Luettelo Neo-Geo Pocket Color -peleistä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo julkaistuista Neo-Geo Pocket Color -peleistä:

 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 


US/EU Nimi Japan Nimi Kehittäjä Julkaisija Julkaistu
Baseball Stars Baseball Star Mezase Sankan O Saurus
SNK
SNK Japani10/28/1998

Eurooppa--/--/1998

Baseball Stars Color Saurus
SNK
SNK Yhdysvallat05/31/1999

Japani03/19/1999
Eurooppa11/12/1999

Big Bang Pro Wrestling S-Neo
SNK
SNK Japani11/23/2000
Bikkuriman 2000 Viva! Pocket Festival SEGA SEGA Japani03/16/2000
Biomotor Unitron Baiomota Yunitoron Yumekobo SNK Yhdysvallat07/31/1999

Japani04/15/1999
Eurooppa--/--/1999

Bust-a-Move Pocket Puzzle Bobble Mini Ukiyotei
Taito
SNK Yhdysvallat04/30/1999

Japani03/26/1999
Eurooppa--/--/1999

Cool Boarders Pocket UEP Systems UEP Systems
SNK
Japani02/24/2000

Eurooppa--/--/2000

Cool Cool Jam SNK SNK Japani08/10/2000
Make Trax Crush Roller ADK SNK Yhdysvallat04/30/1999

Japani04/15/1999
Eurooppa--/--/1999

Dark Arms: Beast Busters Beast Busters: Yami no Seitai Heiki Noise Factory
SNK
SNK Yhdysvallat11/23/1999

Japani10/21/1999
Eurooppa11/12/1999

Delta Warp Iosys Iosys Japani08/10/2000
Densha de Go! 2 Taito SNK Japani10/21/1999
Dive Alert: Becky's Version Dive Alert: Rebecca Hen Sacnoth SNK Yhdysvallat04/16/2000

Japani08/19/1999
Eurooppa--/--/2000

Dive Alert: Matt's Version Dive Alert: Barn Hen Sacnoth SNK Yhdysvallat04/16/2000

Japani08/19/1999
Eurooppa--/--/2000

Doko Demo Mahjong ADK ADK
SNK
Japani04/29/1999
Dynamite Slugger ADK SNK Japani05/25/2000

Eurooppa--/--/2000

Evolution: Eternal Dungeons Shinkisekai Evolution: Hateshinai Dungeon Sting
ESP
SEGA
SNK
Yhdysvallat--/--/2000

Japani02/10/2000
Eurooppa--/--/2000

Fantastic Night Dreams: Cotton Success Success
SNK
Japani03/23/2000

Eurooppa06/16/2000

Faselei! Sacnoth SNK Yhdysvallat--/--/2000

Japani12/22/1999
Eurooppa--/--/2000

Fatal Fury: First Contact Garo Densetsu: First Contact Yumekobo
SNK
SNK Yhdysvallat04/30/1999

Japani05/27/1999
Eurooppa10/01/1999

Ganbare Neo Poke-Kun SNK SNK Japani06/06/2000
Infinity Cure KID KID Japani11/23/2000
Biomotor Unitron 2 Kiko Seiki Unitron Yumekobo SNK Japani01/20/2000
King of Fighters: Battle de Paradise, The SNK SNK Japani07/06/2000
King of Fighters R-1 SNK SNK Japani10/28/1998

Eurooppa--/--/1999

King of Fighters R-2 SNK SNK Yhdysvallat04/30/1999

Japani03/19/1999
Eurooppa10/01/1999

Koi Koi Mahjong Visco Visco Japani03/09/2000
Last Blade, The Bakumatsu Roman: Gekka no Kenshi - Tsuki ni Saku Hana, Chiri Yuku Hana Saurus
SNK
SNK Yhdysvallat03/31/2000

Japani03/16/2000
Eurooppa--/--/2000

Legend of Ogre Battle Gaiden: Prince of Zenobia Densetsu no Ogre Battle: Zenobia no Ouji Riverhillsoft
Atlus
SNK Japani06/22/2000
Magical Drop Pocket SAS Sakata
Data East
Data East
SNK
Yhdysvallat12/05/1999

Japani06/24/1999
Eurooppa03/04/2000

Melon Chan's Growth Diary Melon-chan no Seichoki ADK SNK Japani10/28/1998
Memories Off Pure KID KID Japani04/27/2000
Metal Slug 1st Mission Ukiyotei
SNK
SNK Yhdysvallat--/--/1999

Japani05/27/1999
Eurooppa--/--/2000

Metal Slug 2nd Mission Ukiyotei
SNK
SNK Yhdysvallat05/22/2000

Japani03/09/2000
Eurooppa04/28/2000

Mezase! Kanji-o SNK SNK Japani01/20/2000
Mizuki Shigeru Yokai Shashinkan Ukiyotei
SNK
SNK Japani12/29/1999
Neo 21 Neo Twenty-One DYNA SNK Yhdysvallat01/31/2000

Japani12/29/1999
Eurooppa02/11/2000

Neo Baccarat DYNA DYNA
SNK
Japani06/22/2000

Eurooppa06/16/2000

Neo Cherry Master DYNA SNK Japani12/25/1998
Neo Cherry Master Color DYNA SNK Yhdysvallat04/30/1999

