Keskustelu:Tähdet kertovat, komisario Palmu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mikään muu nettisivusto ei anna elokuvan ikärajaksi K-15 kuin Elonet. Sen sijaan Tähdet kertovat, komisario Palmu -elokuvan DVD-version takakansi ilmoittaa K-11 -ikärajan. --Opossumi 19. lokakuuta 2006 kello 15.45 (UTC)

Omituista kyllä Valtion elokuvatarkastamon sivut antavat ikärajaksi K15, K11 ja S tai Suositusikäraja: K8. En sitten tiedä mikä näissä on erona, mutta voimassa olevaksi päätökseksi on merkitty K15. --J 19. lokakuuta 2006 kello 17.35 (UTC)

Komisario Palmu -artikkelissa: "Ohjaaja ja tuottaja pyysivät Waltaria tekemään käsikirjoituksen uutta elokuvaa varten. Waltari myöntyi pyyntöön, ja muutaman viikon kuluttua hän ilmoitti Kassilalle että "tulikin tehdyksi kirja". Niinpä tarina ilmestyi sekä romaanina että elokuvana."

Tässä artikkelissa: "Muutaman viikon päästä hän ilmoitti kirjoittaneensa täyden käsikirjoituksen elokuvaan. Ensi-illan jälkeen hän muokkasi käsikirjoituksen romaaniksi"

Kumpi on oikein? Vesahjr 23. marraskuuta 2010 kello 20.12 (EET)[vastaa]

Kaksi artikkelia[muokkaa wikitekstiä]

Wikipediassa on artikkeli sekä kirjasta että elokuvasta. Kuuluisiko juoniselostus paremmin kirjasta kertovaan artikkeliin? Turha sitä on kahdessa artikkelissa toistaa.--Vesahjr (keskustelu) 11. kesäkuuta 2012 kello 16.49 (EEST)[vastaa]