Luettelo televisiosarjan Pako jaksoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Pako-televisiosarjan jaksoista. Ohjelma alkoi Yhdysvalloissa FOX-televisiokanavalla 29. elokuuta 2005, ja ensimmäinen tuotantokausi päättyi 15. toukokuuta 2006. Toinen kausi alkoi Yhdysvalloissa 21. elokuuta 2006 ja päättyi 22. tammikuuta 2007. Kolmas tuotantokausi alkoi 17. syyskuuta 2007 ja päättyi 18. helmikuuta 2008. Neljäs kausi alkoi 1. syyskuuta 2008, oli tauolla joulu–huhtikuun välillä ja päättyi lopulta 27. toukokuuta 2009. Viides ja sarjan viimeinen kausi alkoi 4. huhtikuuta 2017 ja päättyi 30. toukokuuta.

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pääartikkeli: Pako (1. tuotantokausi)
# Nimi Käsikirjoittaja Ohjaaja Esityspäivämäärä Tuotantokoodi
1 ”Pakosuunnitelma” (engl. Pilot) Paul Scheuring Brett Ratner 29. elokuuta 2005 1AKJ79
Michael Scofield aikoo hankkiutua vankilaan ryöstämällä pankin ja antautumalla poliiseille, sillä hänen veljensä, Lincoln Burrows kertoo, että hänet on lavastettu murhaan. Vankilassa Michael näyttää veljellensä koko vartalonsa peittävän tatuoinnin, jonka avulla he aikovat paeta vankilasta.
2 ”Allen Schweitzer” (Allen) Paul Scheuring Michael Watkins 29. elokuuta 2005 1AKJ01
Vankien välille on tulossa rotumellakka, kun samaan aikaan Lincolnin entinen tyttöystävä Veronica Donovan alkaa etsiä johtolankoja, jotka osoittaisivat ettei Lincoln ole tappanut Terrence Steadmania.
3 ”Uskollisuuskoe” (Cell Test) Michael Pavone Brad Turner 5. syyskuuta 2005 1AKJ02
Michael testaa hänen sellikaveriaan, Fernando Sucrea, pystyykö hän pitämään pakosuunnitelman salassa jos hän kertoo sen hänelle. T-Bag tahtoo kostaa Michaelille Maytagin kuoleman ja Abruzzi yrittää saada Michaelin kertomaan Fibonaccin sijainnin.
4 ”Alkemisti” (Cute Poison) Matt Olmstead Matt Earl Beesley 12. syyskuuta 2005 1AKJ03
Michael jatkaa paon työstämistä, vaikka hänen uusisellikaverinsa Haywire on saamassa suunnitelmaa selville. Kun Sucre kuulee, että hänen serkkunsa Hector on vienyt hänen tyttöystävänsä kertoen, että Sucre tapailee muita naisia, hän päättää myös paeta. Michaelin ansiosta Sucre palaa takaisin hänen selliinsä.
5 ”Tie vapauteen” (English, Fitz or Percy) Zack Estrin Randall Zisk 19. syyskuuta 2005 1AKJ04
Kun agentit Kellerman ja Hale saavat selville, että Michael on sukua Lincolnille, he pyytävät vankilanjohtaja Henry Popea siirtämään hänet toiseen vankilaan. Michael pyytää muitakin ihmisiä auttamaan pakoreitin kaivamisessa.
6 ”Paholaisen kasvot” (Riots, Drills and the Devil: Part 1) Nick Santora Robert Mandel 26. syyskuuta 2005 1AKJ05
Vankilassa syttyy mellakka ja Michael yrittää sekasorron keskellä hankkia aikaa kaivamiseen. T-Bag liittyy pakoryhmään löydettyään reiän ja mellakka uhkaa Lincolnin ja Saran henkeä.
