Keskustelu:Liesjärven kansallispuisto

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Nyt linkitetty Kyynäräjärvi (Tammela) on eri kuin Liesjärven kansallispuistoon ulottuva. Käyttäjä:J Hokkanen on ilmeisesti käyttänyt Järviwikin, Oivan ym. järvijaotusta, jossa Kyynäränharjun länsipuolinen Kyynärä määritellään osaksi Liesjärveä. Näitä on lueteltu täsmennyssivulla Kyynäräjärvi (sekin voi vielä vaatia tarkennusta, koska pewruskartan eri painoksissa Liesjärven lähistön Kyynärä-nimet esiintyvät vaihtelevissa muodoissa.--Urjanhai (keskustelu) 24. heinäkuuta 2015 kello 21.48 (EEST)

Nimi Kyynäräjärvi tuon selän nimenä taitaa kyllä esiintyä joissakin muissa lähteissä. Joskus Oivan / Järviwikin jaotus voi poiketa myös vakiintuneista nimistä, esim. Rautelanjärvi - Pusulanjärvi on niissä yhtenä järvenä (mutta Lauri Kolin kirjassa Someron vedet taisivat olla erikseen).--Urjanhai (keskustelu) 24. heinäkuuta 2015 kello 21.58 (EEST)
En huomannut katsoa että olikin eri järvestä kyse, korjasin linkin takaisin täsmennyssivulle. Kyynärästä on keskusteltu täällä. –Makele-90 (keskustelu) 24. heinäkuuta 2015 kello 22.57 (EEST)
Jaa juu, niinpäs olikin. Tuota voisi tutkia jos ehtii (tai olit jo tuolla vähän tutkinutkin).--Urjanhai (keskustelu) 24. heinäkuuta 2015 kello 23.32 (EEST)
Olen muuten joskus ajanut kyynäränjuovan poikki autolla. Nyt ei kuvan mukaan enää onnistuisi.--Urjanhai (keskustelu) 24. heinäkuuta 2015 kello 23.35 (EEST)