Keskustelu:Pako

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

***kuollut 2. kaudella...***, juonipaljastukset[muokkaa wikitekstiä]

Onko noilla "kuollut"-paljastuksilla mitään virkaa tuossa? Minusta nuo ovat turhia, ja todellakin vai tahalleen pilaavat katsomisnautintoja. Hyvällä tuurilla noin yksi kymmenestä on LAITTOMASTI ladannut jaksot internetistä, ja yksi sadasta katsojasta katsoo ne mahdollisesti oikeasti FOXilta (mitä epäilen...). Ne, jotka nyt eivät ole katsoneet 2. kautta ja mahdollisesti seuraavat vielä MTV3:lta, kärsivät turhaan eivätkä voi katsoa edes rooliluetteloa joutumatta paljastuksien kohteeksi. Hahmoluettelon voitte tehdä, missä kerrotaan hahmosta ja ehkä myös heidän kohtalonsa, mutta minusta tuo paljastelu vaivaisessa rooliluettelossa on äärimmäisen turhaa. --TPG 30. tammikuuta 2007 kello 14.31 (UTC)

Samaa mieltä. Tai jos nuo on ihan pakko kertoa, niin vaikka sitten hienovaraisemmin ilmoittaa vain millä tuotantokausilla näyttelijä esiintyy. –Kooma 31. tammikuuta 2007 kello 08.08 (UTC)

Jaksoluettelo[muokkaa wikitekstiä]

Poistin jaksoluettelon, mutta Kallerna palautti. Luettelolle on olemassa omakin artikkelinsa ja siksi se ei mielestäni ole äärimmäisen tarpeellinen tässä artikkelissa, eikä myöskään ole järkevää ylläpitää samoja tietoja kahdessa paikassa. Englanninkielisessäkin artikkelissa tämä on oivallettu (pakollinen perustelu ;-). En kuitenkaan viitsi suoraan lähteä palauttamaan palautusta, joten kysynkin, että mitä mieltä muut ovat? –Kooma (di algo) 25. syyskuuta 2007 kello 14.00 (UTC)

Perustelu vielä palautukseeni: jaksoluettelo on tässä paljon selkeämpi kuin tuolla toisaalla, jossa väliin on tungettu mitä jaksossa tapahtuu. Tuossa missä kerrotaan mitä tuotantokaudessa kerrotaan, ei ole jaksojen nimiä, joka on kuitenkin huomattavasti tietokirjamaisempaa tietoa, kuin mitä itse jaksossa tapahtuu. --kallerna 25. syyskuuta 2007 kello 18.14 (UTC)

3. kauden jaksoluettelo on missä sattuu. Pystyiskö joku korjaamaan tuon bugin? --JukkaEmilVanaja 17. marraskuuta 2007 kello 12:06

Korjasin. –Kooma (di algo) 17. marraskuuta 2007 kello 11.16 (UTC)

Onkos nuo 4. kauden suomenkieliset nimet virallisia, eli Maikkarin ilmoittamia? En usko. Kuin myöskään 3. kauden 9-13 jaksojen suomennokset. Eikös kannata odottaa virallisia suomenneoksia kun ne kuitenkin joutuu joskus muokkaamaan. –JukkaEmilVanaja 8. marraskuuta 2008 kello 16.43 (UTC)

sarkastista, se on niin kirotun vaikeata muokata takaisin... --Mixeli aka Miika 29. tammikuuta 2009 kello 18.05 (EET)