Keskustelu:Dua Lipa

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Oliko vielä syytä päättää LA-keskustelu?[muokkaa wikitekstiä]

@Sullay: Tietääkseni LA-keskusteluissa pitää saavuttaa konsensus artikkelin lupaavuudesta, ja äskeinen valinta LA:ksi enemmistöäänten perusteella ei ollut varsinainen konsensus. --Roopeank (keskustelu) 18. elokuuta 2017 kello 17.06 (EEST)

Sanoisin että jos enemmistö on lupaavaksi merkitsemisen puolella ja vain yksi käyttäjä vastaan, konsensus ollaan periaatteessa jo saavutettu. –Sullay (Asiaa?) 18. elokuuta 2017 kello 17.12 (EEST)
Ei se kyllä toimi noin. Varsinkin kun kannattajiakin oli vain kolme. Se ei ole mikään konsensus, jos neljännes kantaa ottaneista vastustaa.--Fotogurachan (keskustelu) 18. elokuuta 2017 kello 17.17 (EEST)
Ei niin. Tämä ei ole moite vaan opastus: [2] --Höyhens (keskustelu) 18. elokuuta 2017 kello 18.09 (EEST)
Poistin jo aiemmin lupaavuusarvioinnin arkistoinnin, mutta kun arviointi oli jo lähes kuukauden kestänyt, eikä näyttänyt että ongelmia oltaisiin korjattu, laitoin sen takaisin. Artikkeli ei kuitenkaan keskustelun perusteella ole lupaava. Uuden arvioinnin voi aloittaa myöhemmin (kun sivua on laajennettu).--Fotogurachan (keskustelu) 20. elokuuta 2017 kello 19.18 (EEST)

Toinen lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Kolmas lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]