Hannah Montana (4. tuotantokausi)

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hannah Montana Forever
Maa Yhdysvallat
Esittäminen
Verkko Disney Channel
Ensimmäinen esitys 11. heinäkuuta 2010 (Disney Channel)
Viimeinen esitys 16. tammikuuta 2011 (Disney Channel)
Esitysten määrä

12

Edellinen:
tuotantokausi 3

Televisiosarjan Hannah Montana neljäs ja viimeinen tuotantokausi (tunnettu nimellä Hannah Montana Forever) aloitettiin Disney Channel -kanavalla 11. heinäkuuta 2010 ja se päättyy keväällä 2011.

Näyttelijöiden valinta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Neljännessä tuotantokaudessa Mitchel Musso ei esiinny enää osana päähahmoista: tämän sijaan hän esiintyy toistuvana roolihahmona. Sarjassa esiintyvät esimerkiksi Ray Liotta, Angus T. Jones, Sheryl Crow ja Christine Taylor. Sarjassa esiintyy myös näyttelijä Tammin Sursok, joka esiintyy Jacksonin tyttöystävän roolissa.

Musiikki[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

"Are You Ready (Superstar)" ja "Ordinary Girl" ovat kappaleita, joita on käytetty neljännen Hannah Montana -kauden mainostamiseen.

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pääartikkeli: Luettelo televisiosarjan Hannah Montana jaksoista