7 ”Pimeyden ytimessä” (Riots, Drills and the Devil: Part 2) Karyn Usher Vern Gillum 3. lokakuuta 2005 1AKJ06
Michael vaarantaa henkensä ja pakosuunnitelman pelastaakseen Saran. Lincolnin on taisteltava hengestään salamurhaajaa vastaan. Nick Savrinn ja Veronica seuraavat johtolankaa Washingtoniin.
8 ”Koston aika” (The Old Head) Monica Macer Jace Alexander 24. lokakuuta 2005 1AKJ07
Vankilan henkilökunta alkaa selvittää mellakassa kuolleen vartijan murhaa. Michael yrittää saada Westmorelandin mukaan pakosuunnitelmaan päästäkseen kaivamaan vartijoiden taukohuoneeseen. Nick ja Veronica vastaanottavat tappouhkauksia.
9 ”Hylkiö” (Tweener) Paul Scheuring Matt Earl Beesley 31. lokakuuta 2005 1AKJ08
Michael yrittää suojella nuorta vankia T-Bagin ahdistelulta. Abruzzi joutuu vaikeuksiin ja pako vaarantuu. C-Note alkaa epäillä Michaelin outoa käyttäytymistä ja alkaa tutkia asiaa.
10 ”Valheiden verkko” (Sleight of Hand) Nick Santora Dwight H. Little 7. marraskuuta 2005 1AKJ09
Päästäkseen takaisin Vankilateollisuuden johtoon Abruzzin on pakotettava Michael paljastamaan Fibonaccin olinpaikka. C-Note saa suunnitelman selville ja liittyy pakoon. Nick, Veronica ja LJ pakoilevat valtion agentteja.
11 ”Seitsemän rohkeaa miestä” (And Then There Were 7) Zack Estrin Jesús Salvador Treviño 14. marraskuuta 2005 1AKJ10
Michael pyytää vaimoaan tuomaan hänelle tietyn esineen tapaamispäivänä. Westmoreland muuttaa mieltään pakenemisesta. Nick, Veronica ja LJ joutuvat agentti Quinnin painostamiksi.
12 ”Yksi liikaa” (Odd Man Out) Karyn Usher Bobby Roth 21. marraskuuta 2005 1AKJ11
Epäsopu pakenevien keskuudessa paisuu, kun he huomaavat että heitä on yksi liikaa. Michael tekee viime hetken valmisteluja pakoa varten. Veronica saa apua tuntemattomalta ystävältä.
13 ”Rengas kiristyy” (End of the Tunnel) Paul Scheuring Sanford Bookstaver 28. marraskuuta 2005 1AKJ12
Ryhmä valmistautuu illan pakoon, mutta Michael voi joutua jättämään veljensä, joka on heitetty eristysselliin. Veronica esiintyy televisiossa ja yrittää paljastaa salaliiton julkisesti.
14 ”Rottajahti” (The Rat) Paul Scheuring Sanford Bookstaver 28. marraskuuta 2005 1AKJ13
Pakoyrityksen epäonnistuttua Michael yrittää viivyttää tuntien päästä tapahtuvaa teloitusta vahingoittamalla sähkötuolia. Nick ja Veronica nostavat Terrence Steadmanin ruumiin haudasta.
15 ”Epätoivon hetket” (By the Skin & the Teeth) Matt Olmstead Kevin Hooks 20. maaliskuuta 2006 1AKJ14
Viime hetken puhelu keskeyttää Lincolnin teloituksen. Michaelin on valmisteltava pakosuunnitelma uudelleen. Sucre keksii keinon, jonka avulla Michael voi liikkua vankilan pihalla huomaamattomasti.
16 ”Menneisyyden vangit” (Brother's Keeper) Zack Estrin Greg Yaitanes 3. huhtikuuta 2006 1AKJ15
Jakso kertoo ajasta kolme vuotta ennen Lincolnin vangitsemista. Jaksoon sisältyy tarinoita eri hahmojen menneisyydestä ennen heidän joutumistaan Fox Riveriin.
