Klaukkalan urheilualue

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Klaukkalan urheilualue. Edustalla urheilukenttä, taustalla vasemmalla Monikko ja taustalla oikealla Nurmijärven Sähkö-areena.

Klaukkalan urheilualue sijaitsee Klaukkalassa Nurmijärvellä. Urheilualueella on uusittu, lämmitettävä tekonurmikenttä, jalkapallohalli Nurmijärven Sähkö-areena, urheilukenttä, tenniskenttiä ja monitoimitalo Monikko. Urheilualueen katsomot tullaan uusimaan vuonna 2018.

Urheilualueen uusittu tekonurmi

Urheilualuetta käyttävät muun muassa NJS, sekä Nurmijärven Yleisurheilu.

Kartta Klaukkalan urheilualueesta.

Alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat myös jäähalli ja yksityinen tennishalli. Urheilualueen pukukopit sijaitsevat Monikossa. Nurmijärven Sähkö-areenan taakse, on tulossa pieni parkkipaikka, ja tie Klaukkalantien toisesta päästä. Alueen takaa tulee myös uusi kevyen liikenteen väylä. Urheilualueen ympärille ollaan rakentamassa paljon uutta asutusta. Alueen vieressä on myös kaksi koulua, Urheilupuiston koulu ja Klaukkalan koulu.

Tapahtumakenttä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alueen keskelle on rakenteilla tapahtumakenttä, jossa voi järjestää esimerkiksi sirkusesityksiä, näyttelyitä, tai urheilukilpailuita. Tapahtumakentällä on myös ulkokuntoilulaitteita, sekä katukoripallokenttä. Tapahtumakenttä valmistui marraskuussa 2017.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]