Luettelo televisiosarjan Hannah Montana jaksoista

Kohteesta Wikipedia
(Ohjattu sivulta Luettelo Hannah Montanan jaksoista)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä artikkeli sisältää luettelon Disney Channelin televisiosarjan Hannah Montana jaksoista.

Tuotantokaudet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Kausi Jaksot Alun perin esitetty
1 26 Yhdysvaltain lippu 24. maaliskuuta 200630. maaliskuuta 2007
Suomen lippu 6. syyskuuta 200814. maaliskuuta 2009 (MTV3)
2 30 Yhdysvaltain lippu 23. huhtikuuta 20073. elokuuta 2008
Suomen lippu 21. maaliskuuta 200926. joulukuuta 2009 (MTV3)
3 30 Yhdysvaltain lippu 2. marraskuuta 200814. maaliskuuta 2010
Suomen lippu 4. syyskuuta 201011. kesäkuuta 2011(MTV3)
4 13 Yhdysvaltain lippu 11. heinäkuuta 2010Kevät 2011
Suomen lippu 6. elokuuta 2011 – (MTV3)

Jaksoluettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1. tuotantokausi: 2006–2007[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jaksonumero Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Käsikirjoittaja Ohjaaja Ensiesitys Ensiesitys MTV3 Tuotantokoodi
1 "Tosi siisti salaisuus" "Lilly, Do You Want to Know a Secret?" Michael Poryes
Rich Correll
Barry O'Brien
Lee Shallat Chemel 24. maaliskuuta 2006 6. syyskuuta 2008 101
2 "Purkkapoppia Oliverille" "Miley Get Your Gum" Michael Poryes David Kendall 31. maaliskuuta 2006 13. syyskuuta 2008 103
3 "Hämärää hiippailua" "She's a Super Sneak" Kim Friese David Kendall 7. huhtikuuta 2006 20. syyskuuta 2008 105
4 "Miten niin et pidä Hannahista?" "I Can't Make You Love Hannah if You Don't" Kim Friese Roger S. Christansen 14. huhtikuuta 2006 27. syyskuuta 2008 108
5 "Bile-etiketti hakusessa" "It's My Party and I'll Lie if I Want To" Douglas Lieblein Roger S. Christansen 21. huhtikuuta 2006 4. lokakuuta 2008 102
6 "Mummin oma suosikkipoju" "Grandma Don't Let Your Babies Grow Up to Be Favorites" Douglas Lieblein Roger S. Christansen 28. huhtikuuta 2006 11. lokakuuta 2008 109
7 "Pelikaaniprobleema" "It's a Mannequin's World" Howard Meyers Roger S. Christansen 12. toukokuuta 2006 18. lokakuuta 2008 110
8 "Merirosvomaskotti" "Mascot Love" Sally Lapiduss Roger S. Christansen 26. toukokuuta 2006 25. lokakuuta 2008 111
9 "Turhauttava telttaretki" "Ooo, Ooo, Itchy Woman" Gary Dontzig
Steven Peterman
David Kendall 10. kesäkuuta 2006 1. marraskuuta 2008 104