17 ”Kuin mielipuoli” (J-Cat) Karyn Usher Guy Ferland 10. huhtikuuta 2006 1AKJ16
Michael ei voi paljastaa vankilanjohtajalle totuutta palovammastaan ja hänet lähetetään eristysselliin. Sucren on varmistettava, ettei pakosuunnitelmaa huomata. Nick, Veronica ja LJ palaavat paikkaan, jossa Quinn uhkasi heitä ja LJ päättää kostaa äitinsä murhan.
18 ”Huijarit” (Bluff) Nick Santora ja Karyn Usher Jace Alexander 17. huhtikuuta 2006 1AKJ17
Michael yrittää saada Haywireä muistamaan tatuointinsa puuttuvaa osaa vankilan psykiatrisella osastolla. Geary huutokauppaa Sucren ja Michaelin sellin eniten tarjoavalle, joten muut pakenevat joutuvat hankkimaan rahaa ostaakseen sen.
19 ”Avain vapauteen” (The Key) Zack Estrin ja Matt Olmstead Sergio Mimica Gezzan 24. huhtikuuta 2006 1AKJ18
Lincoln selviytyy auto-onnettomuudesta isänsä avustuksella ja saa tietää, miksi hänet lavastettiin murhaajaksi. Michael tarvitsee avaimen sairasosastolle mutta ei pysty varastamaan sitä Saralta. John Abruzzi palaa Fox Riveriin.
20 ”Ei paluuta” (Tonight) Zack Estrin Bobby Roth 1. toukokuuta 2006 1AKJ19
Bellickin löydettyä reiän, Michael päättää aloittaa paon heti illalla. Ilman aikaa ja vaihtoehtoja, Michael joutuu pyytämään Saralta apua. Tweener liittyy pakoryhmään ja Veronica löytää Montanan Blackfootiin johdattavia todisteita.
21 ”Hetki lyö” (Go) Matt Olmstead Dean White 8. toukokuuta 2006 1AKJ20
Michael pettää Popen luottamuksen pakottamalla hänet siirtämään Lincolnin sairasosastolle. Sara joutuu päättämään, auttaako Michaelia pakenemaan vai ei. Nick pakotetaan pettämään Veronican, kun Scofield ryhmineen pakenee vankilasta.
22 ”Karkumatkalla” (Flight) Paul Scheuring Kevin Hooks 15. toukokuuta 2006 1AKJ21
Michael, Lincoln ja kuusi muuta karkuria pakenevat henkensä edestä heidän kintereillään olevaa virkavaltaa. Caroline Reynolds joutuu tekemään törkeän maanpetoksen päästäkseen presidentiksi. Veronica löytää kiistattomia todisteita Lincolnin syyttömyydestä.

Toinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pääartikkeli: Pako (2. tuotantokausi)
# Nimi Käsikirjoittaja Ohjaaja Esityspäivämäärä Tuotantokoodi
23 ”Jahti alkaa!” (Manhunt) Paul Scheuring Kevin Hooks 21. elokuuta 2006 2AKJ01
Kahdeksan tunnin karkumatkan jälkeen Michael, Lincoln ja muut karkurit suuntaavat Oswegoon FBI-agentti Alexander Mahonen jäljittäessä heitä. T-Bag hakee apua irtilyödylle kädellensä.
24 ”Pakokoodi” (Otis) Matt Olmstead Bobby Roth 28. elokuuta 2006 2AKJ02
Agentti Mahone yrittää houkutella Lincolnin ja Michaelin ansaan käyttämällä vangittua LJ:tä syöttinä. C-Note, Abruzzi ja Sucre jäävät omilleen ja Pope sekä Bellick joutuvat maksamaan virheistään.
25 ”Räjähdys” (Scan) Zack Estrin Bryan Spicer 4. syyskuuta 2006 2AKJ03
Michael ja Lincoln tarvitsevat Nikalta apua. Sucre yrittää löytää Maricruzin ja C-Note perheensä. Sara pidätetään osuudestaan pakoon. Bellickistä ja Gearysta tulee palkkionmetsästäjiä.
