Keskustelu:Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lisätkää kuva, itselläni ei oikeuksia siihen ole. Sepottaja 20. kesäkuuta 2011 kello 21.50 (EEST)

Onko lista kuuluisista entisistä SYKkiläisistä tarpeen? Ovat kuitenkin kuuluisia aivan muista syistä kuin siksi, että SYKkiläisiä. Listan merkitys tuntuu (ainakin ulkopuoliselle, SYKkiä käymättömälle) lähinnä olevan hypettää SYKkiä ja kiillottaa sen mainetta kultapossujen eliittilukiona... (Kuuluisten Kallion lukiolaisten listaa en myöskään ole kirjoittamassa, ja aion vastustaa jos joku sellaista muodostaa) --Luhtahuitti - porzana porzana 24. helmikuuta 2006 kello 11.02 (UTC)

Mietin asiaa vielä äsken. Artikkeli kertoo opinahjosta nimeltä SYK, ei SYKkiläisistä. Osaltaan koulu ja siellä käyvät nivoutuvat lähtemättömästi yhteen, mutta lista kuuluisista SYKkiläisistä kuuluu siihen osaan joka kertoo selkeästi SYKkiläisistä, ei SYKistä. Samalla lailla vaikkapa Helsinigistä kertovassa artikkelissa ei ole listaa kuuluisista helsinkiläisistä, vaikka niitäkin riittäisi. Tosin esimerkiksi Nurmijärvi-artikkelissa on muutamia kuuluisia Nurmijärveläisiä, mutta näitä on tosiaan vain pari.
SYKin artikkelissa lista muodostaa turhan merkittävän osan, eikä liity SYKkiin vaan SYKkiläisiin. Jos joku haluaa erikseen kirjoittaa artikkelin SYKkiläisistä niin asia on sitten toinen. Sitä odotellessa poistan listan ja olen valmis puolustamaan tekoani ja keskustelemaan listan tarpeellisuudesta tällä sivulla. --Luhtahuitti - porzana porzana 24. helmikuuta 2006 kello 11.36 (UTC)
Mielestäni kuuluisia SYKkiläisiä voisi listata, Ressusta ja Norssista kertovissa artikkeleissakin on kuuluisuuksia. Mielestäni voisi myös kirjoittaa hiukan koulun historiasta (löytyy sivulta www.syk.edu.hel.fi ja sieltä historia). Kommentin jätti 84.231.94.154 (keskustelu – muokkaukset).

Miksei kukaan kirjoita kunnon artikkelia SYKistä? Kommentin jätti 84.231.66.73 (keskustelu – muokkaukset).