Luettelo Neljän Ruusun kappaleista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo yhtyeen Neljä Ruusua levyttämistä kappaleista. Kappaleita voi järjestää raidan, nimen, keston, albumin tai julkaisuvuoden mukaan.

Raita Kappale Levy Julkaisuvuosi
01 Perinteet Neljä Ruusua 1987
02 Teatteri Neljä Ruusua 1987
03 Musta pilvi Neljä Ruusua 1987
04 Neljä ruusua Neljä Ruusua 1987
05 Yöjärvi Neljä Ruusua 1987
06 Paskaläjä Neljä Ruusua 1987
07 Sulje oveni (Close Every Door) Neljä Ruusua 1987
08 Olet seksikkäämpi, kuin mitä luulet Neljä Ruusua 1987
09 Teinidepressio Neljä Ruusua 1987
10 Näkisitpä Neljä Ruusua 1987
01 Kotomaa Kasvukipuja 1987
02 Sua rakastan Kasvukipuja 1987
03 Tyttöni Kasvukipuja 1987
04 Whips zigs Kasvukipuja 1987
05 Koistine Kasvukipuja 1987
06 Suikki Kasvukipuja 1987
07 Itkupilli Kasvukipuja 1987
08 Neidot odottaa Kasvukipuja 1987
09 Sitä lähemmäs Kasvukipuja 1987
10 Vihaan väkivaltaa Kasvukipuja 1987
11 Karttapallo Kasvukipuja 1987
12 Kasvamme Kasvukipuja 1987
13 Suikki (live) Kasvukipuja 1987
01 Anarkiaa Hyvää päivää 1989
02 Huonot tavat Hyvää päivää 1989
03 Rakkauden varkaat Hyvää päivää 1989
04 Vastaa! Hyvää päivää 1989
05 Matkalla Hyvää päivää 1989
06 Beibi, sä oot mun Hyvää päivää 1989
07 Vaivaistalot Hyvää päivää 1989
08 Tuttua ja turvallista Hyvää päivää 1989
09 Hyvää päivää Hyvää päivää 1989
10 Unikuvia Hyvää päivää 1989
01 Joulun tähti 1989
02 1989
01 Elämä Hyvää yötä Bangkok 1990
02 Sukellus Hyvää yötä Bangkok 1990
03 Muisto Hyvää yötä Bangkok 1990
04 Pelimies Welin Hyvää yötä Bangkok 1990
05 Tiina tanssii taas Hyvää yötä Bangkok 1990
06 Tänä keväänä Hyvää yötä Bangkok 1990
07 Hyvää yötä Hyvää yötä Bangkok 1990
08 Bangkok Hyvää yötä Bangkok 1990
09 James Hyvää yötä Bangkok 1990
10 Hei! Hyvää yötä Bangkok 1990
11 Luotan itseeni Hyvää yötä Bangkok 1990
12 Sisko Hyvää yötä Bangkok 1990
02 Muisto 1990
01 Elämä remix (disco mix) 1991
02 Elämä radio edit 1991
01 06.00 (eräs päiväkirja) 1991
02 Sukellus (radio edit) 1991
01 Viikatemies diilaa Haloo 1992
02 Juppihippipunkkari Haloo 1992
03 Tie ajatuksiin Haloo 1992
04 Pullaa Haloo 1992
05 Hyvät ajat Haloo 1992
06 Sun täytyy mennä Haloo 1992
07 Viisastun salaa Haloo 1992
08 2011 Haloo 1992
09 Aikakauden lehti Haloo 1992
10 Chicagon tuulet Haloo 1992
11 Matka on syvä Haloo 1992
12 Neuvostoliittoa Haloo 1992
02 Soitat viulua 1992
01 Pullaa remix (vinyylimix) 1992
02 Pullaa mute ’n’ go mix 1992
03 Sun täytyy mennä remix (airfix) 1992
01 Juppihippipunkkari (dj-mix) 1992
02 Juppihippipunkkari (soul-mix) 1992
03 Viisastun salaa (popmix) 1992
02 Kuka näkee (alaston versio) 1993
01 Poplaulajan vapaapäivä remix 1993
02 Poplaulajan vapaapäivä radio edit” (breikkimix) 1993
01 Kuka näkee Pop-uskonto 1993
02 Luen Pop-uskonto 1993
03 Idänprinsessa Pop-uskonto 1993
04 Köyhärikas Pop-uskonto 1993
05 Voittajatyyppiä Pop-uskonto 1993
06 Piikkilankaa Pop-uskonto 1993
07 Poplaulajan vapaapäivä Pop-uskonto 1993
08 Ote muodin maailmasta Pop-uskonto 1993
09 Ikuinen laulu Pop-uskonto 1993
10 Ihmeellinen ihminen Pop-uskonto 1993
11 Meistä jokainen Pop-uskonto 1993
01 Transsiprinsessa 1994
01 Transsiprinsessa (transsiprinsessa-mix) 1994
03 Poplaulajan vapaapäivä radio edit (breikkimix) 1994
01 Meistä jokainen (kiinanmuuriversio) 1994
02 Meistä jokainen (astraaliversio) 1994
03 Meistä jokainen (albumiversio) 1994
04 Meistä jokainen (apuraha-mix, Esek edit.) 1994
01 Energiaa 1994
02 Hyvät ajat (live) 1994
03 Lumo 1994
01 Olen niin pop Uusi aalto 1999
02 Varjo Uusi aalto 1999
03 Hunningolla Uusi aalto 1999
