Luettelo Ukrainan oblastien lipuista ja vaakunoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Sijainti Lippu Vaakuna Oblasti / Kaupunki / Tasavalta Huomautus
Map of Ukraine political simple Oblast Charkiw.png Flag of Kharkiv Oblast.png Coat of Arms of Kharkiv Oblast.png Harkovan oblasti
Харківська область
Harkivska oblast
Vaakunassa on Asklepioksen sauva ja runsaudensarvi.
Map of Ukraine political simple Oblast Cherson.png Flag of Kherson Oblast.png Coat of Arms of Kherson Oblast.png H’ersonin oblasti
Херсонська область
H’ersonska oblast
Map of Ukraine political simple Oblast Chmelnyzkyj.png Flag of Khmelnytskyi Oblast.svg Coat of Arms of Khmelnytskyi Oblast.png H’melnytskyin oblasti
Хмельницька область
H’melnyzka oblast
Map of Ukraine political simple Oblast Dnipropetrowsk.png Flag of Dnipropetrovsk Oblast.png Large Coat of Arms of Dnipropetrovsk Oblast.svg Dnipropetrovskin oblasti
Дніпропетровська область
Dnipropetrovska oblast
Map of Ukraine political simple Oblast Donezk.png Flag of Donetsk Oblast.svg Coat of Arms of Donetsk Oblast 1999.svg Donetskin oblasti
Донецька область
Donezka oblast
Lippuun on kuvattu aurinko Mustanmeren ylle.
Map of Ukraine political simple Oblast Iwano-Frankiwsk.png Flag of Ivano-Frankivsk Oblast.png Coat of Arms of Ivano-Frankivsk Oblast.png Ivano-Frankivskin oblasti
Івано-Франківська область
Ivano-Frankivska oblast
Vaakunan kruunupäinen korppi tulee Ivano-Frankivskin kaupungin vaakunan kilvenkantajasta.
Map of Ukraine political simple city Kiew.png Flag of Kyiv Kurovskyi.svg COA of Kyiv Kurovskyi.svg Kiovan kaupunki
місто Київ
Misto Kyjiv
Lippuun ja vaakunaan on kuvattu arkkienkeli Mikael.
Map of Ukraine political simple Oblast Kiew.png Flag of Kyiv Oblast.png Coat of Arms of Kyiv Oblast.png Kiovan oblasti
Київська область
Kyjivska oblast
Vaakunaan on kuvattu Pyhä Yrjö tappamassa lohikäärmettä.
Map of Ukraine political simple Oblast Kirowohrad.png Flag of Kirovohrad Oblast.svg Coat of Arms of Kirovohrad Oblast.png Kirovohradin oblasti
Кіровоградська область
Kirovohradska oblast
Map of Ukraine political simple Oblast Krim.png Flag of Crimea.svg Emblem of Crimea.svg Krimin autonominen tasavalta
Автономна Республіка Крим
Avtonomna Respublika Krym
Krimin autonomisen tasavallan lippu on saanut vaikutteita Venäjän lipusta. Vaakunaan on kuvattu punaiselle pohjalle hopeinen aarnikotka helmi oikeassa kädessään.
Map of Ukraine political simple Oblast Lemberg.png Flag of Lviv Oblast.png Coat of Arms of Lviv Oblast.png Lvivin oblasti
Львівська область
Lvivska oblast
Map of Ukraine political simple Oblast Luhansk.png Flag of Luhansk Oblast.png Coat of Arms of Luhansk Oblast.png Luhanskin oblasti
Луганська область
Luhanska oblast
Map of Ukraine political simple Oblast Mykolajiw.png Flag of Mykolaiv Oblast.png Coat of Arms of Mykolaiv Oblast.png Mykolajivin oblasti
Миколаївська область
Mykolajivska oblast
Map of Ukraine political simple Oblast Odessa.png Flag of Odesa Oblast.svg Coat of Arms of Odesa Oblast.png Odessan oblasti
Одеська область
Odeska oblast
Vaakunan ankkuri symboloi Odessan olevan satamakaupunki.
Map of Ukraine political simple Oblast Poltawa.png Flag of Poltava Oblast.svg Coat of Arms of Poltava Oblast.svg Poltavan oblasti
Полтавська область/
Poltavska oblast
Map of Ukraine political simple Oblast Rivne.png Flag of Rivne Oblast.png Coat of Arms of Rivne Oblast (2001-2005).png Rivnen oblasti
Рівненська область
Rivnenska oblast
Map of Ukraine political simple Oblast Saporischja.png Flag of Zaporizhia Oblast.svg Coat of arms of Zaporizhia Oblast.svg Zaporižžjan oblasti
Запорізька область
Zaporizka oblast
Lippuun ja vaakunaan on kuvattu zaporižžjalainen kasakka.
Map of Ukraine political simple Oblast Schytomyr.png Flag of Zhytomyr Oblast.svg Coat of Arms of Zhytomyr Oblast.svg Žytomyrin oblasti
Житомирська область
Žytomyrska oblast
Map of Ukraine political simple City Sewastopol.png Sevastopol-flag.gif Sevastopol gerb.png Sevastopolin kaupunki
місто Севастополь
Misto Sevastopol
Map of Ukraine political simple Oblast Sumy.png Flag of Sumy Oblast.png Coat of Arms of Sumy Oblast.png Sumyn oblasti
Сумська область
Sumska oblast
Map of Ukraine political simple Oblast Ternopil.png Flag of Ternopil Oblast (2001-2003).svg Coat of Arms of Ternopil Oblast.svg Ternopilin oblasti
Тернопільська область
Ternopilska oblast
Map of Ukraine political simple Oblast Transkarpatien.png Flag of Transcarpathian Oblast (unofficial).svg Coat of Arms of Transcarpathian Oblast.png Taka-Karpatian oblasti
Закарпатська область
Zakarpatska oblast
Map of Ukraine political simple Oblast Tscherkasy.png Flag of Cherkasy Oblast.png Coat of Arms of Cherkasy Oblast.svg Tšerkasyn oblasti
Черкаська область
Tšerkasska oblast
Map of Ukraine political simple Oblast Tschernihiw.png Flag of Chernihiv Oblast.png Coat of Arms of Chernihiv Oblast.png Tšernihivin oblasti
Чернігівська область
Tšernihivska oblast
Vaakunan kaksoiskotka pitää päällään Ukrainan vaakunaa.
Map of Ukraine political simple Oblast Czernowitz.png Flag of Chernivtsi Oblast.svg Coat of Arms of Chernivtsi Oblast.png Tšernivtsin oblasti
Чернівецька область
Tšernivetska oblast
Map of Ukraine political simple Oblast Wolhynien.png Flag of Volhynian Oblast.svg Coat of Arms of Volhynian Oblast.png Volynin oblasti
Волинська область
Volynska oblast
Map of Ukraine political simple Oblast Wynnyzja.png Flag of Vinnytsia Oblast.svg Coat of Arms of Vinnytsya Oblast.png Vinnytsjan oblasti
Вінницька область
Vinnytska oblast