Louis Braunzel

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Louis Braunzel
Luoja(t) Kevin Eastman
Peter Laird
Kustantamo Mirage Studios
Ensiesiintyminen Teenage Mutant Ninja Turtles Vol 2 #3 (helmikuu 1994)
Oikea nimi Louis Braunzel
Status aktiivinen
Henkilöllisyydet herra Braunzel
Voimat Psyykkiset voimat, kyky hallita muiden mieltä
Suhteet

Louis Braunzel on Mirage Studiosin kustantama sarjakuvahahmo, jonka loivat Kevin Eastman ja Peter Laird. Se teki ensi esiintymisensä Teenage Mutant Ninja Turtles lehden toisen osan kolmannessa numerossa, vuonna 1994.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Braunzel oli 1950-luvulla DARPA:n yksi kokeista, jonka aikana hän sai psyykkisiä voimia, kuten kyvyn manipuloida muiden ajatuksia, tunteita ja luonnetta. Tämän kyvyn avulla Braunzel pakeni DARPA:n laitoksen vankeudesta ja pyrki elämään normaalia elämää.

Myöhemmin hän muutti vuokralaiseksi April O'Neilin asumaan kerrostaloon ja oli todistamassa Raphaelin kidnappausta. Sitä ennen Turtlesien taisteltua kyborgiksi itsensä muunneltua Baxter Stockmania vastaan, jonka jälkeen DARPA sieppasi Raphaelin. Samalla heidän agenttinsa alkoivat tutkia Aprilin asuntoa löytääkseen loput kolme Turtlesia, jolloin Braunzel kertoi Casey Jonesille ja muille Turtleseille kykenevänsä auttamaan heitä Raphaelin etsimisessä. Yhdessä Caseyn, kolmen Turtlesin ja Jonkun he murtautuivat DARPA:n päämajaan ja vapauttivat Raphaelin, sekä muutaman muun tuntemattoman olennon. Pakomatkan aikana he kuitenkin menettivät Jonkun, joka kuoli suuren meritähden näköisen hirviön syödessä sen.[1] Tapahtumaan jälkeen ryhmä palasi New Yorkiin, jossa Braunzel pyyhki muutaman menneen päivän tapahtumat kaikkien Turtlesien paitsi Leonardon mielestä pois. Pian Braunzel jätti Aprilin ja kaiken muun taakseen, ja muutti pois New Yorkista.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Teenage Mutant Ninja Turtles Vol 2 #12 Viitattu 16.7.2009
Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.