04 Uusi aika Uusi aalto 1999
05 Kun kaipaus iskee Uusi aalto 1999
06 Luotsivene Uusi aalto 1999
07 Jos tahdot niin Uusi aalto 1999
08 Elämä on ihanaa Uusi aalto 1999
09 Viiden tähden metsä Uusi aalto 1999
10 Aamen Uusi aalto 1999
11 Apostoli Uusi aalto 1999
02 Olen niin pop (club-remix) 1999
01 Popmuseo 2000
01 Yön yksinäinen Popmuseo, CD 2 2000
02 D.J Plasma (mukana Ukko-Rukka) 2001
02 Laaksossa 2001
01 Valuva taivas Valuva taivas 2001
02 Onnela Valuva taivas 2001
03 Nuoli ja sydän Valuva taivas 2001
04 Kauppakeskuskuolema Valuva taivas 2001
05 Missä vaan Valuva taivas 2001
06 Afrodisiaa Valuva taivas 2001
07 Murhaaja Valuva taivas 2001
08 Yhtyneet Valuva taivas 2001
09 Ennen kuolemaa Valuva taivas 2001
10 Väsyttää Valuva taivas 2001
11 Meidät viedään pois Valuva taivas 2001
12 Missä sä oot? Valuva taivas 2001
13 Muovinen Valuva taivas 2001
02 Ilosaari 2002
02 Autere 2002
01 Elän vain kerran Karelia Express 2004
02 Öisellä rannalla Karelia Express 2004
03 Veri Karelia Express 2004
04 Retkut Karelia Express 2004
05 Paras Karelia Express 2004
06 Kansankynttilät Karelia Express 2004
07 Pelkkiä ystäviä Karelia Express 2004
08 Popstars Karelia Express 2004
09 Karkaan Karelia Express 2004
10 Vallan alla Karelia Express 2004
11 Kelaan Karelia Express 2004
02 Kaksi vanhaa höyrylaivaa 2004
02 Syyskuu 2004
01 Soudat – huopaat Ensi-ilta 2006
02 Tahdon Ensi-ilta 2006
03 Ensi-ilta Ensi-ilta 2006
04 Toinen nainen Ensi-ilta 2006
05 Maalaiset Ensi-ilta 2006
06 Peace & Love Ensi-ilta 2006
07 En voi Ensi-ilta 2006
08 Gloria Ensi-ilta 2006
09 Juovuksissa Lieksassa Ensi-ilta 2006
10 Suuriksi syntyneet Ensi-ilta 2006
11 Pyhäinmiestenpäivä Ensi-ilta 2006
02 Marianne 2006
02 Askel eteen kaksi taakse 2006
01 Tyhjä pää Katkera kuu 2012
02 Katkera kuu Katkera kuu 2012
03 Nuori ikäisekseen Katkera kuu 2012
04 Tähtisilmä Katkera kuu 2012
05 Seitsemän päivää selvinpäin Katkera kuu 2012
06 Toiset saa Katkera kuu 2012
07 Valot sammuu Katkera kuu 2012
08 Yöelämää Katkera kuu 2012
09 Kurjuuden kartano Katkera kuu 2012
10 Tallinnan aallot Katkera kuu 2012
11 Musta joki Katkera kuu (vain iTunes) 2012
01 Esirippu Euforia 2015
02 Paikallinen paavi Euforia 2015
03 Sininen sunnuntai Euforia 2014
04 Ajelen Euforia 2015
05 Normcoreprotohipsteri Euforia 2015
06 Varpaisiin Euforia 2015
07 Kengät Euforia 2015
08 Nähdäänkö huomenna? Euforia 2015
09 Maaninen Euforia 2015
10 Valopilkku Euforia 2015
11 Rakkauden erämaa Euforia 2015
Saaronin lilja 2016
01 Mustia ruusuja Mustia ruusuja, osa I – EP 2017
02 Sähkökitara Mustia ruusuja, osa I – EP 2017
03 Viimeinkin Mustia ruusuja, osa I – EP 2017
04 B&C Mustia ruusuja, osa I – EP 2017
05 Näkemiin Mustia ruusuja, osa I – EP 2017
Älä luovuta (Noli cedere) 2018

4R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lisäksi yhtye on julkaissut kaksi albumia nimellä 4R.

Raita Kappale Levy Julkaisuvuosi
01 Loving the Alien Mood 1996
02 Mood Mood 1996
03 Making a Stand Mood 1996
04 Luxury Life Mood 1996
05 Brother Mood 1996
06 Pray Mood 1996
07 Maybe I Will Love You Mood 1996
08 Diamonds in a Suitcase Mood 1996
09 Come Down Mood 1996
10 Wonderworld Mood 1996
11 It Has to Happen Mood 1996
01 Turbulent Times Not for Sale 1997
02 Business Rock ’N Roll Not for Sale 1997
03 Sad Man’s Waltz Not for Sale 1997
04 Sea of Love Not for Sale 1997
05 Gravitation Not for Sale 1997
06 Fear Not for Sale 1997
07 Fields of Glory Not for Sale 1997
08 Evilmind Not for Sale 1997
09 Don’t Wait ’til Tomorrow Not for Sale 1997
10 Going Down Not for Sale 1997
11 (Untitled) Not for Sale 1997