10 "Raastavaa ramppikuumetta" "O Say, Can You Remember the Words?" Sally Lapiduss Lee Shallat Chemel 30. kesäkuuta 2006 8. marraskuuta 2008 113
11 "Salainen ihailijatar" "Oops! I Meddled Again" Lisa Albert Chip Hurd 15. heinäkuuta 2006 22. marraskuuta 2008 107
12 "Paluu parrasvaloihin" "On the Road Again?" Steven James Meyer Roger S. Christiansen 28. heinäkuuta 2006 29. marraskuuta 2008 112
13 "Turhamaisuus romukoppaan!" "You're So Vain, You Probably Think This Zit is About You" Todd J. Greenwald Chip Hurd 12. elokuuta 2006 6. joulukuuta 2008 106
14 "Loistokas luokkakaveri" "New Kid in School" Todd J. Greenwald Kenneth Shapiro 18. elokuuta 2006 13. joulukuuta 2008 114
15 "Zombieprinsessa" "More than a Zombie to Me" Steven Peterman Roger S. Christiansen 8. syyskuuta 2006 20. joulukuuta 2008 116
16 "Dolly-tädin vierailu" "Good Golly, Miss Dolly" Sally Lapiduss Roger S. Christiansen 29. syyskuuta 2006 27. joulukuuta 2008 118
17 "Paha kaksoisserkku" "Torn Between Two Hannahs" Todd J. Greenwald Roger S. Christiansen 14. lokakuuta 2006 3. tammikuuta 2009 126
18 "Minäkö muka mustasukkainen?" "People Who Use People" Michael Poryes Shannon Flynn 3. marraskuuta 2006 10. tammikuuta 2009 119
19 "Vilpitöntä voitonriemua" "Money for Nothing, Guilt for Free" Heather Wordham Roger S. Christiansen 26. marraskuuta 2006 17. tammikuuta 2009 115
20 "Luottoraja laskussa" "Debt It Be" Heather Wordham
Sally Lapiduss
Roger S. Christiansen 1. joulukuuta 2006 24. tammikuuta 2009 120
21 "Sensaatiomaiset sydänkäpyset" "My Boyfriend's Jackson and There's Gonna Be Trouble" Andrew Green
Sally Lapiduss
Roger S. Christiansen 1. tammikuuta 2007 7. helmikuuta 2009 124
22 "Avuton assistentti" "We Are Family---Now Get Me Some Water!" Jay J. Demopoulos
Andrew Green
Roger S. Christiansen 1. tammikuuta 2007 14. helmikuuta 2009 122
23 "Uusi kovis koulussa" "Schooly Bully" Douglas Lieblein
Heather Wordham
Roger S. Christiansen 19. tammikuuta 2007 21. helmikuuta 2009 125
24 "Vuoden viilein lista" "The Idol Side Of Me" Douglas Lieblein Fred Savage 9. helmikuuta 2007 28. helmikuuta 2009 117
25 "Vadelmaisia valheita" "Smells Like Teen Sellout" Heather Wordham Sheldon Epps 2. maaliskuuta 2007 7. maaliskuuta 2009 123
26 "Hirviä ja ihmisiä" "Bad Moose Rising" Douglas Lieblein
Steven James Meyer
Roger S. Christiansen 30. maaliskuuta 2007 14. maaliskuuta 2009 121

