Luettelo Abban kappaleista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Luettelo ruotsalaisen popyhtye Abban (19721982) kappaleista julkaisuvuosien ja albumien mukaan jäsenneltynä. Kappaleiden yhteydessä on mainittu niiden pituus ja vokalistit. Singlet on linkitetty.

Ring Ring (1973)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Raita Kappale Kesto Laulu
1. Ring Ring 3 min 6 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
2. Another Town, Another Train 3 min 13 s Björn Ulvaeus
3. Disillusion 3 min 7 s Agnetha Fältskog
4. People Need Love 2 min 46 s Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad
5. I Saw It In The Mirror 2 min 34 s Benny Andersson, Björn Ulvaeus
6. Nina, Pretty Ballerina 2 min 53 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
7. Love Isn't Easy (But It Sure Is Hard Enough) 2 min 55 s Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad
8. Me and Bobby and Bobby's Brother 2 min 52 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
9. He Is Your Brother 3 min 19 s Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad
10. She's My Kind Of Girl 2 min 45 s Benny Andersson, Björn Ulvaeus
11. I Am Just a Girl 3 min 3 s Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad
12. Rock'n Roll Band 3 min 11 s Benny Andersson, Björn Ulvaeus
13. Merry-Go-Round 3 min 26 s Benny Andersson, Björn Ulvaeus
14. Santa Rosa 3 min 1 s Benny Andersson, Björn Ulvaeus
15. Ring, Ring (bara du slog en signal) 3 min 10 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad

Waterloo (1974)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Raita Kappale Kesto Laulu
1. Waterloo 2 min 49 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
2. Sitting In The Palmtree 3 min 40 s Björn Ulvaeus
3. King Kong Song 3 min 15 s Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad
4. Hasta Manana 3 min 10 s Agnetha Fältskog
5. My Mama Said 3 min 16 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
6. Dance (While The Music Still Goes On) 3 min 14 s Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad
7. Honey, Honey 2 min 56 s Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad
8. Watch Out 3 min 47 s Björn Ulvaeus
9. What About Livingstone 2 min 56 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
10. Gonna Sing You My Lovesong 3 min 39 s Anni-Frid Lyngstad
11. Suzy-Hang-Around 3 min 12 s Benny Andersson
12. Ring, Ring (US Remix 1974) 3 min 7 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
13. Waterloo (ruotsinkielinen versio) 2 min 47 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
14. Honey, Honey (ruotsinkielinen versio) 3 min 0 s Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad
15. Waterloo (saksankielinen versio) 2 min 45 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
16. Waterloo (ranskankielinen versio) 2 min 42 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad

Abba (1975)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Raita Kappale Kesto Laulu
1. Mamma Mia 3 min 35 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
2. Hey, Hey Helen 3 min 13 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
3. Tropical Loveland 3 min 6 s Anni-Frid Lyngstad
4. Sos 3 min 23 s Agnetha Fältskog
5. Man In The Middle 3 min 3 s Björn Ulvaeus
6. Bang-A-Boomerang 3 min 4 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
7. I Do, I Do, I Do, I Do, I Do 3 min 17 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
8. Rock Me 3 min 5 s Björn Ulvaeus
9. Intermezzo No. 1 3 min 47 s
10. I've Been Waiting For You 3 min 45 s Agnetha Fältskog
11. So Long 3 min 6 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
12. Crazy World 3 min 48 s Björn Ulvaeus
13. Pick A Bale Of Cotton/On Top Of Old Smokey/Midnight Special 3 min 21 s Benny Andersson, Björn Ulvaeus
14. Santa Rosa 3 min 1 s Benny Andersson, Björn Ulvaeus
15. Ring, Ring (bara du slog en signal) 3 min 10 s Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad

Arrival (1976)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Raita Kappale Laulu
1. When I Kissed the Teacher Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
2. Dancing Queen Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
3. My Love, My Life Agnetha Fältskog
4. Dum Dum Diddle Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
5. Knowing Me, Knowing You Anni-Frid Lyngstad
6. Money, Money, Money Anni-Frid Lyngstad
7. That's Me Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
8. Why Did It Have To Be Me Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog ja Anni-Frid Lyngstad
9. Tiger Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
10. Arrival
11. Fernando Anni-Frid Lyngstad
12. Happy Hawaii Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad