Keskustelu:Neljäs valtiomahti

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Paitsi näkökulmaltaan suomalainen, mites ajantasaisuus. Sanoma oy toki on olemassa, mutta eikös Alma-media liki hävinnyt? Muita merkittäviä on kai nykyään SBS ja Bonniers. Tietävämpi tarkistanee. --EsaL-74 20. kesäkuuta 2007 kello 23.01 (UTC)

Artikkeli on melkoista sekoilua. Neljäs valtiomahti on lähinnä kielikuva, jonka voisi käsitellä yhden otsikon alla Joukkoviestintää, mediaa tms. käsittelevässä pääartikkelissa. --Crash 16. lokakuuta 2007 kello 11.08 (UTC)

Tämän otsikon alla pitäisi tosiaan keskittyä vain selostamaan tuon kielikuvan synty, merkitys ja käyttö. Kaikki muu voitaisiin tosiaan siirtää muualle. --Helvete 17. lokakuuta 2007 kello 08.07 (UTC)

Neljäs sääty[muokkaa wikitekstiä]

Sääty ei kuulu tähän käsitteeseen vaan liittyy säätyvaltiopäiviin. Neljäs valtiomahti taas on nykyajan lisäke Montesqieun vallan kolmijako-oppiin, jossa tiedotusvälineet muodostavat sen neljännen sakaran. Seitsemän vuotta tuollainen virhe saanut olla levittämässä väärää tietoa. Aijai. --ETeräs (keskustelu) 19. tammikuuta 2014 kello 10.52 (EET)[vastaa]