Luettelo Neljän Ruusun kappaleista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Neljä Ruusua -yhtyeen kappaleista. Kappaleet on pyritty järjestämään julkaisuajan mukaan vanhimmasta uusimpaan.

1980-luku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosi Kappale Kesto Raita Albumi
1987 ”Sulje oveni” (”Close Every Door” -cover) 2.53 7 Neljä Ruusua
[1]
”Paskaläjä” [2] 3.37 6
”Perinteet” 4.03 1
”Teatteri” 4.18 2
”Musta pilvi” 5.15 3
”Neljä ruusua” 2.36 4
”Yöjärvi” 4.08 5
”Olet seksikkäämpi kuin mitä luulet” 2.57 8
”Teini­depressio” 4.23 9
”Näkisitpä” 4.07 10
”Itkupilli” 3.48 7 Kasvu­kipuja
[3]
”Kotomaa” 3.08 1
”Sua rakastan” 4.27 2
”Tyttöni” 3.44 3
”Whips zigs” 2.44 4
”Koistine” 1.52 5
”Suikki” 4.03 6
”Neidot odottaa” 2.17 8
”Sitä lähemmäs” 3.21 9
”Vihaan väkivaltaa” 3.28 10
”Karttapallo” 3.34 11
”Kasvamme” 3.38 12
”Suikki (live)” 6.26 13
1989 ”Vastaa!” 4.10 4 Hyvää päivää
[4]
”Joulun tähti” 3.16 A ”Yö”
(single) [5]
”Yö” 2.27 B
”Anarkiaa” 3.19 1 Hyvää päivää
[4]
”Huonot tavat” 4.01 2
”Rakkauden varkaat” 3.38 3
”Matkalla” 3.11 5
”Beibi, sä oot mun” 4.06 6
”Vaivaistalot” 4.09 7
”Tuttua ja turvallista” 2.53 8
”Hyvää päivää” 3.42 9
”Unikuvia” 5.29 10

1990-luku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosi Kappale Kesto Raita Albumi
1990 ”Elämä” 2.26 1 Hyvää yötä Bangkok
[6]
”Sukellus” (mukana Neumann) 2.53 2
”Muisto” 4.45 3
”Pelimies Welin” 2.59 4
”Tiina tanssii taas” 4.33 5
”Tänä keväänä” 3.45 6
”Hyvää yötä” 3.37 7
”Bangkok” 2.55 8
”James” 4.14 9
”Hei!” 3.56 10
”Luotan itseeni” 4.35 11
”Sisko” 2.28 12
1991 ”Elämä (remix)” 6.22 A ”Elämä”
(single) [7]
”Elämä (radio edit)” 4.25 B1
”Muisto (LP-versio)” 4.25 B2
”06.00 (eräs päiväkirja)” 5.27 A1 ”06.00”
(single) [8]
”Sukellus (radio edit)” 4.27 A2
”Sukellus (remix)” 7.14 B
1992 ”Juppihippi­punkkari” 3.19 2 Haloo
[9]
”Soitat viulua” 2.52 B ”Soitat viulua”
(single) [10]
”Viikatemies diilaa” 3.01 1 Haloo
[9]
”Tie ajatuksiin” 3.31 3
”Pullaa” 3.10 4
”Hyvät ajat” 3.50 5
”Sun täytyy mennä” 3.50 6
”Viisastun salaa” 3.42 7
”2011” 3.19 8
”Aikakauden lehti” 3.07 9
”Chicagon tuulet” 2.59 10
”Matka on syvä” 3.35 11
”Neuvosto­liitto” 3.56 12
”Juppihippi­punkkari (DJ mix)” 5.43 A ”Viisastun salaa”
(single) [11]
”Juppihippi­punkkari (soul mix)” 5.27 B1
”Viisastun salaa (pop mix)” 4.17 B2
”Pullaa (remix)” 4.02 A1 ”Pullaa / Sun täytyy mennä”
(single) [12]
”Pullaa (mute ’n’ go mix)” 4.02 A2
”Sun täytyy mennä (remix)” 4.02 B
1993 ”Kuka näkee” 4.56 1 Pop-uskonto
[13]
”Kuka näkee (alaston versio)” 4.20 2 ”Kuka näkee”
(single) [14]
”Luen” 4.23 2 Pop-uskonto
[13]
”Idän­prinsessa” 3.11 3
”Köyhärikas” 3.44 4
”Voittaja­tyyppiä” 5.01 5
”Piikkilankaa” 4.46 6
”Poplaulajan vapaapäivä” 3.47 7
”Ote muodin maailmasta” 4.24 8
”Ikuinen laulu” 3.34 9
”Ihmeellinen ihminen” 4.28 10
”Meistä jokainen” 5.30 11
”Poplaulajan vapaapäivä (remix)” 6.18 A ”Poplaulajan vapaapäivä”
(single) [15]
”Poplaulajan vapaapäivä (radio edit)” 4.34 B1
1994 ”Meistä jokainen (Kiinanmuuri­versio)” 6.38 1 ”Meistä jokainen”
(single) [16]
”Meistä jokainen (astraali­versio)” 6.27 2
”Meistä jokainen (apuraha-mix, Esek edit)” 1.18 4
”Lumo” (instrumentaali) 1.59 3 ”Energiaa”
(single) [17]
”Energiaa” 4.42 1:1 Energiaa
(kokoelma) [18]
”Tiina tanssii taas (preeriamix)” 5.18 1:2
”Pullaa (vinyylimix)” 3.58 1:4
”Poplaulajan vapaapäivä (breikkimix)” 4.32 1:5
”Hei! (international mix)” 5.00 1:7
”Sukellus (H2O-mix)” 4.28 1:8
”Sun täytyy mennä (airfix)” 4.09 1:10
”Elämä (disco-mix)” 4.25 1:11
1996 ”Mood” 5.28 2 Mood
(4R) [19]
”Mood (airplay edit)” 3.55 1 ”Mood”
(single, 4R) [20]
”Loving the Alien” 3.59 1 Mood
(4R) [19]
”Loving the Alien (The Incredible Sammer Mix)” 3.54 2 ”Loving the Alien”
(single, 4R) [21]
”Loving the Alien (The Unbelievable Möller Mix)” 5.01 3
”Making a Stand” 3.40 3 Mood
(4R) [19]
”Luxury Life” 4.08 4
”Brother” 4.35 5
”Pray” 4.08 6
”Maybe I Will Love You” 5.15 7
”Diamonds in a Suitcase” 3.49 8
”Come Down” 3.30 9
”Wonder­world” 3.35 10
”It Has to Happen” 4.44 11
”Come Down (Love Mix)” 3.58 1 ”Come Down”
(single, 4R) [22]
”Come Down (Making Love on the Groundfloor Mix)” 5.09 2
1997 ”Gravitation” 4.16 5 Not for Sale
(4R) [23]
”Gravitation (Single Edit)” 3.28 1 ”Gravitation”
(single, 4R) [24]
”Gravitation (Rake’s Rocket)” 6.28 2
”Turbulent Times” 3.19 1 Not for Sale
(4R) [23]
”Business Rock ’n’ Roll” 3.20 2
”Sad Man’s Waltz” 4.35 3
”Sea of Love” 4.50 4
”Fear” 4.19 6
”Fields of Glory” 4.12 7
”Evilmind” 5.26 8
”Don’t Wait ’til Tomorrow” 3.09 9
”Going Down” 4.11 10
”(Untitled)” 9.44 11
”Sea of Love (Strings Mix)” 4.57 2 ”Sea of Love / Sad Man’s Waltz”
(single, 4R) [25]
1999 ”Varjo” 4.05 2 Uusi aalto
[26]
”Hunningolla” 3.56 3
”Olen niin pop” 3.22 1
”Uusi aika” 4.14 4
”Kun kaipaus iskee” 3.59 5
”Luotsivene” 4.23 6
”Jos tahdot niin” 3.46 7
”Elämä on ihanaa” 5.08 8
”Viiden tähden metsä” 4.43 9
”Aamen” 5.05 10
”Apostoli” 6.00 11
”Olen niin pop (club-remix)” 4.56 2 ”Olen niin pop”
(single) [27]

