Keskustelu:Maata näkyvissä -festarit

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tapahtuman [omien sivujen] mukaan Maata näkyvissä -festarit on Pohjoismaiden suurin kristillinen nuorisotapahtuma. Mikä on suurempi? -- Ekhoc 24. huhtikuuta 2005 kello 12:33:29 (UTC)

Suviseurat. Väkeä kerääntyy jonkinverran yli 70 000, joista suurin osa on lapsia ja nuoria. Nuorten määrä menee yli 11 000. Nuorten tarkka lukumäärä riippuu siitä, ketä nuoreksi määritellään. Dcba
Justiinsa. Ilmeisesti Maata näkyvissä -festarit on katsottu suurimmaksi siksi, että se on nimenomaan nuorisotapahtuma, Suviseurat ei. Nuorison määrässä Suviseurat menee varmasti ohi, samoin hyvin mahdollisesti Helluntaiherätyksen juhannuskonferenssi, jossa sielläkin on paljon nuorisoa. Nämä eivät kuitenkaan ole nuorisotapahtumia samassa mielessä kuin Maata näkyvissä, joka siis on suurin kristillinen erillinen nuorisotapahtuma.. :-) -- Ekhoc 24. huhtikuuta 2005 kello 13:56:31 (UTC)

Miksi tällainen, kun artikkeli on jo olemassa nimellä Maata Näkyvissä? Kopiointiko, vai onko näillä joku ero jota en huomannut?--Warlord 5. joulukuuta 2007 kello 13.57 (UTC)

Uudelleenohjaus vaan kehiin. Ja tuo festari-loppu on aivan turha. --kallerna 5. joulukuuta 2007 kello 13.59 (UTC)
Aivan, tuskinpa on mitään, mihin tuon voisi sekoittaa.--Warlord 5. joulukuuta 2007 kello 14.02 (UTC)
Koitan tässä säätää Maata Näkyvissä -festarit -nimistä artikkelia ainoaksi Maata Näkyvissä -festareita koskevaksi artikkeliksi, sillä tapahtuman virallinen nimi on Maata Näkyvissä -festarit, ei Maata Näkyvissä. Eli ehdotan, että Maata Näkyvissä -sivusta tehdään ohjaussivu Naata Näkyvissä -festarit -artikkeliin. –Kommentin jätti Erne.hakala (keskustelu – muokkaukset).
no niin, näinhän tässä sitten kävi. en löydä mistään tietoa miten poistaisin luomani Maata Näkyvissä -festarit -artikkelin. mielestäni tässä nimittäin voisi toimia seuraavasti: poistetaan Maata Näkyvissä -festarit -artikkeli ja muutetaan Maata Näkyvissä -nimisen artikkelin nimeksi Maata Näkyvissä -festarit. Edellisillä perusteluilla siis tällainen muutos? –Kommentin jätti Erne.hakala (keskustelu – muokkaukset).