Latin Eagles

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Latin Eagles
Perustettu 1960-luku
Halsted ja Addison, Chicago
Vuodet toiminnassa 1960-luku - nykyhetki
Alue Chicago
Rikollistoiminta Huumeiden kuljetus, ryöstöt, murhat
Liittoumat Folk Nation
Kilpailijat People Nation, Latin Kings

Almighty Latin Eagles Nation on yhdysvaltalainen rikollisjengi, joka on lähtöisin Halstedin ja Addisonin alueilta Chicagosta. Se perustettiin 1960-luvulla ja on osa Folk Nationia. Alun perin jengi oli tarkoitettu latinojen poliittiseksi organisaatioksi, mutta 1970-luvulla se muuttui rikolliseksi katujengiksi.

Tunnistus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Latin Eaglesin jäsenet tunnistavat toisensa harmaasta ja mustasta väristä. He käyttävät myös symboleja, kuten kotkan pään kuva tai lentävän kotkan kuva. He käyttävät myös Folk Nationin symboleja.

Jengin kehitys[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jo hieman syntymisensä jälkeen ALEN osallistui huumeiden kuljetukseen, ryöstöihin ja murhiin, joka tapauksessa lisäsivät rikollisuutta 1980-luvulla.

ALEN on myös alkuperäinen Folk Nationin perustaja. He kuuluivat myös latinalaisten katujengien liittoon ULO:on (United Latino Organization). Tähän liittoon kuului myös esimerkiksi Maniac Latin Disciples ja Insane Spanish Cobras, jotka olivat muiden ohella alkuperäisin Folk Nationin perustajia.

Latin Eaglesin levitessä he joutuivat sotaan People Nation jengin, Almighty Latin King Nationin, kanssa. ALENilla on vieläkin sota alueista Latin Kingsin kanssa.