholsey CHO Oxfordshire First Great Western
Chorley CRL Lancashire Northern Rail
Chorleywood CLW Hertfordshire Lontoon metro
Christchurch CHR Dorset South West Trains
Christ’s Hospital CHH Länsi-Sussex Northern Rail
Church & Oswaldtwistle CTW Lancashire Northern Rail
Church Fenton CHF Pohjois-Yorkshire Northern Rail
Church Stretton CTT Shropshire Arriva Trains Wales
Cilmeri CIM Powys Arriva Trains Wales
City Hospital Down NI Railways
City Thameslink CTK Suur-Lontoo Govia Thameslink Railway
Clacton CLT Essex Abellio Greater Anglia
Clandon CLA Surrey South West Trains
Clapham High Street CLP Suur-Lontoo Southern
Clapham Junction CLJ Suur-Lontoo South West Trains
Clapham CPY Pohjois-Yorkshire Northern Rail
Clapton CPT Suur-Lontoo Abellio Greater Anglia
Clarbeston Road CLR Pembrokeshire Arriva Trains Wales
Clarkston CKS Itä-Renfrewshire ScotRail
Claverdon CLV Warwickshire London Midland Trains
Claygate CLG Surrey South West Trains
Cleethorpes CKS Koillis-Lincolnshire First TransPennine Express
Cleland CEA Pohjois-Lanarkshire ScotRail
Clifton CLI Suur-Manchester Northern Rail
Clifton Down CFN Bristol First Great Western
Clipperstown Antrim NI Railways
Clitheroe CLH Lancashire Northern Rail
Clock House CLK Suur-Lontoo Southeastern
Clunderwen CUW Pembrokeshire Arriva Trains Wales
Clydebank CYK Länsi-Dunbartonshire ScotRail
Coatbridge Central CBC Pohjois-Lanarkshire ScotRail
Coatbridge Sunnyside CBS Pohjois-Lanarkshire ScotRail
Coatdyke COA Pohjois-Lanarkshire ScotRail
Cobham & Stoke d’Abernon CSD Surrey South West Trains
Codsall CSL Staffordshire London Midland Trains
Cogan CGN Vale of Glamorgan Arriva Trains Wales
Colchester COL Essex Abellio Greater Anglia
Colchester Town CET Essex Abellio Greater Anglia
Coleraine Derry NI Railways
Coleshill Parkway CEH Warwickshire London Midland Trains
Collingham CLM Nottinghamshire East Midlands Trains
Collington CLL Itä-Sussex Southern
Colne CNE Lancashire Northern Rail
Colwall CWL Herefordshire London Midland Trains
Colwyn Bay CWB Conwy Arriva Trains Wales
Combe CME Oxfordshire First Great Western
Commondale COM Pohjois-Yorkshire Northern Rail
Congleton CNG Cheshire Northern Rail
Conisbrough CNS Etelä-Yorkshire Northern Rail
Connel Ferry CON Argyll ja Bute ScotRail
Conon Bridge CBD Ylämaa ScotRail
Cononley CEY Pohjois-Yorkshire Northern Rail
Conway Park CNP Merseyside Merseyrail
Conwy CNW Conwy Arriva Trains Wales
Cooden Beach COB East Sussex Southern
Cookham COO Windsor ja Maidenhead First Great Western
Cooksbridge CBR Itä-Sussex Southern
Coombe Junction Halt COE Cornwall First Great Western
Copplestone COP Devon First Great Western
Corbridge CRB Northumberland Northern Rail
Corby COR Northamptonshire East Midlands Trains
Corkerhill Glasgow CKH Glasgow ScotRail
Corkickle CKL Cumbria Northern Rail
Corpach CPA Ylämaa ScotRail
Corrour CRR Ylämaa ScotRail
Coryton COY Cardiff Arriva Trains Wales
Coseley CSY Länsi-Midlands London Midland Trains
Cosford COS Shropshire London Midland Trains
Cosham CSA Portsmouth South West Trains
Cottingham CGM East Riding of Yorkshire Northern Rail
Cottingley COT Länsi-Yorkshire Northern Rail
Coulsdon South CDS Suur-Lontoo Southern
Coulsdon Town CDN Suur-Lontoo Southern
Coventry COV Länsi-Midlands Virgin Trains West Coast
Cowden CWN Kent Southern
Cowdenbeath COW Fife ScotRail
Cradley Heath CRA Länsi-Midlands London Midland Trains
Craigendoran CGD Argyll ja Bute ScotRail
Cramlington CRM Northumberland Northern Rail
Craven Arms CRV Shropshire Arriva Trains Wales
Crawley CRW Länsi-Sussex Southern
Crayford CRY Suur-Lontoo Southeastern
Crediton CDI Devon First Great Western
Cressing CES Essex Abellio Greater Anglia
Cressington CSG Merseyside Merseyrail
Creswell CWD Derbyshire East Midlands Trains
Crewe CRE Cheshire Virgin Trains West Coast
Crewkerne CKN Somerset South West Trains
Crews Hill CWH Suur-Lontoo Govia Thameslink Railway
Crianlarich CNR Stirling ScotRail
Criccieth CCC Gwynedd Arriva Trains Wales
Cricklewood CRI Suur-Lontoo Govia Thameslink Railway
Croftfoot CFF Etelä-Lanarkshire ScotRail
Crofton Park CFT Suur-Lontoo Southeastern
Cromer CMR Norfolk Abellio Greater Anglia
Cromford CMF Derbyshire East Midlands Trains
Crookston Glasgow CKT Glasgow ScotRail
Cross Gates CRG Länsi-Yorkshire Northern Rail
Crossflatts CFL Länsi-Yorkshire Northern Rail
Crosshill COI Glasgow ScotRail
Crosskeys CKY Caerphilly Arriva Trains Wales
Crossmyloof CMY Glasgow ScotRail
Croston CSO Lancashire Northern Rail
Crouch Hill CRH Suur-Lontoo London Overground
Crowborough COH Itä-Sussex Southern
Crowhurst CWU Itä-Sussex Southeastern
Crowle CWE Pohjois-Lincolnshire Northern Rail
Crowthorne CRN Bracknell Forest First Great Western
Croy CRO Pohjois-Lanarkshire ScotRail
Crystal Palace CYP Suur-Lontoo London Overground
Cuddington CUD Cheshire Northern Rail
Cuffley CUF Hertfordshire Govia Thameslink Railway
Culham CUM Oxfordshire First Great Western
Cullybackey Antrim NI Railways
Culrain CUA Ylämaa ScotRail
Cultra Down NI Railways
Cumbernauld CUB Pohjois-Lanarkshire ScotRail
Cupar CUP Fife ScotRail
Curriehill CUH Edinburgh ScotRail
Cuxton CUX Medway Southeastern
Cwmbach CMH Rhondda Cynon Taff Arriva Trains Wales
Cwmbran CWM Torfaen Arriva Trains Wales
Cynghordy CYN Carmarthenshire Arriva Trains Wales


Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Train Station Usage (XLS) Joulukuu 2015. Office of Rail Regulation. Viitattu 25.3.2016. (englanniksi)
  • Ayres, Bob: Irish railways (PDF) 2003. Railscot.co.uk. Viitattu 25.3.2016. (englanniksi)