[1]

2. tuotantokausi: 2007–2008[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jaksonumero Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Käsikirjoittaja Ohjaaja Ensiesitys Ensiesitys MTV3 Tuotantokoodi
1 "Tekstiviestikiristäjä iskee" "Me and Rico Down by the Schoolyard" Heather Wordham Roger S. Christiansen 23. huhtikuuta 2007 21. maaliskuuta 2009 203
2 "Tiimipelillä se sujuu!" "Cuffs Will Keep Us Together" Steven Peterman Roger S. Christiansen 24. huhtikuuta 2007 28. maaliskuuta 2009 201
3 "Skeittarista prinsessaksi" "You Are So Sue-able to Me" Sally Lapiduss Roger S. Christiansen 25. huhtikuuta 2007 4. huhtikuuta 2009 202
4 "Musikaalinen muistisääntö" "Get down, study-udy-udy" Andrew Green Roger Christiansen 26. huhtikuuta 2007 11. huhtikuuta 2009 204
5 "Kadonnutta lauluääntä etsimässä" "I am Hannah, hear me croak" Michael Poryes Roger Christiansen 27. huhtikuuta 2007 18. huhtikuuta 2009 206
6 "Suuri Kylpyhuonesota" "You Gotta Not Fight for Your Right to Party" Steven James Meyer Jody Margolin 4. toukokuuta 2007 25. huhtikuuta 2009 207
7 "Kuhertelua ja kinastelua" "My Best Friend's Boyfriend" Jay J. Demopoulos Roger S. Christiansen 18. toukokuuta 2007 2. toukokuuta 2009 209
8 "Nenäkäs henkivartija" "Take this job and love it" Sally Lapiduss Roger S. Christiansen 16. kesäkuuta 2007 9. toukokuuta 2009 210
9 "Sydänsuruja, osa 1/2" "Achy Jakey heart-part 1" Douglas Lieblein Richard Correll 24. kesäkuuta 2007 16. toukokuuta 2009 211
10 "Sydänsuruja, osa 2/2" "Achy Jakey heart-part 2" Andrew Green Roger S. Christansen 24. kesäkuuta 2007 23. toukokuuta 2009 212
11 "Unissakävelijä" "Sleepwalk This Way" Heather Wordham Roger S. Christansen 7. heinäkuuta 2007 30. toukokuuta 2009 213
12 "Tähdenlento" "When You Wish You Were the Star" Douglas Lieblein Roger S. Christiansen 14. heinäkuuta 2007 5. syyskuuta 2009 205
13 "Pop-prinsessat kilpasilla" "I Want You to Want Me... to Go to Florida" Michael Poryes Roger S. Christiansen 14. heinäkuuta 2007 12. syyskuuta 2009 208
14 "Pallo hukassa" "Everybody Was Best-Friend Fighting" Sally Lapiduss Jody Margolin Hahn 29. heinäkuuta 2007 19. syyskuuta 2009 215
15 "Lainaäänen voimin" "Song sung bad" Ingrid Escajeda Roger S. Christiansen 4. elokuuta 2007 26. syyskuuta 2009 214
16 "Miley vastaan Jonasin veljekset" "Me and Mr. Jonas and Mr. Jonas and Mr. Jonas" Douglas Lieblein Mark Cendrowski 17. elokuuta 2007 3. lokakuuta 2009 217
17 "Paparazzeilua" "Don´t stop til you get the phone" Michael Poryes Richard Correll 21. syyskuuta 2007 10. lokakuuta 2009 222
18 "Mustasukkaisuutta" "That´s what friends are for?" Douglas Lieblein Mark Cendrowski 19. lokakuuta 2007 17. lokakuuta 2009 224
19 "Bestikset kuin siskokset" "Lilly's Mom Has Got It Goin' On" Norm Gunzenhauser Jody Margolin Hahn 10. marraskuuta 2007 31. lokakuuta 2009 216
20 "Leidit tukkanuottasilla" "I Will Always Loathe You" Michael Poryes Roger S. Christiansen 7. joulukuuta 2007 7. marraskuuta 2009 218
21 "Kosto on pyöreä" "Bye Bye Ball" Heather Wordham Sean Lambert 13. tammikuuta 2008 21. marraskuuta 2009 220
22 "Earl-sedän unelma" "(We're So Sorry) Uncle Earl" Robin J. Stein Richard Correll 21. maaliskuuta 2008 28. marraskuuta 2009 226
23 "Hyppy menneisyyteen" "The Way We Almost Weren't" Andrew Green Richard Correll 4. toukokuuta 2008 5. joulukuuta 2009 219
24 "Neljänkympin pettymys" "You Didn't Say It Was Your Birthday" Heather Wordham Richard Correll 6. heinäkuuta 2008 12. joulukuuta 2009 225
25 "Timanttien taisto" "Hannah in the Street with Diamonds" Jay J. Demopoulos Steven James Meyer Roger S. Christiansen 20. heinäkuuta 2008 19. joulukuuta 2009 228
26 "Uudet kuteet, uudet kujeet" "Yet Another Side of Me" Andrew Green
Sally Lapiduss (Teleplay)
Heather Wordham (Story)
Shannon Flynn 3. elokuuta 2008 26. joulukuuta 2009 229
27 "Maalaistyttö ja miljonääri" "The Test of My Love" Jay J. Demopoulos (Story) Shannon Flynn 31. elokuuta 2008 2. tammikuuta 2010 221
28 "Oliverin enkelit" "Joannie B. Goode" Andrew Green (Story) Shannon Flynn 14. syyskuuta 2008 9. tammikuuta 2010 227
29 "Kolmas pyörä" "We're All on This Date Together" Andrew Green
Sally Lapiduss (Teleplay)
Heather Wordham (Story)
Shannon Flynn 23. lokakuuta 2008 16. tammikuuta 2010 230
30 "Oliverin salaisuus" "No Sugar, Sugar" Andrew Green
Sally Lapiduss (Teleplay)
Heather Wordham (Story)
Shannon Flynn Ei Julkaistu U.S.A:ssa 30. tammikuuta 2010 223

[2]

