L.A. Beast

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kevin Thomas Strahle (s. 6. tammikuuta 1984 Ridgewood, New Jersey),[1][2] tunnetaan myös nimellä L.A. Beast, on ammattilainen kilpailuhenkinen syöjä[3][4] joka ylläpitää haastepainotteista kanavaa YouTubessa. Strahle aloitti videoiden kuvaamisen asuessaan Los Angelesissä, Kaliforniassa ennen muuttamistaan takaisin kotikaupunkiinsa Ridgewoodiin, New Jerseyyn, josta hän on muuttanut nykyiseen asuinpaikkaansa Kalifornian Santa Monicaan.[5]

Toukokuussa 2015 hänen kanavallaan oli yli miljoona tilaajaa, yli 150 miljoonaa näyttökertaa sekä hänen kanavansa oli 1 407 tilatuin kanava YouTubessa.[6] Internet-esiintymistensä lisäksi hän on esiintynyt televisio-ohjelmissa The Tonight Show with Jay Leno,[7][8] The Today Show Australia[9] ja Tosh.O.[10][11] Strahle on hyvin tunnettu hänen äärimmäisestä kestävyydestään pitkittävissä, kivuliaissa ja näennäisesti mahdottomissa haasteissa.

Strahle ylläpiti aktiivisesti myös onnistuneen lopputuloksen aikaansaanutta kampanjaa, jonka tarkoituksena oli tuoda 1990-luvun alkupuolella valmistettua ja markkinoitua Crystal Pepsi-virvoitusjuomaa takaisin markkinoille.[12][13] Juoman jälleenmyynti aloitettiin Yhdysvalloissa ja Kanadassa vuonna 2016.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:L.A. Beast