26 ”Panttivangit” (First Down) Nick Santora Bobby Roth 11. syyskuuta 2006 2AKJ04
Bellick ja Geary vangitsevat Michaelin, Lincolnin ja Nikan. Kellermanin lähestyessä Saraa Abruzzi haluaa kostaa Fibonaccille ja ensimmäinen karkureista putoaa pelistä.
27 ”Kartta 1213” (Map 1213) Karyn Usher Peter O’Fallon 18. syyskuuta 2006 2AKJ05
Michael ja Lincoln yrittävät ehtiä ensimmäisenä Utahiin paikallistaakseen KK-tilan, mutta myös agentti Mahone saa vihiä Westmorelandin sinne kätkemistä rahoista. Sucre keskeyttää tyttöystävänsä häät Las Vegasissa.
28 ”Verkko kiristyy” (Subdivision) Monica Macer Eric Laneuville 25. syyskuuta 2006 2AKJ06
Michael, Lincoln, T-Bag ja Tweener löytävät paikan jonne rahat on kätketty, ja Sucre ja C-Note liittyvät heidän seuraansa odottamattomasti. Agentti Mahone pääsee karkureiden jäljille ja myös Frank Tancredi alkaa uskoa salaliittoteoriaan.
29 ”Ruumiita” (Buried) Monica Macer Eric Laneuville 2. lokakuuta 2006 2AKJ07
Tweener on jäänyt kiinni, mutta ei kerro muiden karkureiden suunnitelmista. Michael jää kaivamaan rahoja esiin, mutta Lincoln lähtee Arizonaan hakemaan vapautettua poikaansa.
30 ”Tappolista” (Dead Fall) Zack Estrin Vincent Misiano 23. lokakuuta 2006 2AKJ08
Alexander Mahonen tekemä kyseenalainen murha joutuu tutkinnan kohteeksi. Karkurit löytävät rahat, mutta vain yksi poistuu niiden kanssa ja joukko hajoaa uudestaan. Lincoln löytää poikansa. ”Yhtiö” alkaa etsiä Saraa ja Bellick sekä Geary palaavat ajojahtiin.
31 ”Esiin kaivettu” (Unearthed) Nick Santora Kevin Hooks 30. lokakuuta 2006 2AKJ09
Karkurit yrittävät saada yhteyttä rakkaimpiinsa ja veljekset suuntaavat kohtauspaikalle. Michael saa selville uusia asioita agentti Mahonesta. Sara selvittää Michaelin viestien tarkoitusta, mutta samoin tekevät Mahone ja Kellerman.
32 ”Tapaaminen” (Rendezvous) Karyn Usher Dwight Little 6. marraskuuta 2006 2AKJ10
LJ ja Lincoln pelastuvat poliisiautosta, ja tapaavat pakonsa kannalta tärkeitä ihmisiä. Sara ja Michael kohtaavat New Mexicossa ja Mahone jäljittää heidät. Bellick ja Geary kiduttavat T-Bagia saadakseen tietoja.
33 ”Kasvotusten kuoleman kanssa” (Bolshoi Booze) Monica Macer ja Seth Hoffman Greg Yaitanes 13. marraskuuta 2006 2AKJ11
Michael yrittää järjestää hänelle ja Lincolnille pakolentokonetta pimeästi. Lincoln joutuu jättämään LJ:n. T-Bag etsii Gearyn käsiinsä. Kellerman kiduttaa Saralta tietoja ja Mahone pohtii Bolshoi Boozen merkitystä.
34 ”Yhteys katkolla” (Disconnect) Nick Santora ja Karyn Usher Karen Gaviola 20. marraskuuta 2006 2AKJ12
Mahone yrittää saada selville Michaelin pakokoneen lentoreitin. Michael tapaa isänsä. Sara karkaa Kellermanilta, joka joutuu kokemaan Bill Kimin vihat epäonnistumisestaan. Bellick joutuu ikävään asemaan Gearyn murhatutkimuksissa.
