Keskustelu:Revitty Harso

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Löysien ritarien merkityksestä porilaisen musiikin uudelle sukupolvelle[muokkaa wikitekstiä]

Mika Raekivi perusti Revityn Harson hajottua uuden yhtyeen nimeltä Löysät Ritarit, joka koottiin vasta lopettaneen Serge Spiran pohjalle.

Löysät ritarit oli energinen, omaperäinen ja rajoja rikkova yhtye, jonka asenne teki vaikutuksen moniin porilaisiin nuoriin muusikonalkuihin. On selvää, että juuri tämän yhtyeen esitysten näkeminen on laajentanut monien sittemmin 90-luvulla jopa kansainvälistä huomiota saavuttaneiden porilaisten artistien näkemystä siitä, että musiikissa on viime kädessä kaikki mahdollista.

Olisi ehkä liioiteltua kirjoittaa oma artikkeli Löysistä Ritareista, mutta yhtye muodostaa merkittävän sillan ainakin Revityn Harson kautta 80-luvun "pori-rockin" sukupolven ja 90-luvun avant garde-skenen välille, ja mielestäni nämä asiat kannattaa mainita aina porilaisen rockin historiaa laajemmin käsittelevissä artikkeleissa.

SergeSpira 21. tammikuuta 2009 kello 11.00 (EET)[vastaa]

Artikkeli Porirock kaipaisi laajennusta, ja sinne tuollainen tieto ehkä parhaiten kuuluu. Eli sinne vaan kirjoittamaan. Puuropyssy 21. tammikuuta 2009 kello 22.33 (EET)[vastaa]