Keskustelu:Mannerheimintie (Helsinki)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Liittymätaulukko[muokkaa wikitekstiä]

Eikö ketään muuta ole häirinnyt tuo liittymätaulukon ulkoasu? --Jacofin 16. heinäkuuta 2007 kello 18.41 (UTC)

Ei.--PV 20. elokuuta 2007 kello 19.36 (UTC)

ei miksi se sinua häritsee Kommentin jätti 193.111.93.44 (keskustelu – muokkaukset)

Se häiritsee siinä mielessä, että vie ihan tuhottomasti tilaa, ei ole mielestäni kovin esteettinenkään. Liittymätaulukkoa on enemmänkin käytetty valtateille. Mallineen värit ovat myös turhan tummia, vaikka olisivatkin sitä 'virallista' liikennemerkki-sinistä. --Jacofin 28. elokuuta 2007 kello 10.08 (UTC)

Liittymätaulukko näyttää turhan massiiviselta, etenkin näin katuverkkoon ajateltuna. Sitä voisi varmaan vähän kaventaa? Ja piilottaa, jolloin sen saisi halutessaan esiin?? --Evakonpoika 4. tammikuuta 2008 kello 21.26 (UTC)

Eikö se ole juuri nyt niin, että taulukon saa vain halutessaan esiin? Ja juuri tänään siirsin sen vielä artikkelin loppuun, jossa häiritsee vielä vähemmän. (Vai tarkoititko kenties jotain muuta?) Edelleenkin se on tietysti koko ikkunan levyinen, mutta onko tämä kuitenkaan kovin paha asia, kun taulukko on kuitenkin artikkelin lopussa? Jos haluaa kaventaa taulukkoa, pitäisi tehdä melkeinpä omat mallineet; valtateillä olevia taulukoita ei oikein voi kaventaa. Sinänsähän Mannerheimintien liittymätaulukko on kyllä päällekkäinen artikkelissa Valtatie 3 olevan taulukon kanssa, joten siinä mielessä ei varmaan haittaisi, vaikka taulukon Mannerheimintieltä poistaisikin. --Apalsola km 4. tammikuuta 2008 kello 21.35 (UTC)

Julkiset taideteokset[muokkaa wikitekstiä]

Lisäsin julkiset taideteokset, kuten artikkeleihin Esplanadin puisto ja Aleksanterinkatu. Jos tuntuu että kuvarivit katkaisevat lukemisen prosessin, voin siirtää ne joko omaksi kokonaisuudeksi loppuun tai omaksi artikkelikseen. Mitäs sanotte?--Kulttuurinavigaattori (keskustelu) 1. elokuuta 2016 kello 20.31 (EEST)[vastaa]

Artikkelin lähteistämisestä[muokkaa wikitekstiä]

Kuten artikkelissa Helsinginkatu, myös tässä artikkelissa on paljon sijaintitietoja. Onko noiden lähteistämiseen oikein mitään keinoa? --Hartz (keskustelu) 4. kesäkuuta 2019 kello 12.39 (EEST)[vastaa]

Helsingin kartta. --Zache (keskustelu) 4. kesäkuuta 2019 kello 12.42 (EEST)[vastaa]