35 ”Takaisin telkien taa” (The Killing Box) Zack Estrin Bobby Roth 27. marraskuuta 2006 2AKJ13
T-Bag jatkaa Susanin etsimistä. Bellick palaa entiselle työpaikalleen, mutta ei haluamallaan tavalla. Sucre joutuu hyppäämään lentokoneesta paetakseen rajavartiolaitosta. Pidätetyt Lincoln ja Michael saavat odottamattoman liittolaisen.
36 ”Kuollut mies” (John Doe) Matt Olmstead ja Nick Santora Kevin Hooks 22. tammikuuta 2007 2AKJ14
Michael, Lincoln ja Kellerman menevät Montanaan etsimään Terrence Steadmania. Bellickillä on ongelmia muiden Fox Riverin asukkaiden kanssa. C-Note jatkaa matkaansa tyttärensä kanssa kahdestaan ja T-Bag käy Hollanderin perheen kimppuun.
37 ”Viesti” (The Message) Zack Estrin ja Karyn Usher Bobby Roth 27. tammikuuta 2007 2AKJ15
Lähettääkseen Saralle viestin televisiossa, Michael, Lincoln ja Kellerman sieppaavat kameramiehen. Bellick lähetetään sairastuvalle. Haywire ostaa kaljaa kahdelle teinille, kun taas Sucre varastaa auton Meksikossa.
38 ”Chicago” (Chicago) Nick Santora ja Matt Olmstead Jesse Bochco 5. helmikuuta 2007 2AKJ16
Michaelilla ja Saralla on intiimi hetki junassa, kun he ovat matkalla Chicagoon Lincolnin ja Kellermanin kanssa. Mahone pyytää Bellickin apua Haywiren kiinniottamisessa. C-Note jumittuu lounasravintolaan tyttärensä kanssa. T-Bag pitää Hollandereita yhä panttivankina.
39 ”Pahaa verta” (Bad Blood) Paul Scheuring ja Karyn Usher Nelson McCormick 19. helmikuuta 2007 2AKJ17
Michael ja Sara hakevat Henry Popelta apua tärkeiden todisteiden löytämiseen. C-Note päättää antautua, kun hänen tyttärensä tila huononee. Sucre tapaa Maricruzin jälleen ja T-Bag käväisee lapsuudenkodissaan.
40 ”Hirttosilmukka” (Wash) Nick Santora Bobby Roth 26. helmikuuta 2007 2AKJ18
Lincoln, Michael ja Sara löytävät todisteita, joita he tarvitsevat paljastaakseen salaliiton. Mahone käyttää C-Notea löytääkseen Michaelin. Bellick menee Meksikoon etsimään Sucrea samalla kun T-Bag varastaa erään psykiatrin henkilöllisyyden. Kellerman valmistautuu murhaamaan presidentin.
41 ”Viimeinen oljenkorsi” (Sweet Caroline) Karyn Usher Dwight Little 5. maaliskuuta 2007 2AKJ19
Michael käyttää äänitiedostoa kiristääkseen presidenttiä ja Lincoln saa ystävältä apua varasuunnitelmaan. Mahone pidättää Saran. Meksikossa T-Bag hävittää Westmorelandin rahat, kun taas Bellick löytää Sucren. C-Notelle tarjotaan tilaisuus pelastaa perheensä ja itsensä.
42 ”Panama” (Panama) Zack Estrin Vincent Misiano 12. maaliskuuta 2007 2AKJ20
Sara antautuu FBI:lle, jotta Michael ja Lincoln pääsevät pakoon Panamaan. Bellick pakottaa Sucren etsimään Westmorelandin rahoja kanssaan. C-Note lupaa todistaa Mahonea vastaan saadakseen vapautuksen.
43 ”Viisi minuuttia” (FIn Del Camino) Matt Olmstead ja Seth Hoffman Bobby Roth 26. maaliskuuta 2007 2AKJ21
Michael, Sucre ja Bellick työskentelevät yhdessä napatakseen T-Bagin. Lincoln yrittää estää Mahonea nappaamasta Michaelia. Chicagossa Sara osallistuu oikeudenkäyntiinsä samalla kun Kellerman miettii itsemurhaa.