3. tuotantokausi: 2008–2010[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jaksonumero Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Käsikirjoittaja Ohjaaja Ensiesitys Ensiesitys MTV3 Tuotantokoodi
1 "Velikullan Vetovoimaa" "He Ain't a Hottie, He's My Brother" Steven James Meyer Rich Correll 2. marraskuuta 2008 11. syyskuuta 2010 302
2 "Vauhdin Hurmaa" "Ready, Set, Don't Drive" Jay J. Demopoulos Rich Correll 9. marraskuuta 2008 4. syyskuuta 2010 301
3 "Haarukka Hampaankolossa" "Don´t Go Breaking My Tooth" Michael Poryes Rich Correll 16. marraskuuta 2008 18. syyskuuta 2010 303
4 "Rahalla Saa Ja Hevosella Pääsee" "You Never Give Me My Money" Andrew Green Roger S. Christiansen 23. marraskuuta 2008 2. lokakuuta 2010 305
5 "Lyhyestä Virsi Kaunis" "Killing Me Softly With His Height" Steven Peterman Rich Correll 14. joulukuuta 2008 9. lokakuuta 2010 306
6 "Valheella On Lyhyet Jäljet" "Could I Lie To You Lilly?" Michael Poryes Shelley Jensen 11. tammikuuta 2009 30. lokakuuta 2010 308
7 "Vihreänä Kateudesta" "You Gotta Lose This Job" Heather Wordham Steve Zuckerman 16. helmikuuta 2009 16. lokakuuta 2010 307
8 "Popsi, popsi porkkanaa" "Welcome to the bungle " Steven Peterman Shelley Jensen 1. maaliskuuta 2009 309
9 "-" "Papa's Got a Brand New Friend" Maria Brown-Gallenberg Shelley Jensen 8. maaliskuuta 2009 Ei Julkaistu Suomessa 310
10 "Huijausta" "Cheat it" Jay J. Demopolous
Steven James Meyer
Shannon Flynn 15. maaliskuuta 2009 311
11 "Muistinmenetys" "Knock Knock Knockin on Jacksons Head" Andrew Green Rich Correll 22. maaliskuuta 2009 312
12 "Mummu koulukeittäjänä" "You Give Lunch a Bad Name" Heather Wordham Rich Correll 29. maaliskuuta 2009 314
13 "Rakkaudesta se hevonenkin potkii" "What I Don´t Like about You" Douglas Lieblein Rich Correll 19. huhtikuuta 2009 315
14 "Tanssiaiset" "Promma Mia" Heather Wordham Rich Correll 3. toukokuuta 2009 320
15 "Treffiseuraa" "Once, Twice, Three Times Afraidy" Jay J. Demopoulos
Steven James Meyer
Shannon Flynn 17. toukokuuta 2009 317
16 "Hääkellojen Kuminaa" "Jake Another Little Piece Of My Heart" Douglas Lieblein Roger S. Christiansen 7. kesäkuuta 2009 25. syyskuuta 2010 304
17 "Ääniä eetteristä" "Miley Hurt The Feelings Of The Radio Star" Maria Brown-Gallenberg Rich Correll 14. kesäkuuta 2009 313
18 "Oma kulta" "He Could Be The One" Maria Brown-Gallenberg
Heather Wordham
Rich Correll 5. heinäkuuta 2009 326/327
19 "Taikauskoa" "Super(stitious) Girl"
(Kolmas osa sarjaa "Wizards on Deck with Hannah Montana")
Michael Poryes
Steven Peterman
Rich Correll 17. heinäkuuta 2009 316
20 "Rakastaa vai eikö rakasta?" "I Honestly Love You (No, Not You)" Andrew Green Shannon Flynn 2. heinäkuuta 2009 318
21 "Anteeksiantamisen vaikeus" "For (Give) a Little Bit" Maria Brown-Gallenberg Rich Correll 9. elokuuta 2009 319
22 "Mummun ikioma kärry" "B-B-B-Bad to the Chrome" Jay J. Demopoulos
Steven James Meyer
Shannon Flynn 23. elokuuta 2009 322
23 "Oliverin enkelit" "Uptight (Oliver's Alright)" Sally Lapiduss Art Manke 20. syyskuuta 2009 Suomessa julkaistiin 2. tuotantokaudessa 223
24 "Huippukyky haussa" "Judge Me Tender" Andrew Green Bob Koherr 18. lokakuuta 2009 323
25 "Hannahin harharetket" "Can't Get Home to You Girl" Tom Seeley Bob Koherr 8. marraskuuta 2009 324
26 "Lainahöyhenissä" "Come Fail Away" Douglas Lieblein Rich Correll 6. joulukuuta 2009 325
27 "Bestis siivojana" "Got to Get Her Out of My House" Douglas Lieblein Rich Correll 10. tammikuuta 2010 321
28 "Kämppäkaveri" "The Wheel Near My Bed (Keeps on Turnin')" Jay J. Demopoulos
Steven James Meyer
Bob Koherr 21. helmikuuta 2010 328
29 "Kotiseudun Kutsu Osa 1" "Miley Says Goodbye? Part 1" Michael Poryes
Steven Peterman
Rich Correll 7. maaliskuuta 2010 329
30 "Kotiseudun Kutsu Osa 2" "Miley Says Goodbye? Part 2" Michael Poryes
Steven Peterman
Rich Correll 14. maaliskuuta 2010 11. kesäkuuta 2011 330