2000-luku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosi Kappale Kesto Raita Albumi
2000 ”Popmuseo” 4.04 1:1 Pop­museo
(kokoelma) [28]
”Yön yksinäinen” 3.52 2:1
2001 ”Missä vaan” 4.06 5 Valuva taivas
[29]
”Oon sekaisin” 6.35 2 ”Missä vaan”
(single) [30]
”Valuva taivas” 4.37 1 Valuva taivas
[29]
”Laaksossa” 7.00 2 ”Valuva taivas”
(single) [31]
”Onnela” 3.57 2 Valuva taivas
[29]
”Nuoli ja sydän” 3.49 3
”Kauppa­keskus­kuolema” 5.28 4
”Afrodisiaa” 4.36 6
”Murhaaja” 4.43 7
”Yhtyneet” 3.57 8
”Ennen kuolemaa” 3.51 9
”Väsyttää” 4.59 10
”Meidät viedään pois” 4.39 11
”Missä sä oot?” 4.05 12
”Muovinen” 4.18 13
2002 ”Nuoma” 2.48 1 Autere
(Valuvan taivaan bonus-CD) [32]
”Lohtu” 2.39 2
”Pelmenit” 5.18 3
”Kimmel” 5.53 4
”Pyhäjärvi” 2.23 5
”Kyyn eleet” 2.05 6
”Autere” 4.53 7
”Kehto” 5.50 8
”Ilosaari” 3.36 2 ”Nuoli ja sydän”
(single) [33]
2003 ”Popstars” [34] 3.08 8 Karelia Express
[35]
2004 ”Elän vain kerran” 3.27 1
”Öisellä rannalla” 4.00 2
”Veri” 4.15 3
”Retkut” 3.40 4
”Paras” 3.41 5
”Kansan­kynttilät” 3.26 6
”Pelkkiä ystäviä” 3.49 7
”Karkaan” 4.18 9
”Vallan alla” 4.25 10
”Kelaan” 5.07 11
”Kaksi vanhaa höyrylaivaa” 3.43 2 ”Öisellä rannalla”
(single) [36]
”Syyskuu” 4.21 2 ”Veri”
(single) [37]
2006 ”Soudat – huopaat” 3.29 1 Ensi-ilta
[38]
”Tahdon” 4.17 2
”Marianne” 4.15 2 ”Tahdon”
(single) [39]
”Ensi-ilta” 3.32 3 Ensi-ilta
[38]
”Toinen nainen” 4.02 4
”Maalaiset” 3.52 5
”Peace & Love” 3.49 6
”En voi” 4.13 7
”Gloria” 3.30 8
”Juovuksissa Lieksassa” 3.23 9
”Suuriksi syntyneet” 4.05 10
”Pyhäin­miesten­päivä” 4.15 11
”Askel eteen kaksi taakse” 3.39 2 ”Ensi-ilta”
(single) [40]