Jaksonumero Englanninkielinen nimi Käsikirjoittaja Ohjaaja Ensiesitys Ensiesitys MTV3 Tuotantokoodi
1 "Sweet Home Hannah Montana" Michael Poryes
Steven Peterman
Bob Koherr 11. heinäkuuta 2010 402
Stewartit ovat muuttaneet uuteen asuntoon, joka on muuten täysin Mileyn ja Lillyn makuun, kunnes he näkevät makuuhuoneensa: Robby on tehnyt Mileyn makuuhuoneesta täysin hänen lapsuudenhuoneensa, sisältäen valkoisen kerrossängyn, vaaleanpunaiset seinät, pinkit vuodevaatteet, leluja ja täytetyn yksisarvisen. Tytöt päättävät, että huone ei jää sellaiseksi, mutta Miley ei halua kertoa isälleen, että vihaa huonetta, sillä tämä oli suunnitellut sen varta vasten hänelle. Samaan aikaan Jacksonin on luotava hyvät suhteet hänen ärsyttävään naapuriinsa TJ:hin läheistyäkseen TJ:n serkun, Sienan, kanssa, joka asuu naapurissa.
 • Jaksossa esiintyneet Hannah Montanan kappaleet: "Are You Ready (Superstar)"
 • Vierailevat tähdet: Angus T. Jones, Tammin Sursok, Morgan York, Hayley Chase.
2 "Hannah Montana to the Principal's Office" Steven James Meyer Bob Koherr 18. heinäkuuta 2010 401
Kun Miley ei ole rekisteröitynyt kouluunsa aikaisin, niin rehtori Luger tekee poikkeuksen ja suostuu rekisteröimään Hannahin, joka sitten korjaa ongelman. Miley tajuaa, että Hannahin tuominen kouluun tuottaa vain enemmän vaikeuksia. Samaan aikaan Jackson rupeaa vainoharhaiseksi, kun Siena pyytää häntä ulos.
 • Jaksossa esiintyneet Hannah Montanan kappaleet: "Ordinary Girl"
 • Vierailevat tähdet: Ray Liotta, Tammin Sursok, Erin Matthews, Morgan York, Hayley Chase.
3 "California Screamin'" Jay J. Demopoulos Bob Koherr 25. heinäkuuta 2010 403
Miley tuntee, että Robby on uhrannut yksityiselämäänsä Mileyn uran takia, joten hän järjestää Robbylle sokkotreffit koulunsa hoitajan, Lorin, kanssa. Samaan aikaan Jackson on huolissaan ensisuudelmasta Sienan kanssa.
 • Vierailevat tähdet: Christine Taylor, Tammin Sursok.
4 "De-Do-Do-Do, Da-Don't-Don't, Don't, Tell My Secret" Andrew Green Adam Weismann 1. elokuuta 2010 404
Miley on melkein paljastaa Hannah Montana -salaisuutensa, kun Siena näkee hänet ikkunasta. Siena alkaa epäillä, että Jackson tapailee toista tyttöä, joten hän rukoilee Mileytä paljastamaan salaisuutensa Sienalle. Samaan aikaan Robby menee kalastamaan Ricon kanssa opettaakseen tätä rentoutumaan.
 • Vierailevat tähdet: Tammin Sursok.
5 "It's the End of the Jake As We Know It" Maria Brown-Gallenberg Shannon Flynn 8. elokuuta 2010 405
Kun Oliver tulee vierailemaan, hän tuo mukanaan salaisuuden Jakesta: Hän on pettänyt Mileytä. Kun Jake saapuu, Lilly ja Oliver päättävät salata asian Mileyltä. Myöhemmin Miley saa kuitenkin tietää asiasta, kun eräs lapsi kuulee, kun Oliver ja Lily puhuvat Jakesta. Lapsi puhuu asiasta Mileyn ollessa paikalla, joten Oliver näyttää hänelle kuvan Jakesta toisen tytön kanssa. Käytyään läpi tappelun Jaken kanssa Miley viimein eroaa Jaken kanssa. Samaan aikaan Jackson esittää olevansa Ricon isä, saaden siitä kaksituhatta dollaria, jotta voi vierailla Sienan luona.
6 "Been Here All Along" Douglas Lieblein Adam Weissman 22. elokuuta 2010 407
Miley peruuttaa suunnitelmansa isänsä kanssa yhteisestä iltapäivästä mennäkseen sen sijaan ensitreffeille Jessen kanssa. Miley suuttuu, kun Jessen isä soittaa Jesselle ja hän vastaa puheluun, koska oli itse tehnyt omalle isälleen oharit. Mutta kun Jesse kertoo Mileylle, että hänen isänsä on Afganistanissa eivätkä he puhu juuri koskaan, niin Miley tajuaa kuinka kiitollinen hän on siitä, että hänen oma isänsä on lähettyvillä ja pyytää Robbylta anteeksi.
 • Jaksossa esiintyneet Hannah Montanan kappaleet: "Been Here All Along", "Que Sera", "I'm Still Good"
 • Vierailevat tähdet: Christine Taylor, Drew Roy, Samantha Abrigo, Brandi Cyrus, Charlene Deguzman, Alvin C. Forbes, Max Atom Kuehn
7 "Love That Let's Go" Heather Wordham Adam Weissman 12. syyskuuta 2010 406
Lilly vihdoin haluaa ratsastaa Blue Jeansilla, mutta ratsastuksen aikana käärme puree Blue Jeansia ja hevonen kaatuu maahan, jolloin Lilly murtaa jalkansa. Lilly ja Robby Ray auttavat Mileytä Blue Jeansin toipumisen aikana. Samaan aikaan Jackson yrittää tehdä vaikutuksen Sienaan lukemalla yhden Sienan lempikirjoista, mutta tylsistyessään alkaa lukea sarjakuvia.
8 "Hannah's Gonna Get This'" Steven James Meyer
Donna Jatho
Bob Koherr 3. lokakuuta 2010 408
Hannahin täytyy kirjoittaa perjantaihin mennessä uusi kappale tulevalle albumilleen. Hän kirjoittaa kappaleen, josta ohjaaja ei pidä. Ohjaaja löytää kymmenen Hannahin fania ja kysyy heiltä, pitävätkö he kappaleesta. Suurin osa ei pidä kappaleesta, joten Hannah pyytää Lillyn pukeutumaan pikkulapseksi yrittäen käännyttää negatiiviset ajattelijat. Hannah tajuaa, että kyseessä on hänen uransa ja hän haluaa tehdä kappaleen, vaikka se saisikin negatiivisia kommentteja. Lopussa hän päätyy laulamaan kappaleen dueettona yhdessä Iyazin kanssa, koska hän haluaa myös laulaa sen. Samaan aikaan Jackson huomaa, että Ricolla on viiket, ja yrittää kasvattaa sellaiset myös itse. Muutamien yritysten jälkeen Jackson myöntää, ettei voi kasvattaa viiksiä, mutta tehtyään hiukan taustatyötä Jackson huomaa, että jokaisella Ricon suvussa, joilla on ollut viikset, ovat päätyneet kaljuiksi. Tämä saa Ricon pelokkaaksi.
 • Jaksossa esiintyneet Hannah Montanan kappaleet: "Que Sera", "Gonna Get This" (feat. Iyaz), "Barefoot Cinderella" (esittäjä Robbie Ray kirjoittaessaan sen Hannahille)
 • Vierailevat tähdet: Iyaz, Gildart Jackson
9 "I'll Always Remember You" Andrew Green
Maria Brown-Gallenberg
Bob Koherr (osa 1)
Shannon Flynn (osa 2)
7. marraskuuta 2010 409-410
Mileyn salaisuudesta tulee ongelma. Hänen poikaystävänsä Jesse paljastaa tietävänsä Mileyn kaksoiselämästä vain kiinnittäessään huomioita, ja Jay Leno show'ssa Jesse ja Hannah suutelevat. Rannalla ollessaan Jesse suutelee Mileytä ja fanien ja muiden ollessa loukkaantuneita Jessen petturuudesta Hannahia kohtaan he eroavat. Miley ja Lilly saavat lukion hyväksymiskirjeensä, mutta Miley ei päässyt Stanfordiin, koska hänellä ei ollut Hannahin takia minkäännäköisiä ylimääräisiä vapaa-ajan harrastuksia. Hän yrittää päästä kouluun Hannahin avulla mutta epäonnistuu, joten Lilly lupautuu jäämään pois lukiosta vuoden ajaksi, jotta Mileykin pääsee sisään seuraavana vuonna. Miley tajuaa, että hänen ystävänsä uhraavat paljon vain hänen salaisuutensa takia. Kun Miley on meenyt ajassa taaksepäin muistellen kaikkea, mitä hän on kokenut Hannahin aikana, hän päättää mennä uudelleen vieraaksi Jay Leno show'hon. Siellä hän ottaa peruukin pois päästään ja paljastaa kaikille kuka oikeasti on ja laulaa uuden laulun Mileynä. Jackson, Rico ja Siena toimivat jakson taustalaulajina ja kertojina.
 • Jaksossa esiintyneet Hannah Montanan kappaleet: "Barefoot Cinderella", "I'll Always Remember You", "Wherever I Go"
 • Vierailevat tähdet: Jay Leno, Phil McGraw, Drew Roy, Tammin Sursok, Valerie Mahaffey.
10 "Can You See the Real Me?" Douglas Lieblein John D'Incecco 5. joulukuuta 2010 411
Miley on haastattelussa yhdessä Robin Robertsin kanssa sen jälkeen, kun on paljastanut olevansa Hannah Montana. Miley juttelee elämänsä ongelmista ja julkistaa joitakin muistettavimpia hetkiä.
 • Vierailevat tähdet: Robin Roberts