44 ”Sona” (Sona) Paul Scheuring Kevin Hooks 2. huhtikuuta 2007 2AKJ22
Kellermanin todistus vapauttaa Saran ja Lincolnin syytteistään. Michael yrittää pelastaa veljensä Mahonelta. Sucre etsii Bellickiä löytääkseen Maricruzin. T-Bag tapaa Bellickin panamalaisessa vankilassa.

Kolmas tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pääartikkeli: Pako (3. tuotantokausi)
# Nimi Käsikirjoittaja Ohjaaja Esityspäivämäärä Tuotantokoodi
45 ”Perehdytys” (Orientación) Paul Scheuring Kevin Hooks 17. syyskuuta 2007 3AKJ01
Michael on joutunut panamalaiseen Sona-vankilaan, johon myös Mahone, T-Bag ja Bellick joutuivat. Lincoln yrittää järjestää veljensä vapaaksi, Mahone puolestaan haluaa ystävystyä Michaelin kanssa ja T-Bag yrittää päästä sisään Lechero-nimisen vangin ryhmään, joka johtaa vankilaa.
46 ”Tulta/vettä” (Fire/Water) Matt Olmstead Bobby Roth 24. syyskuuta 2007 3AKJ02
Vesipula saa vangit kapinoimaan Lecheroa vastaan. Mahone luulee löytäneensä pääsylipun ulos Sonasta, James Whistlerin avulla. Ulkopuolella Yhtiö painostaa Lincolnia hoitamaan tehtävänsä mutta tämä ei ole valmis antamaan periksi helpolla. Maricruzin kohtalo selviää, ja Sucre tekee vaikean päätöksen.
47 ”Puhelu odottaa” (Call Waiting) Zack Estrin Milan Cheylov 1. lokakuuta 2007 3AKJ03
Kiusaus päästä puhumaan Saran kanssa ajaa Michaelin kiristämään T-Bagilta apua saadakseen ainoan puhelimen vankilassa, Lecheron. Lincoln lähtee pelastusretkelle kohtalokkain seurauksin. Whistler hankkii tietoja Michaelista kun Mahone on päätymässä takaisin vanhaan tapaansa. Bellick ryhtyy viimeinkin uskomaan itseensä, mutta joutuu maksamaan siitä kovan hinnan, kun järjestää itselleen uuden vihollisen.
48 ”Aidat” (Good Fences) Nick Santora Michael Switzer 8. lokakuuta 2007 3AKJ04
Epäonnistuttuaan pelastusyrityksessään, Lincoln saa järkyttävän varoituksen Yhtiöltä, Michael suunnittelee itsemurhasuunnitelman saadakseen Whistlerin ulos Sonasta, vanha tuttu Mahonen menneisyydestä palaa takaisin ja T-Bag kepuuttelee itsensä korkeammalle taholle kun Bellick kohtaa erimielisyyksiä Lecheron kanssa.
49 ”Häirintää” (Interference) Karyn Usher Karen Gaviola 22. lokakuuta 2007 3AKJ05
Uusi vanki saapuu Sonaan ja saa Michaelin epäilykset heräämään. Lincoln suunnittelee pakoa Sofian kanssa kun Susan haluaa nopeuttaa pakoaikataulua. T-Bag punnitsee kohtalonsa uuden ihastuksen ilmestyttyä kuvioihin ja Sucre suunnittelee jotain, mikä liittyy Sonan vankilaan.
50 ”Valokuva” (Photo Finish) Seth Hoffman Kevin Hooks 5. marraskuuta 2007 3AKJ06
Kun vanki löydetään murhattuna, Whistler joutuu epäillyksi ja Michael joutuu keksimään jotain pelastaakseen hänen henkensä. Michael uhkaa lakkauttaa itsemurhasuunnitelmansa, ellei todisteita Saran elossaolosta anneta hänelle. Lincoln ja Sofia ovat liittoutuneet ja kehittelevät nyt oman suunnitelmansa ensimmäistä vaihetta tarkkailemalla Sonan vartijoiden aamurituaaleja. Mahonelle esitetään tarjous, joka saattaa taata hänelle pääsylipun ulos vankilasta.
