Keskustelu:Juutalaiset juhlapäivät

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

En- ja pt-wikeissä on aika mukava templaatti juutalaisesta elämästä en:Template:JewishLifeCycle (esim. sivulla en:Kippah). Kannattaisko suomentaa ? --Tappinen 5. helmikuuta 2006 kello 14.05 (UTC)

Ilman muuta, vaikka tällä hetkellä fi-wikissä ei taida olla montakaan niistä artikkeleista, joita mallineeseen tulisi. -Aslak 5. helmikuuta 2006 kello 14.09 (UTC)
Niin, tulisko ne artikkelit sitten tehtyä ? Ja tarvitaanko niitä ? "Vuoden vanhoissa artikkelitoiveissa" oli paljon juutalaisuusaiheita, tein niistä tyngät. Voisi koota jotenkin. --Tappinen 5. helmikuuta 2006 kello 18.23 (UTC)
Koota ihan normaalisti vaikka samaan luokkaan tai alaluokkiin yhteisen yläluokan alle? --SM 5. helmikuuta 2006 kello 18.24 (UTC)
No tuota, tietysti tarvitaan. Itse teen mielelläni juutalaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan liittyviä artikkeleja, joten voin luvata kirjoittavani kipan, mezuzan, kaddišin jne. Uskontoa käsittelevät artikkelit ovat sitten luku sinänsä. Ihan tuollaisenaan mallinetta ei kannattane kääntää, mutta jonkinlainen vastaava olisi ihan hyvä. Tällä hetkellä löytyy Malline:Juutalaisuus, jonka tein mutta jota ei vielä ole missään artikkelissa, koska suurin osa linkeistä on punaisia ja käännökset horjuvat. Aion niitä pikkuhiljaa täydennellä - tuon mallineen voisi sitten panna keskeisimpiin juutalaisuus-artikkeleihin (projektiin saa ilomielin osallistua). Myös Malline:Juutalaiset juhlat on ja siinä luetellut artikkelit aion täydentää. -Aslak 6. helmikuuta 2006 kello 13.38 (UTC)
Käänsin mukaillen ko. mallineen: Malline:Juutalainen elämä. Sitä voisi alkaa muuttaa sinisemmäksi. -Aslak 17. helmikuuta 2006 kello 19.20 (UTC)