Keskustelu:Sokos Hotel Hamburger Börs

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Neutraali näkökulma[muokkaa wikitekstiä]

Käyttäjä:Riisipuuro, poistit viittaukseni artikkeliin Paritus. Siinä artikkelissa viitattiin myös tähän hotelliin. Siksi poistosi oli tällä kertaa aiheeton. Tieto on tarkistettavissa ja lähteestä selviää kuka tiedon antoi. Wikipedia:Neutraali näkökulma oikeuttaa tiedon palautukseen. Watti 30. tammikuuta 2008 kello 19.17 (UTC)

Eikä oikeuta. Tuossa linkissä ei ole mitään järkeä. Mieti nyt vähän. Samulili 30. tammikuuta 2008 kello 19.35 (UTC)
Mielestäni on. Hotellissa on havaittu liiga, joka on harjoittanut paritusta kolme vuotta: 2005-2007. Liiga keräsi 70 000-100 000 € kuukausitulot. Julkisuus ehkäisee vastaavan toistumista tässä tai muissa hotelleissa. Perustelematon mielipide ei kumoa tapahtumia. Ilman parempia perusteluita palautan linkin. Watti 30. tammikuuta 2008 kello 19.51 (UTC)
Tämä ei ole mikään tuomioistuin tai iltapäivälehti. Jos palautat linkin nyt vielä kerran, olet osallinen muokkaussotaan ja tulen antamaan sinulle eston. Samulili 30. tammikuuta 2008 kello 19.59 (UTC)
Wikipedia ei ole Poliisi-TV, eikä mahdollinen rikosten ehkäisy ole artikkelien tekoperuste. Linkki paritukseen antaa vääristyneen kuvan ko. hotellin toiminnasta, eli heikentää wikipedian toimintaa tietosanakirjana (wikipedian uskottavuudesta puhumattakaan). Terv. --Riisipuuro 30. tammikuuta 2008 kello 20.08 (UTC)--
Samulili ja --Riisipuuro: Wikipedia:Muokkaa sivuja rohkeasti. Kirjoitan rohkeasti myös aiheesta, josta haluttaisiin vaieta. Kirjoitus tai viite ei ole loukkaava ja se on todennettavissa. Wikipedia, joka tekee sivuista vain yritysmainoksia on arvoton. Viittaus ei sisällä syytöksiä vaan on neutraali. Lehdistönvapaus edistää demokratiaa. Se on myös Wikipedian tavoite. Siksi vaadin palautusta. Watti 31. tammikuuta 2008 kello 16.34 (UTC)
En tiedä keneen viittaat kun mainitset että aiheesta haluttaisiin vaieta, enkä tunnista tätä yritysartikkelia yritysmarkkinoinniksi, vaikka tekstissä on kyllä hivenen neutralisoinnin varaa. Voinet vapaasti kirjoittaa aiheista joista haluat. Kaikkien meidän on kuitenkin hyväksyttävä Wikipedian säännöt ja päämäärät, muun muassa neutraali tietosanakirjatyyli. Oma agenda on esitettävä jossain muualla, oli se miten tärkeä hyvänsä. Lehdistönvapaus edistää demokratiaa on aivan totta, muttei liity tähän asiaan millään tavalla. Demokratian esitaistelijana toimiminen on tehtävä jossain muualla kuin Wikipediassa. --Riisipuuro 31. tammikuuta 2008 kello 17.03 (UTC)--

Periaate, että rikoksista vaietaan, koska ne ovat poliisiasioita ei ole neutraali. Se ei ole Wikipedian periaate. Watti 31. tammikuuta 2008 kello 17.54 (UTC)

Periaate kuitenkin on, että sellaista (oikeus)henkilöä, jota ei edes epäillä rikoksesta, ei tule sellaisesta implikoida Wikipediassakaan. -- Piisamson 31. tammikuuta 2008 kello 17.56 (UTC)

Artikkelin nimi[muokkaa wikitekstiä]

Kun meillä on omat luokat Sokos-hotelleista ja Scandic-hotelleista, niin pitäisiköhän tämä jättää tälle vanhalle nimelle ja lopettaa tämän päivittäminen ja luoda uusi artikkeli Scandic Hotel Hamburger Börs? Muutos vanhaan on kuitenkin melkoinen, kun Osuuskaupalla oli vanhan hotellin kanssa pitkä rupeama ja nyt on alettu niin alusta, että rakennuskin on purettu ja uutta pykätään tilalle. Koko tontin historiastahan ja tietysti myös nykypäivästä on oma artikkelinsa Hamburger Börs, jossa voidaan kertoa hotellia koskevasta kehityskulusta yleisemmin ja viitata sitten ala-artikkeleihin, tähän ja Scandicia koskevaan. --Lax (keskustelu) 13. heinäkuuta 2021 kello 12.31 (EEST)Vastaa[vastaa]

Nyt on uusi tynkä avattu täydentämiselle ja päivittämiselle. Nimi on Scandic Hamburger Börs. --Lax (keskustelu) 6. tammikuuta 2022 kello 12.12 (EET)Vastaa[vastaa]