51 ”Menoksi!” (Vamonos) Zack Estrin, Kalinda Vazquez Vincent Misiano 5. marraskuuta 2007 3AKJ07
Lincoln paljastaa Michaelille Saran kohtalon ja Michael ryhtyy toimiin, jotka vaarantavat hänen pakosuunnitelmansa.
52 ”Tappokäsky” (Bang & Burn) Christian Trokey, Nick Santora Bobby Roth 12. marraskuuta 2007 3AKJ08
Michael löytää yllättävän liittolaisen Sonasta samaan aikaan kun Susan päättää huolehtia paosta itse. Lincoln ja Sucre taistelevat pelastaakseen LJ:n.
53 ”Boxi” (Boxed In) Karyn Usher Craig Ross 14. tammikuuta 2008 3AKJ09
Salaperäinen nainen saapuu Panamaan tavatakseen Michaelin, joka puolestaan kärsii eristyksestä Sona-tyyliin.
54 ”Vallanvaihto” (Dirt Nap) Matt Olmstead, Seth Hoffman Michael Switzer 21. tammikuuta 2008 3AKJ10
Tapahtumat Sonassa tuhoavat Michaelin suunnitelman lopullisesti ja lisää tapahtuu, minkä jälkeen Panaman helvetissä on yksi vanki vähemmän.
55 ”Alitse ja ulos!” (Under & Out) Zack Estrin Greg Yaitanes 4. helmikuuta 2008 3AKJ11
Michaelilla tulee ongelmia pakotunnellin kanssa ja hänen on paettava jo ennen kuin suunniteltiin. Lechero, T-Bag ja Bellick osoittautuvat pettureiksi.
56 ”Juokse tai kuole!” (Hell or High Water) Nick Santora Kevin Hooks 11. helmikuuta 2008 3AKJ12
Michael huijasi Bellickiä, Lecheroa ja T-Bagiä. Sonan ukopuolella Michael ja muut juoksevat suuressa viidakossa karkuun Sonan vartijoita ja poliiseja.
57 ”Hienosäätöä” (The Art of the Deal) Matt Olmstead, Seth Hoffman Nelson McCormick 18. helmikuuta 2008 3AKJ13
Michael on tällä kertaa viisampi kuin Gretchen ja sehän Gretcheniä ärsyttääkin.

Neljäs tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pääartikkeli: Pako (4. tuotantokausi)
# Nimi Käsikirjoittaja Ohjaaja Esityspäivämäärä Tuotantokoodi
58 ”Skylla” (Scylla) Matt Olmstead Kevin Hooks 1. syyskuuta 2008 4AKJ01
59 ”Murtautuminen” (Breaking & Entering) Zack Estrin Bobby Roth 1. syyskuuta 2008 4AKJ02
60 ”Perhepiknik” (Shut Down) Nick Santora Milan Cheylov 8. syyskuuta 2008 4AKJ03
61 ”Kotkia ja enkeleitä” (Eagles & Angels) Karyn Usher Michael Switzer 15. syyskuuta 2008 4AKJ04
62 ”Kassakaappi” (Safe & Sound) Seth Hoffman Karen Gaviola 22. syyskuuta 2008 4AKJ05
63 ”Kaikki yhden puolesta” (Blow Out) Kalinda Vasquez Brian Spicer 29. syyskuuta 2008 4AKJ06
64 ”Vihje” (Five the Hard Way) Christian Trokey Gary A. Brown 6. lokakuuta 2008 4AKJ07
65 ”Takinkääntäjä” (The Price) Graham Roland Bobby Roth 20. lokakuuta 2008 4AKJ08
66 ”Putki” (Greatness Achieved) Nick Santora Jesse Bochco 3. marraskuuta 2008 4AKJ09
67 ”Legenda” (The Legend) Karyn Usher Dwight Little 10. marraskuuta 2008 4AKJ10