2010-luku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosi Kappale Kesto Raita Albumi
2012 ”Selkä­rankaa” (mukana Neumann) 2.56 14 Haloo – 20-v.-juhla­julkaisu
[41]
”Seitsemän päivää selvinpäin” 4.04 5 Katkera kuu
[42]
”Katkera kuu” 3.44 2
”Tyhjä pää” 4.07 1
”Nuori ikäisekseen” 3.56 3
”Tähtisilmä” 3.58 4
”Toiset saa” (mukana Elli Haloo) 3.41 6
”Valot sammuu” 3.38 7
”Yöelämää” 4.31 8
”Kurjuuden kartano” 3.45 9
”Tallinnan aallot” 4.32 10
”Musta joki” (vain iTunes) 4.13 11
2013 ”Nuori ikäisekseen (JS16 remix)” 4.54
[43]
2014 ”Sininen sunnuntai” [44] 3.20 3 Euforia
[45]
2015 ”Esirippu” 4.22 1
”Paikallinen paavi” 3.38 2
”Ajelen” 4.06 4
”Normcore­protohipsteri” 4.24 5
”Varpaisiin” 3.49 6
”Kengät” 3.57 7
”Nähdäänkö huomenna?” 3.49 8
”Maaninen” 3.23 9
”Valopilkku” 3.40 10
”Rakkauden erämaa” 4.36 11
2016 ”Saaronin lilja” 3.52 11 Mustia ruusuja
(CD:n bonusraita) [46][47]
2017 ”Sähkökitara” 4.06 2 Mustia ruusuja – Osa I
(EP) [48]
”Mustia ruusuja” 3.20 1
”Viimeinkin” 4.24 3
”B&C” 3.52 4
”Näkemiin” 4.21 5
2018 ”Älä luovuta (Noli cedere)” 3.43 1 Mustia ruusuja – Osa II
(EP) [49]
”Meidän maa” 3.36 2
”Rakkauden jumala” 3.36 3
”Riemukaari” 4.00 4
”Eutanasia” 3.38 5

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Nelja Ruusua iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  2. Sulje oveni (= Close every door) (B-raita) Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  3. Kasvukipuja iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  4. a b Hyvaa Paivaa iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  5. Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  6. Hyvaa Yota Bangkok iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  7. Elämä Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  8. 06.00 Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  9. a b Haloo iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  10. Soitat viulua Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  11. Viisastun salaa (Pop mix) Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  12. Pullaa Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  13. a b Pop - Uskonto iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  14. Kuka näkee Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  15. Poplaulajan vapaapäivä Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  16. Meistä jokainen (Kiinanmuuriversio) Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  17. Energiaa (single) Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  18. Energiaa (albumi) Fono-äänitetietokanta. Viitattu 24.6.2018.
  19. a b c Mood iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  20. Mood Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  21. Loving the alien Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  22. Come down Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  23. a b Not for Sale iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  24. Gravitation Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  25. Sea of love / Sad man's waltz Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  26. Uusi Aalto iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  27. Olen niin pop Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  28. Popmuseo iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  29. a b c Valuva Taivas iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  30. Missä vaan Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  31. Valuva taivas Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  32. Valuva Taivas / Autere Fono-äänitetietokanta. Viitattu 24.6.2018.
  33. Nuoli ja sydän Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  34. Popstars Fono-äänitetietokanta. Viitattu 24.6.2018.
  35. Karelia Express iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  36. Öisellä rannalla Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  37. Veri Fono-äänitetietokanta. Viitattu 22.6.2018.
  38. a b Ensi-Ilta iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  39. Tahdon - Single iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  40. Ensi-ilta - EP iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  41. Haloo (Remastered) [20v. Juhlajulkaisu] iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  42. Katkera Kuu iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  43. Nuori Ikäisekseen (JS16 Remix) - Single iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  44. Sininen sunnuntai - Single iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  45. Euforia iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  46. Neljä Ruusua : Mustia Ruusuja Levykauppa Äx. Viitattu 24.6.2018.
  47. Saaronin lilja - Single iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  48. Mustia ruusuja, osa I - EP iTunes. Viitattu 24.6.2018.
  49. Mustia ruusuja, osa II - EP iTunes. Viitattu 24.6.2018.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]