Japani03/19/1999
Eurooppa10/01/1999

Neo Derby Championship Neo Derby Champ Daiyoso DYNA DYNA Japani04/22/1999
Neo Dragon's Wild DYNA SNK Yhdysvallat04/30/1999

Japani03/19/1999
Eurooppa10/01/1999

Neo Geo Cup '98 SNK SNK Japani10/28/1998

Eurooppa--/--/1998

Neo Geo Cup '98 Plus Color SNK SNK Japani10/28/1998

Eurooppa--/--/1998

Neo Mystery Bonus DYNA SNK Yhdysvallat04/30/1999

Japani03/19/1999
Eurooppa10/01/1999

Neo Poke Pro Yakyu ADK SNK Japani05/27/1999
Neo Turf Masters Big Tournament Golf Saurus
SNK
SNK Yhdysvallat07/31/1999

Japani07/29/1999
Eurooppa10/01/1999

Nige-ron-pa Dennou Club Dennou Club Japani11/23/2000
Pac-Man Namco Namco
SNK
Yhdysvallat07/31/1999

Japani08/26/1999
Eurooppa10/01/1999

PachiSlot Aruze Kingdom - Azteca Aruze Aruze Japani02/10/2000
PachiSlot Aruze Kingdom - Dekahel Aruze Aruze Japani01/15/2001
PachiSlot Aruze Kingdom - Del Sol 2 Aruze Aruze Japani10/26/2000
PachiSlot Aruze Kingdom - e-CUP Aruze Aruze Japani03/29/2001
PachiSlot Aruze Kingdom - Hanabi Aruze Aruze Japani10/21/1999
PachiSlot Aruze Kingdom - Ohanabi Aruze Aruze Japani12/14/2000
PachiSlot Aruze Kingdom - Porcano 2 Aruze Aruze Japani07/20/2000
PachiSlot Aruze Kingdom - Ward of Lights Aruze Aruze Japani03/16/2000
Pachinko Hissho Guide: Pocket Parlor Japan Vistec Japan Vistec Japani11/25/1999
Party Mail ADK SNK Japani12/22/1999
Picture Puzzle Oekaki Puzzle Success Success
SNK
Japani04/27/2000

Eurooppa06/16/2000

Pocket Love: If KID KID Japani10/21/1999
Pocket Reversi Success Success
SNK
Japani01/27/2000

Eurooppa--/--/2000

Pocket Tennis Yumekobo SNK Japani10/28/1998

Eurooppa--/--/1999

Pocket Tennis Color Yumekobo Yumekobo
SNK
Yhdysvallat03/19/1999

Japani04/30/1999
Eurooppa10/01/1999

Puyo Pop Puyo Puyo Tsu Compile
SEGA
SEGA
SNK
Yhdysvallat07/22/1999

Japani09/30/1999
Eurooppa11/26/1999

Puzzle Link Renketsu Puzzle Tsunagete Pon! Color Yumekobo SNK Yhdysvallat09/30/1999

Japani03/19/1999
Eurooppa--/--/1999

Puzzle Link 2 Tsunagete Pon! 2 Yumekobo SNK Yhdysvallat04/01/2000

Japani11/11/1999
Eurooppa03/24/2000

Renketsu Puzzle Tsunagete Pon! Yumekobo SNK Japani10/28/1998
Rockman Battle & Fighters Capcom Capcom Japani07/06/2000
Samurai Shodown! Samurai Spirits! Saurus
SNK
SNK Japani12/25/1998

Eurooppa--/--/1998

Samurai Shodown! 2 Samurai Spirits! 2 Saurus
SNK
SNK Yhdysvallat04/30/1999

Japani06/10/1999
Eurooppa--/--/2000

Shanghai Mini SNK
(Activision licensed)
SNK Yhdysvallat--/--/2000

Japani07/29/1999
Eurooppa--/--/2000

Shogi no Tatsujin: Master of Syougi ADK SNK Japani11/20/1998
Shogi no Tatsujin: Master of Syougi Color ADK SNK Japani03/19/1999
SNK Gals' Fighters Yumekobo SNK Yhdysvallat02/19/2000

Japani01/27/2000
Eurooppa--/--/2000

SNK vs. Capcom: Card Fighter's Clash - Capcom Version SNK vs Capcom: Gekitotsu Card Fighters - Capcom Version SNK
Capcom
SNK Yhdysvallat11/30/1999

Japani10/21/1999
Eurooppa--/--/1999

SNK vs. Capcom: Card Fighter's Clash - SNK Version SNK vs Capcom: Gekitotsu Card Fighters - SNK Version SNK
Capcom
SNK Yhdysvallat--/--/1999

Japani10/21/1999
Eurooppa--/--/1999

SNK vs. Capcom: Card Fighter's Clash 2 Expand Edition SNK
Capcom
SNK Japani09/13/2001
SNK vs. Capcom: Match of the Millennium SNK vs Capcom: Chojo Kessen Saikyo Fighters SNK
Capcom
SNK Yhdysvallat11/30/1999

Japani12/22/1999
Eurooppa--/--/1999

Sonic the Hedgehog Pocket Adventure Sonikku za Hejjihoggu Poketto Adobencha SNK
Sonic Team
SEGA
SNK
Yhdysvallat12/20/1999

Japani05/25/2000
Eurooppa--/--/2000

Soreyuke!! Hanafuda Dojo DYNA DYNA Japani12/16/1999
Super Real Mahjong Premium Collection SETA SNK Japani03/29/2001

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]