68 ”Kohtalo” (Quiet Riot) Seth Hoffman Kevin Hooks 17. marraskuuta 2008 4AKJ11
69 ”Epäitsekkyyttä” (Selfless) Kalinda Vasquez Michael Switzer 24. marraskuuta 2008 4AKJ12
70 ”Sopimus tai surma” (Deal Or No Deal) Christian Trokey Bobby Roth 1. joulukuuta 2008 4AKJ13
71 ”Pelkkää bisnestä” (Just Business) Graham Roland Mark Helfrich 8. joulukuuta 2008 4AKJ14
72 ”Kamppailu elämästä” (Going Under) Zack Estrin Karen Gaviola 15. joulukuuta 2008 4AKJ15
73 ”Hengissä” (The Sunshine State) Matt Olmstead & Nicholas Wootton Kevin Hooks 22. joulukuuta 2008 4AKJ16
74 ”Henkilö menneisyydestä” (The Mother Load) Seth Hoffman Jonathan Glassner 17. huhtikuuta 2009 4AKJ17
75 ”Tähtäimessä” (VS) Christian Trokey & Kalinda Vasquez Dwight Little 24. huhtikuuta 2009 4AKJ18
76 ”Kaikki yhden perässä” (S.O.B.) Karyn Usher Garry A. Brown 1. toukokuuta 2009 4AKJ19
77 ”Elämä käsissä” (Cowboys & Indians) Nick Santora Milan Cheylov 8. toukokuuta 2009 4AKJ20
78 ”Vaihtokurssi” (Rate of Exchange) Zack Estrin Bobby Roth 15. toukokuuta 2009 4AKJ21
79 ”Hämäys” (Killing Your Number) Matt Olmstead & Nicholas Wootton Kevin Hooks 15. toukokuuta 2009 4AKJ22
80 ”Loppu lähenee” (The Old Ball and Chain) Nick Santora, Seth Hoffman & Christian Trokey Brad Turner 27. toukokuuta 2009 4AKJ21
81 ”Vapaus” (Free) Matt Olmstead & Nicholas Wootton Kevin Hooks 27. toukokuuta 2009 4AKJ22

Viides tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Käsikirjoittaja Ohjaaja Esityspäivämäärä Tuotantokoodi
82 ”Ogygia” Paul Scheuring Nelson McCormick 4. huhtikuuta 2017 1AZM01
83 ”Kaniel Outis” Paul Scheuring Maja Vrvilo 11. huhtikuuta 2017 1AZM02
84 ”Valehtelija” (The Liar) Josh Goldin & Rachel Abramowitz 18. huhtikuuta 2017 1AZM03
85 ”Vangin dilemma” (The Prisoner’s Dilemma) Michael Horowitz Guy Ferland 25. huhtikuuta 2017 1AZM04
86 ”Varasuunnitelma” (Contingency) Vaun Wilmott 2. toukokuuta 2017 1AZM05
87 ”Phaecia” Michael Horowitz Kevin Tancharoen 9. toukokuuta 2017 1AZM06
88 ”Viinintumma meri” (Wine Dark Sea) Vaun Wilmott 16. toukokuuta 2017 1AZM07
89 ”Jälkeläiset” (Progeny) Michael Horowitz Nelson McCormick 23. toukokuuta 2017 1AZM08
90 ”Silmiin kätketty” (Behind the Eyes) Paul Scheuring 30. toukokuuta 2017 1AZM09

Erikoisjaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Nimi Kertoja Esityspäivämäärä
1 ”Behind the Walls” Mark Thompson 11. lokakuuta 2005
2 ”The Road to Freedom” John Leader 8. tammikuuta 2007
3 ”Access All Areas” Amanda Byram 23. syyskuuta 2007

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]