Keskustelu:Kuukautiskuppi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tätä sivua ehdotettiin suositelluksi artikkeliksi, mutta ehdotus kaatui.
Artikkelin suositellut artikkelit -äänestys on arkistoitu.

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Vaikuttaa aika perusteelliselta artikkelilta. En itse tiedä aiheesta yhtään mitään, joten auttakaa ihmeessä. --Spirit 30. elokuuta 2005 kello 15.19 (UTC)

Olen kääntänyt ko. artikkelin lähes kokonaan itse, perustuen en.wikin alkuperäiseen. Olen mukana Kuukuppikunnan ylläpidossa ja sen pohjalta voin sanoa että suuria asiavirheitä artikkelissa ei ole, muuta kuin että siinä on aika paljon anglismia ja ehkä turhaa hypetystäkin. Kappalejärjestys vaatii kohennusta, englanninkieliset grafiikat joita käytetään en.wikin artikkelissa voisi kääntää (ovat olleet minun todo:llani artikkelin aloittamisesta saakka, mutta aikaa ei tunnu olevan). Tavallaan koen puutteeksi sen ettei muista kuukautissuojista juurikaan ole mitään. --Myrtti 31. elokuuta 2005 kello 04.37 (UTC)

Artikkelissa selitetään, kuinka kuppi ei ole länsimaissa helposti saatavilla. Siitä syntyy poikkeusellisuuden vaikutelma. Mutta miten on muualla, onko sitä siellä ollenkaan, vai käytetäänkö vain pestäviä, kankaisia kuukautissuojia? Jos se ei ole muualla yleisessä käytössä, niin länsimaiden korostaminen on jätettävä artikkelista pois. -Hapsiainen 29. syyskuuta 2005 kello 17:51:21 (UTC)

Artikkelista puuttu myös sellainen hyvin keskeinen tieto, milloin ensimmäinen kuukautiskuppi valmistettiin tai kuka sen keksi. Artikkeli oli ehdolla suositelluksisi sivuksi, ja hylättiin. Ehdotin tuossa keskustelussa, että artikkelista poistettasiin tuotenimet, koska ne ovat piilomainontaa. Ei varmaan saippua-artikkeliinkaan laiteta saippuamerkkejä. Jos joku haluaa tutustua tuotemerkkeihin, hän voi hakea niitä linkitettyjen keskustelufoorumien sivuilta. -Hapsiainen 13. lokakuuta 2005 kello 14:06:45 (UTC)


voisin katsoa jos viikonloppuna olisi aikaa noiden tietojen lisäämiseksi. Tuosta tuotenimien poistosta en tiedä, on täällä sivuja Fanta Limestä ja Fantastakin, mielestäni se että tuotenimiä mainitaan tässä on parempi vaihtoehto kuin että niille olisi omat artikkelinsa (esim. Keeperistä ja Lunettesta ja varsinkin Lunettesta sellaiset saisi aikaan helposti). --Myrtti <3 27. tammikuuta 2006 kello 08.36 (UTC)
Minusta artikkelin alkuosa on tyyliltään kuitenkin turhan mainostava. Ei tule semmoinen olo, että lukee tietosanakirjaa. En kuitenkaan tarkalleen osaa paikantaa, mistä se johtuu... --Tuomok 7. toukokuuta 2007 kello 05.45 (UTC)

Desinfiointi[muokkaa wikitekstiä]

Missä on maininta siitä, että kupin voi desinfioida myös esimerkiksi Neo-Amiseptilla tai muilla isopropanolituotteilla? 84.248.112.249 3. heinäkuuta 2010 kello 15.38 (EEST)[vastaa]