Luettelo Kylie Minoguen konserttikiertueista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo australialaisen laulaja Kylie Minoguen konserttikiertueista.

Kiertueet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosi Nimi Kesto Lukumäärä konsertteja
1989 Disco in Dream/The Hitman Roadshow 2. lokakuuta 1989 – 9. lokakuuta 1989 (Aasia)
15. lokakuuta 1989 – 27. lokakuuta 1989 (Eurooppa)
14
1990 Enjoy Yourself Tour 3. helmikuuta 1990 – 9. helmikuuta 1990 (Australia)
17. huhtikuuta 1990 – 18. toukokuuta 1990 (Eurooppa)
24. toukokuuta 1990 (Hongkong)
26. toukokuuta 1990 (Thaimaa)
22
1991 Rhythm of Love Tour 10. helmikuuta 1991 – 23. helmikuuta 1991 (Australia)
4. maaliskuuta 1991 – 10. maaliskuuta 1991 (Japani)
13
1991 Let's Get to It Tour 25. lokakuuta 1991 – 6. marraskuuta 1991 (Iso-Britannia)
8. marraskuuta 1991 (Irlanti)
13
1998 Intimate and Live Tour 2. kesäkuuta 1998 – 4. heinäkuuta 1998 (Australia)
29. heinäkuuta 1998 – 31. heinäkuuta 1998 (Englanti)
21
2001 On a Night Like This Tour 3. maaliskuuta 2001 – 28. maaliskuuta 2001 (Eurooppa)
14. huhtikuuta 2001 – 30. toukokuuta 2001 (Australia)
43
2002 KylieFever2002 Tour 26. huhtikuuta 2002 – 18. kesäkuuta 2002 (Eurooppa)
2. elokuuta 2002 – 16. elokuuta 2002 (Australia)
50
2005 Showgirl Tour 19. maaliskuuta 2005 – 7. toukokuuta 2005 (Eurooppa) 37
2006–07 Showgirl Homecoming Tour 11. marraskuuta 2006 – 17. joulukuuta 2006 (Australia)
31. joulukuuta 2006 – 23. tammikuuta 2007 (Iso-Britannia)
33
2008–09 KYLIEX2008 6. toukokuuta 2008 – 4. elokuuta 2008 / 2. toukokuuta 2009 – 6. elokuuta 2009 (Eurooppa)
1. marraskuuta 2008 – 15. marraskuuta 2008 (Etelä-Amerikka)
21. marraskuuta 2008 – 4. joulukuuta 2008 (Aasia)
8. joulukuuta 2008 – 22. joulukuuta 2008 (Australasia)
15. toukokuuta 2009 (Afrikka)
80
2009 For You, For Me Tour 30. syyskuuta 2009 – 13. lokakuuta 2009 (Yhdysvallat)
9. lokakuuta 2009 (Kanada)
9
2011 Aphrodite World Tour 19. heklmikuuta 2011 – 11. huhtikuuta 2011 (Eurooppa)
23. huhtikuuta 2011 – 25. huhtikuuta 2011 / 25. kesäkuuta 2011 – 5. heinäkuuta 2011 (Aasia)
28. huhtikuuta 2011 – 22. toukokuuta 2011 (Pohjois-Amerikka)
3. kesäkuuta 2011 – 22. kesäkuuta 2011 (Australia)
8. heinäkuuta 2011 – 14. heinäkuuta 2011 (Etelä-Afrikka)
77
2012 Anti Tour 18. maaliskuuta 2012 – 20. maaliskuuta 2012 (Australia)
1. huhtikuuta 2012 – 3. huhtikuuta 2012 (Iso-Britannia)
7

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Kylie: La La La, William Baker, Kylie Minogue, Hodder and Stoughton, 2002. ISBN 034073440X (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]