Luettelo Black Sabbathin jäsenistä

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Black Sabbathin jäsenistä. Luettelo sisältää kaikki kokoonpanot.

Kokoonpanot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Black Sabbathin kokoonpanot
(1969–1977)
(1977–1978)
  • Dave Walker – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Geezer Butler – basso
  • Bill Ward – rummut, laulut
(1978–1979)
  • Ozzy Osbourne – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Geezer Butler – basso
  • Bill Ward – rummut, laulu
(1979–1980)
  • Ronnie James Dio – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Geezer Butler – basso kitara
  • Bill Ward – rummut
(1980–1982)
  • Ronnie James Dio – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Geezer Butler – basso
  • Vinny Appice – rummut
(1982–1983)
  • Ian Gillan – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Geezer Butler – basso
  • Bill Ward – rummut
(1983–1984)
  • Ian Gillan – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Geezer Butler – basso
  • Bev Bevan – rummut
(1984–1985)
  • David Donato – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Geezer Butler – basso
  • Bill Ward – rummut
(13. kesäkuuta 1985) – Live Aid
  • Ozzy Osbourne – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Geezer Butler – basso
  • Bill Ward – rummut
(1985–1986)
(1986)
  • Ray Gillen – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Dave Spitz – basso
  • Geoff Nicholls – kosketinsoittimet
  • Eric Singer – rummut
(1986)
  • Ray Gillen – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Bob Daisley – basso
  • Geoff Nicholls – kosketinsoitin
  • Eric Singer – rummut
(1987)
  • Ray Gillen – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Geoff Nicholls – kosketinsoittimet
(1987)
  • Tony Martin – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Dave Spitz – basso
  • Geoff Nicholls – kosketinsoittimet
  • Bev Bevan – rummut
(1987–1988)
  • Tony Martin – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Jo Burt – basso
  • Geoff Nicholls – kosketinsoittimet
  • Terry Chimes – rummut
(1988–1989)
(1989–1991)
  • Tony Martin – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Neil Murray – basso
  • Geoff Nicholls – kosketinsoittimet
  • Cozy Powell – rummut
(1991–1992)
  • Ronnie James Dio – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Geezer Butler – basso
  • Vinny Appice – rummut
(1992–1994)
  • Tony Martin – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Geezer Butler – basso
  • Geoff Nicholls – kosketinsoittimet
  • Bobby Rondinelli – rummut
(1994)
  • Tony Martin – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Geezer Butler – basso
  • Geoff Nicholls – kosketinsoittimet
  • Bill Ward – rummut
(1994–1995)
  • Tony Martin – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Neil Murray – basso
  • Geoff Nicholls – kosketinsoittimet
  • Cozy Powell – rummut
(1995–1997)
  • Tony Martin – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Neil Murray – basso
  • Geoff Nicholls – kosketinsoittimet
  • Bobby Rondinelli – rummut
(1997)
  • Ozzy Osbourne – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Geezer Butler – basso
  • Mike Bordin – rummut
(1997–1998)
  • Ozzy Osbourne – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Geezer Butler – basso
  • Bill Ward – rummut
(1998)
  • Ozzy Osbourne – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Geezer Butler – basso
  • Vinny Appice – rummut
(1999–)
  • Ozzy Osbourne – laulu
  • Tony Iommi – kitara
  • Geezer Butler – basso
  • Bill Ward – rummut