4. tuotantokausi: 2010–2011[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jaksonumero Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Käsikirjoittaja Ohjaaja Ensiesitys Ensiesitys MTV3 Tuotantokoodi
1 "Uusi Koti Kullan Kallis" "Sweet Home Hannah Montana" Michael Poryes
Steven Peterman
Bob Koherr 11. heinäkuuta 2010 6. elokuuta 2011 402
2 "Rehtorin Puhuttelu" "Hannah Montana to the Principal's Office" Steven James Meyer Bob Koherr 18. heinäkuuta 2010 13. elokuuta 2011 401
3 "Isälle Morsian" "California Screamin'" Jay J. Demopoulos Bob Koherr 25. heinäkuuta 2010 20. elokuuta 2011 403
4 "Luottamuspula" "De-Do-Do-Do, Da-Don't-Don't, Don't, Tell My Secret" Andrew Green Adam Weismann 1. elokuuta 2010 27. elokuuta 2011 404
5 "Hyvästit Jakelle" "It's the End of the Jake As We Know It" Maria Brown-Gallenberg Shannon Flynn 8. elokuuta 2010 3. syyskuuta 2011 405
6 "Ole Luonani Aina" "Been Here All Along" Douglas Lieblein Adam Weissman 22. elokuuta 2010 10. syyskuuta 2011 407
7 "Ratsastamisen Ilot Ja Surut" "Love That Let's Go" Heather Wordham Adam Weissman 12. syyskuuta 2010 17. syyskuuta 2011 406
8 "Bonusraita" "Hannah's Gonna Get This'" Steven James Meyer
Donna Jatho
Bob Koherr 3. lokakuuta 2010 24. syyskuuta 2011 408
9-10 "Aina Luonani" "I'll Always Remember You" Andrew Green
Maria Brown-Gallenberg
Bob Koherr(Osa1)
Shannon Flynn(Osa2)
7. marraskuuta 2010 1. lokakuuta 2011 ja 8. lokakuuta 2011 409-410
11 "Aito Asia" "Can You See the Real Me?" Douglas Lieblein John D'Incecco 5. joulukuuta 2010 15. lokakuuta 2011 411
12 "Pettymyksiä Ja Pelkoa" "Kiss It All Goodbye" Jay J. Demopoulos
Edward C. Evans
Shannon Flynn 19. joulukuuta 2010 29. lokakuuta 2011 412
13 "-" "I Am Mamaw, Hear Me Roar!" Heather Wordham Bob Koherr 9. tammikuuta 2011 5. marraskuuta 2011 413
14 "-" "Wherever I Go" Michael Poryes
Steven Peterman
Bob Koherr 16. tammikuuta 2011 414-415

Elokuvat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Elokuvan nimi Käsikirjoittaja Ohjaaja Julkaisupäivä
Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert
-
Bruce Hendricks
1. helmikuuta 2008
Hannah Montana: The Movie
Daniel Berendsen
Peter Chelsom
10. huhtikuuta 2009

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Hannah Montana jaksot - tuotantokausi 1 MTV3.fi. Viitattu 28.4.2010. (suomeksi)
  2. Hannah Montana jaksot - tuotantokausi 2 MTV3.fi. Viitattu 28.4.2010. (suomeksi)